Λούφα Και Παραλλαγη: Σειρήνες στο Αιγαίο. Σε Dvd.

V

VIDEOMIX

Guest
Βλέπω φέτος πως γρήγορα πια απο τις αίθουσες μεταφέρωνται στα video clubs οι ταινίες. Το ίδιο λοιπόν βλέπουμε και με την μεγάλη εμπορική φετινή επιτυχία της Ελληνικής ταινίας, "Λούφα και παραλλαγή".Θέμα ημερών λοιπόν η έλευσή της και θα την νοικιάσω οποσδίποτε μιας και δεν πήγα (δεν ήθελα) να την δω σε αίθουσα την συγκεκριμένη ταινία. :cool:

Reaction score
802
Eχει βγει σε νεα ακδοση και η πρωτη ταινια.Ελπιζω να μην την μπερδευεις με τις σειρηνες στο Αιγαιο.
Μακαρι να βγει γρηγορα...

V

VIDEOMIX

Guest
Τώρα με κόλλησες άσχημα.
Θα με κάνεις να τρέχω στο video club για να δω το διαφημιστικό.

Reaction score
802
Αν εννουσες οτι το εχεις ηδη δει στα ραφια, τοτε ειναι η νεα εκδοση της παλιας ταινιας.

V

VIDEOMIX

Guest
Noμίζω οτι ειναι η νέα ταινία. Θα δω και μετά θα γράψω. Εαν ειναι το καινούργιο, (αυτό πιστεύω οτι ειναι) θα αλλάξω τον τίτλο του thread. Το πρωί όμως.

V

VIDEOMIX

Guest
Tελικά υσχίουν και οι 2 τίτλοι αλλα συνεχώμενα. Οπότε, έκανα και την απαραίτητη διόρθωση.

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, σήμερα το έφερε το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου και μάλιστα σε 20 κόπιες. Η ταινία έχει και ήχο Dts πράγμα που δεν το έχω ξαναδεί σε Ελληνική ταινία.
Θα το ενοικιάσω σε λίγες μέρρες.

Reaction score
6
Προφανώς δεν είχες δει την Πολιτική Κουζίνα ( ειχε και αυτή DTS)
Παντως από τα στοιχεία που διάβασα για το dvd δειχνει αρκετά προσεγμένη η παραγωγή του.
Όταν το δεις Θανο μην ξεχάσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου

Reaction score
13
Μόλις το νοίκιασα και εγώ...
Αύριο θα σας πω εντυπώσεις....(και ίσως και μερικές φωτό) :)

Reaction score
3
Εγώ το είδα χτες, αν και το είχα δει και στο κινηματογράφο. Για την ταινία δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τα μενού ήταν όμως πολύ καλά. Το DTS μια ωραία έκπληξη (αφού δεν το βλέπουμε σε ελληνικές ταινίες). Τα εύσημα για το βίντεο κλιπ, μια και πολλές εταιρείες θεωρούν περιττό να το εντάσσουν στα έξτρα. Μοναδικό παράπονο, που πρέπει να τύχει προσοχής από τις εταιρείες παραγωγής, είναι η παρουσίαση των έξτρας σε 4:3 & Dolby 2.0 και όχι σε 16:9 & Dolby 5.1.
Γιατί πρέπει να βλέπουμε τα έξτρα ενός DVD σε 4:3 και όχι σε 16:9. Μήπως τα θεωρούν υλικό δεύτερης διαλογής;
Και το χειρότερο, να βλέπεις το "Πάνω στην τρέλλα μου" με το letterbox :(

Reaction score
0
Το νοίκιασα και εγω σημερα.Αν και απο τα τρειλερ που ειδα δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερο .Σιγουρα καμια σχεση με το πρωτο που πραγματικα ειναι πολυ καλο.

V

VIDEOMIX

Guest
To Σαββατόβραδο το είδα. Δεν έλεγε και πολλά. Λίγο χιουμοράκι είχε νεοΕλληνικό και τίποτε άλλο. Άντε και σχετικά καλό ήχο.

Reaction score
62
VIDEOMIX said:
Λοιπόν, σήμερα το έφερε το βιντεοκλάμπ της  γειτονιάς μου και μάλιστα σε 20 κόπιες. Η ταινία έχει και ήχο Dts πράγμα που δεν το έχω ξαναδεί σε Ελληνική ταινία.
Θα το ενοικιάσω σε λίγες μέρρες.
Μην το λές...και η Πολίτικη κουζίνα σε DTS είναι... :wink:

Reaction score
12
Προσπαθω να βρω το εξωφυλλο αλλα δεν ξερω πως μεταφραζεται η ταινια στα αγγλικα. :x Μπορει να βοηθησει κανεις ????

Reaction score
0
Την ειδα και εγω.
Κριμα που φερνει τον τιτλο "Λουφα και παραλαγη".
Ας κρατουσε το "Σειρηνες στο Αιγαιο" για να μην υπαρξει Ιεροσυλια!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis