Λυκόφως - Twilight (2008)

Reaction score
60
[IMGl]http://img150.imageshack.us/img150/1724/twilightver6xz3.jpg[/IMGl]

Λυκόφως - Twilight (2008)

Βαμπίρ στα βήματα του Χάρι Πότερ

Οταν το «Λυκόφως» έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου, οι εισπράξεις του τριημέρου που μπήκαν στο ταμείο του στούντιο της Summit Entertainment ήταν εντυπωσιακές: με σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια τζίρο τα νεαρά βαμπίρ της ταινίας εξασφάλισαν την επιστροφή τους σε ένα νέο εφηβικό φραντσάιζ με στέρεα δυναμική στη βάση των θαυμαστών της.

Βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Στέφενι Μέγιερ, το «Λυκόφως» (στην Ελλάδα το περιμένουμε στις 8 Ιανουαρίου), ήταν εδώ και μήνες ένα πολυδιαφημισμένο στοίχημα για το νεοσύστατο στούντιο το οποίο όλοι ήθελαν να δουν μέχρι πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει.

Ειδικά καθώς μέσα στους 18 μήνες ζωής του το Summit είχε «βγάλει» πέντε ταινίες, όλες αποτυχημένες, με τζίρο κάτω των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για την καθεμιά.

Ετσι, το φιλμ, που ανέλαβε να σκηνοθετήσει η Κάθριν Χάρντγουικ («Δεκατριών», «Lords of dogtown», «Η ιστορία της γέννησης») αποδείχτηκε αληθινό «κελεπούρι», κοστίζοντας μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια. Με τις πωλήσεις του βιβλίου να φτάνουν τα 17 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για το ξεκίνημα.

Εποικοδομητικά όμως λειτούργησε και το επιθετικό μάρκετινγκ ώστε το «Λυκόφως» να γίνει το πρώτο σκηνοθετημένο από γυναίκα μπλοκμπάστερ της κινηματογραφικής ιστορίας (κερδίζοντας και τους κριτικούς) και το στούντιο να ξελασπώσει οικονομικά για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι από την εποχή των γυρισμάτων της ταινίας, πολλοί έβλεπαν έναν νέο «Χάρι Πότερ» να γεννιέται στη μεγάλη οθόνη. Μόνο στις ΗΠΑ, το βαμπιρικό ρομάντζο της Μέγιερ έχει πουλήσει 5,5 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει παραμείνει πάνω από 32 βδομάδες στη λίστα των μπεστ σέλερ των «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Ακόμα, έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες, ενώ τουλάχιστον 100 ιστότοποι στο Διαδίκτυο είναι αφιερωμένοι σ' αυτό.

Γραμμένο από μια φιλόλογο, μητέρα τριών γιων στην Αριζόνα, που είδε στα 32 της τα όνειρά της να γίνονται πιο μεγαλοπρεπή απ ό,τι φανταζόταν, ήταν μέσα στις πιο πολυσυζητημένες λογοτεχνικές πρεμιέρες του 2005.

Η συνέχειά του το 2006, με τίτλο «Νέα σελήνη», είχε ανάλογη επιτυχία, όπως και το τρίτο κεφάλαιο της σειράς, «Εκλειψη». Τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται το τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο του νεανικού μύθου, υπό τον τίτλο «Βreaking dawn» («Χαραυγή»).

Μόνο το γεγονός πως πίσω από δύο εκδοτικά φαινόμενα του καιρού μας που απευθύνονται κυρίως σε νεαρές ηλικίες, κρύβονται δύο γυναίκες (δεν ξεχνάμε την ιστορία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, της άσημης και φτωχής μέχρι την έκδοση των περιπετειών του Βρετανού μαθητευόμενου μάγου) καθιστούν το «Λυκόφως» επίγονο του «Χάρι Πότερ».

Αν και οι συντελεστές της ταινίας αρνούνται αυτές τις συγκρίσεις («Το δικό μας είναι ένα φιλμ χαρακτήρων», σχολιάζει η σκηνοθέτιδα σε συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα σοφιστικέ εφηβικό λαβ στόρι, στα πρότυπα εκείνου του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας), είναι φανερό ότι τα στούντιο «χτίζουν» νέους κινηματογραφικούς πύργους στα θεμέλια ποπ λογοτεχνικών σουξέ.

Σύμφωνα, πάντα, με τις κερδοφόρες πατέντες του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» και του Πότερ. Γι αυτόν τον λόγο, ετοιμάζεται ήδη το σίκουελ του «Λυκόφωτος», χωρίς όμως τη Χάρντγουικ η οποία απολύθηκε από το τιμόνι της σειράς με την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο να κάνει λόγο για διαφωνία της σχετικά με την ημερομηνία προετοιμασίας του νέου φιλμ που της είχε δοθεί.

Τι πραγματεύεται, λοιπόν, το νέο φραντσάιζ;

Εναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα σε έναν νεαρό βρικόλακα και μια κοινή θνητή (το κοριτσίστικο κοινό θα λατρέψει την «καταραμένη» ιστορία τους), οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς που τους κυνηγούν (οι εναέριες σκηνές δράσης σκηνοθετήθηκαν με κάθε φροντίδα για την ικανοποίηση του απαιτητικού αγορίστικου κοινού).

Πρωταγωνιστές του φιλμ είναι η 18χρονη Κρίστεν Στιούαρτ, γνωστή από το «Δωμάτιο πανικού» του Ντέιβιντ Φίντσερ ως κόρη της Τζόντι Φόστερ και προσφάτως συμπρωταγωνίστρια του Εμίλ Χιρς στο «Ταξίδι στην άγρια φύση», καθώς και ο 22χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός από τον ρόλο του Σέντρικ Ντίγκορι στα «Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του φοίνικα» και «Ο Χάρι Πότερ και ο κύπελλο της φωτιάς».

To film θα κανει την ελληνικη του πρεμιερα στις 8/1/2009

Reaction score
60
Κριτικη του Δημητρη Δανικα

Αν το «Love story» ήταν ο εθνικός ύμνος της νεολαίας της δεκαετίας ΄70, τότε το «Λυκόφως» (Τwilight) της Κάθριν Χάρντγουικ είναι το απόλυτο ρομάντζο του 2009.

Έρωτας με τον θάνατο, παιδιά!

Προσέξτε τη σειρά. Ο απόλυτος έρωτας του Όλιβερ (Ράιαν Ο΄ Νιλ) για τη λατρευτή και μονάκριβη Τζένιφερ (Άλι ΜακΓκρό) καταλύεται βίαια και σπαρακτικά από ένα τυχαίο γεγονός, από μια αρρώστια. Κανείς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε και οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η Τζένιφερ υπάρχει, το ίδιο και ο Όλιβερ, το ίδιο και η σχέση. Η αρρώστια, οι παρεξηγήσεις, ο τρίτος άνθρωπος, η φτώχεια είναι μερικοί από τους καταλύτες του μελοδράματος. Οι δακρυγόνοι αδένες ερεθίζονται, τα μαντίλια βγαίνουν και το αίσθημα καταλήγει σε δάκρυα πολλά. Καμιά τριανταριά χρόνια μετά το «Love story» του Άρθουρ Χίλερ, συγκεκριμένα το 1997, ο Τζέιμς Κάμερον στον «Τιτανικό», που εξακολουθεί να είναι η πρώτη ταινία όλων των ταμειακών εποχών, χρησιμοποιεί το «Love story» σε μια κατακλυσμιαία ιστορία πολύπλευρων αναγωγών. Ταξικών, οικολογικών, κοινωνικών και αισθηματικών. Ο Τζακ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) βουτάει στα βαθιά και με τίμημα την ίδια τη ζωή του σώζει από βέβαιο πνιγμό την αγαπημένη του Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ). Η καρδιά αυτών των δύο ανιδιοτελών ψυχών είναι η μοναδική κιβωτός που διασώθηκε από το πιο θρυλικό ναυάγιο όλων των εποχών. Όμως και σ΄ αυ τή την περίπτωση οι ήρωες έχουν σάρκα και οστά. Η σχέση αληθινή. Τη βιώνουμε στην οθόνη με δάκρυα στα μάτια. Ο θρίαμβος του μελοδράματος είναι ζωντανός. Η αγάπη δύο παιδιών dies λοιπόν!

Τρία τα υπόγεια σημεία αναφοράς της συγγραφέως Στέφανι Μέγερ. Το πρώτο, «Τhe virgin suicides» (Αυτόχειρες παρθένοι-1999) της Σοφίας Κόπολα. Το δεύτερο, «Dracula» (1992) του Φράνσις Κόπολα από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ. Το τρίτο, «Τhe Νightmare before Christmas» (Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης-1993) του Χένρι Σέλικ από μια ιστορία του Τιμ Μπάρτον. Από το πρώτο δανείστηκε την αυτοκαταστροφική διάθεση της ηρωίδας της. Από τον Δράκουλα τον αιώνιο έρωτα. Και από τον «Εφιάλτη» την ανωτερότητα των νεκρών έναντι των λαίμαργων, κυνικών και αναίσθητων ζωντανών. Μ΄ έναν λόγο, η νεαρή Ιζαμπέλα (Βella-όμορφη) μέχρι θανάτου επιθυμεί με τον θάνατο να συναντηθεί. Μ΄ έναν δεύτερο λόγο, η Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ) επιθυμεί να «φύγει» από τη ζωή, ώστε για πάντα στην αγκαλιά του Έντουαρντ (Ρόμπερτ Πάτινσον), ενός βαμπίρ, να κατοικεί. Και μ΄ έναν τρίτο και τελευταίο λόγο, η Μπέλα έτσι μόνο με τον τέλειο έρωτα θα πορευτεί. Δηλαδή, η απόλυτη απαξίωση της ζωής είναι ωραία (bella)!

Ανατριχιαστικό; Κάτι περισσότερο. Αληθινό! Έτσι το δηλώνει, έτσι το περιγράφει, έτσι το αποκαλύπτει. Μοναδική διέξοδος στο απόλυτο αδιέξοδο της Νέας Γενιάς, η φαντασία, το φλερτ, ο έρωτας με το ιδανικό, το άπιαστο, το νεκρό, το πουθενά. Πάρτε τα μέτρα σας. Τα υλικά αντικείμενα δεν αναπληρώνουν το απόλυτο κενό των παγωμένων, εφηβικών ανησυχιών. Η κατάσταση μάς έχει ξεπεράσει. Δεν είναι άτακτα, αλλά φευγάτα τα παιδιά. Για να καταλάβετε, προσέξτε πως οικοδομείται αυτή η εφιαλτική περιγραφή, αυτό το αδιέξοδο των άδειων ψυχών. Όλη η ιστορία είναι σκηνοθετημένη από το βλέμμα (δηλαδή τη φαντασία) αυτής της μοναχικής, ευαίσθητης Βella. Ο αληθινός κόσμος μουντός, μελαγχολικός, βροχερός, μίζερος, υγρός. Ο πατέρας της ένας ανήμπορος αστυνομικός. Η μητέρα της φευγάτη με τον εραστή της. Οι συμμαθητές της αγαθά παιδιά, όλο άγνοια και χαρά. Η Βella πάση θυσία πρέπει να φύγει απ΄ αυτόν τον «νεκρό» κόσμο των ακούνητων τουριστών. Έτσι με το βλέμμα της επινοεί τον άφθαρτο πρίγκιπα, το άπιαστο Αρσενικό. Γι΄ αυτό ο Έντουαρντ είναι τόσο ξεχωριστός. Γι΄ αυτό είναι ντυμένος με κάθε ρούχο διαφορετικό. Γι΄ αυτό το πρόσωπό του είναι χλωμό. Γι΄ αυτό τα μάτια του είναι φλογισμένα από έρωτα κρυφό. Η Βella βρίσκει στον θάνατο το απόλυτο ιδανικό.

Προσέξτε ακόμα τα χαρακτηριστικά με τα οποία στολίζει η Βella τον Έντουαρντ τον ερωτικό. Είναι βαμπίρ, επομένως άφθαρτος από τον χρόνο. Είναι βαμπίρ αλλά «χορτοφάγος», δηλαδή ρουφάει αίμα ζώων και όχι ανθρώπων. Είναι βαμπίρ επομένως δυνατός, ακατανίκητος, τρομερός. Με την αφέλειά της διαχωρίζει το «είδος» σε δύο κατηγορίες βρικολάκων. Οι καλοί με τη «χορτοφαγία», οι κακοί με την ανθρωποφαγία. Και όχι μόνο αυτό. Η οικογένεια του Έντουαρντ κι αυτή ξεχωριστή σ΄ αυτόν τον κόσμο των φαντασμάτων. Γιατρός ο πατέρας, από κοντά και η μητέρα. Είπαμε η Βella ψάχνει με το μυαλό να πετάξει από εδώ και να φύγει μακριά σ΄ έναν κόσμο άπιαστο, ιδεατό. Ο θάνατος είναι ωραίος λοιπόν! Η Κάθριν Χάρντγουικ (54 παρακαλώ), από το Τέξας, άρχισε ως production designer και μόλις πριν από έξι χρόνια (2003) βρίσκει τη δύναμη να σκηνοθετήσει, με πρώτη ταινία το συμπαθέστατο «13». Αν κρίνω από το «Λυκόφως» τότε διαπιστώνω μια πρωτόγνωρη, για Αμερικανίδα, ικανότητα στη διαχείριση των βλεμμάτων. Προφανώς, έχει μελετήσει σε βάθος τη γαλλική σημειολογία. Η μείξη μιας αφελούς, μέχρι γελοιότητας πολλές φορές, σχέσης μιας εξωφρενικής ερωτικής ιστορίας με τα βλέμματα της αληθινής Βella και του βαμπίρ Έντουαρντ είναι τόλμημα εξαιρετικό. Άλλοτε ανεβάζει την ταινία στα ύψη άλλοτε την γκρεμίζει. Όμως, το εγχείρημα αξίζει.

Η σημειολογία που χρησιμοποιεί η Χάρντγουικ ξεπερνάει τα κλασικά, αμερικανικά, δεδομένα. Πρώτα λοιπόν, αποφεύγει τα κλισέ των βρικολάκων (αίμα, δόντια). Έπειτα μετατρέπει τους «καλούς» βρικόλακες σε πλάσματα ιδανικά, πέρα από τα ανθρώπινα, τα κανονικά. Η καρδιά του (νεκρού) Έντουαρντ απείρως μεγαλύτερη και πιο ευαίσθητη από κάθε θνητό.

Τέλος, η Χάρντγουικ σαν επιδέξιος DJ «πειράζει» το κλασικό Love story. Το ανατρέπει, το γκρεμίζει, το μεταμορφώνει. Ταυτόχρονα και προκειμένου να κάνει επαφή με τα στίφη των νεαρών θεατών, αξιοποιεί στο έπακρο τη λαμπερή όψη πραγμάτων και νεκροζώντανων πλασμάτων. Οι «καλοί» βαμπίρ είναι ωραίοι, γοητευτικοί, ντυμένοι σαν ροκ σταρ, δυνατοί, άπιαστοι. Δεν το κρύβω. Μερικές φορές γέλασα ειρωνικά κι εγώ. Όμως το τόλμημα είναι σπουδαίο και το γεγονός αληθινό. Love never dies, μόνο στο μυαλό. Άρρωστος κόσμος, «πειραγμένη» φαντασία, αυτή του Λυκόφωτος η δημιουργία!

Reaction score
0
Απάντηση: Λυκόφως - Twilight (2008)

Δε μπορώ να είμαι τόσο αναλυτικός όσο εσείς, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν ίσως από τις μεγαλύτερες φλόμπες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Μπροστά του η "Μεγάλη Απόφραξη" φαντάζει οσκαρική και το "Κλασσική περίπτωση βλάβης" αριστούργημα.
Γυαλιστεροί χορτοφάγοι βρυκόλακες; Χωρίς δόντια;
Και ναι, μέσα στην πρωτοτυπία το love story...Πρωτοφανής ιδέα όντως.
Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ή αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι το Δράκουλα του Stoker.
Αν το Twilight είναι καλή ερωτική ιστορία, το Dracula του Κόππολα τι είναι;
"Ι have travelled oceans of time to find you"...
Κάκιστη σκηνοθεσία, σαπουνοπερικές ερμηνείες και αττάκες που ούτε το κοσμοπόλιταν δε θα έγραφε..
Ίσως αν ήμουν 12 να είχα εντυπωσιαστεί..

Reaction score
8

Ενα νεανικο,ερωτικο ροκοβαμπιρικο εργο με ομορφη
ατμοσφαιρα & καλο ροκ σκορ ειναι αυτο
που εαν το δεις με σκοπο να περασεις ευχαριστα την
ωρα σου πετυχες τον στοχο..
Καμια σχεση βεβαιως με τον Δρακουλα του Κόππολα
& την εκθεση ιδεων του Δανικα.

Reaction score
4.485

παρόμοια ταινία , της γενιάς μας
Clive Barker's The Nightbreed

Reaction score
60

Πανικός για το «Twilight»

Ακολουθώντας την ξέφρενη πορεία της ταινίας «Twilight» στις αίθουσες, η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου DVD στις ΗΠΑ, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων το Σάββατο, φτάνοντας τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα, σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής Summit Entertainment.

Χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές της ταινίας – φαινόμενο, που πούλησε το περασμένο φθινόπωρο εισιτήρια αξίας 380 εκατομμυρίων δολαρίων, στήθηκαν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα των ΗΠΑ, όπου διοργανώθηκαν μεταμεσονύκτια πάρτυ με τη συμμετοχή και πρωταγωνιστών της επιτυχημένης ταινίας, για να εξασφαλίσουν μια κόπια.

Οι πωλήσεις – ρεκόρ της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας του DVD της αγαπημένης κινηματογραφικής μεταφοράς του πρώτου βιβλίου της βαμπιρικής τετραλογίας της Stephenie Meyer, την κατατάσσουν στο τοπ 5 των υψηλότερων πωλήσεων από την πρώτη μέρα, μαζί με τις ταινίες Pirates of the Caribbean: At World's End, The Dark Night, Harry Potter and the Order of the Phoenix, and Transformers.

Μετά την απρόσμενη επιτυχία της πρώτης ταινίας, η Summit Entertainment, ανακοίνωσε ότι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δεύτερου βιβλίου της σειράς με τον τίτλο «New Moon», θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου 2009.

Reaction score
60

Κυκλοφορία σε DVD : 06/04/2009 απο την ΟDEON

Reaction score
6
Aυτό το έργο έχει ιστορία.... για μένα τουλάχιστον!:107:

Είναι, ή μάλλον ήταν, από τις ταινίες που δε θα έβλεπα ποτέ!! Πολύ παραμύθι!!! Αυτό βέβαια μέχρι προχθές, Μεγάλη Παρασκευή 2009.

Δεν ξέρω πως το έφερε η κουβέντα και μια φίλη μου έτυχε να μιλήσει για τον πρωταγωνιστή. Ήταν εκστασιασμένη!!! Μάλιστα ανάφερε πως είχε δει το έργο 10 φορές!!:111:

Με έβαλε σε περιέργεια και το είδα Μ. Σάββατο!

Κύριοι αν είστε τρελά ερωτευμένοι με την κοπέλα/γυναίκα σας, προς Θεού μη δείτε αυτό το έργο!!! Ή τουλάχιστον αν το επιχειρήσετε πρώτα να... ξυριστείτε, φόρεστε το άρωμα που αγαπάει, ντυθείτε σα "γαμπρός", τρελάνετέ την στα γλυκόλογα και μέτα βάλτε την ταινία!! Ο λόγος? Αν η κοπέλα σας δει τον πρωταγωνιστή, σε συνδυασμό φυσικά και με το έργο...... την "έχετε βάψει"! Ο πρωταγωνιστής είναι τόσο όμορφος και τόσο ελκυστικός που:

1. Όταν θα δείτε την κοπέλα σας να της "τρέχουν τα σάλια" θα εκνευριστείτε και μετά θα θέλετε να κάψετε το DVD ή να πάτε ένα ταξιδάκι στο Χόλυγουντ να τον πλακώσετε στο ξύλο!:143:

2. μετά το τέλος της ταινίας η κοπέλα σας θα σάς κοιτάει με "άλλο μάτι" και θα σκέφτεται "μήπως είναι λίγο ασχημούλης ο καλός μου?"

Ειδικά στο σημείο που ο πρωταγωνιστής (του οποίου το όνομα μου διαφεύγει) ρίχνει στο κρεβάτι την κοπέλα μπορεί να δείτε να γουρλώνει κάτι μάτια! Εγώ πάντως για πρώτη φορά κατάλαβα για ποιο λόγο χρειάζονται τα υπογλώσσια!:143:

Φυσικά μετά το τέλος της ταινίας δικαίωσα τη φίλη μου που το έχει δει 10 φορές!!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Λυκόφως - Twilight (2008)

Ειδικά στο σημείο που ο πρωταγωνιστής (του οποίου το όνομα μου διαφεύγει) ρίχνει στο κρεβάτι την κοπέλα μπορεί να δείτε να γουρλώνει κάτι μάτια! Εγώ πάντως για πρώτη φορά κατάλαβα για ποιο λόγο χρειάζονται τα υπογλώσσια!:143:

Φυσικά μετά το τέλος της ταινίας δικαίωσα τη φίλη μου που το έχει δει 10 φορές!!!

Δηλαδη τον ξεχασες τοσο γρηγορα τον Μπραντον ? :108:

:142: :142:

Reaction score
40

:142::142: Τι μοναχοφαγού είσαι!! Δεν χάνονται τέτοια τεμάχια προς όραση...δεν παίζω:134:θέλω να την δω κι εγώ :138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Λυκόφως - Twilight (2008)

Δηλαδη τον ξεχασες τοσο γρηγορα τον Μπραντον ? :108:

:142: :142:

Μπράντον το λένε το χρυσό μου?!!!

Ααααχχχχχχ!!! Είμαι ερωτευμένηηηηη!!!!:404:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Λυκόφως - Twilight (2008)

Τι μοναχοφαγού είσαι!! Δεν χάνονται τέτοια τεμάχια προς όραση...δεν παίζω:134:θέλω να την δω κι εγώ :138:
Ακού να σου πω..... είναι δικός μου!!! :204:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λυκόφως - Twilight (2008)

Μπράντον το λένε το χρυσό μου?!!!

Ααααχχχχχχ!!! Είμαι ερωτευμένηηηηη!!!!:404:

Μπραντον ναι ....:138:

Λογικο ..με τοσα χτυποκαρδια που σας εχουν πιασει...:138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λυκόφως - Twilight (2008)

Μπραντον ναι ....

Λογικο ..με τοσα χτυποκαρδια που σας εχουν πιασει...:138:
Α πα πα πα πα!!! Όχι αυτός καλέ!!!

Ευτυχώς που δεν είμαι άνδρας! Θα είχα πάθει ματαίωση από την ομορφιά του βαμπίρ!!:143::143:

Reaction score
130

Το είδα κι΄εγώ χθες, μια σαχλαμάρα και τίποτα άλλο.

Reaction score
3

Κι εμένα μου άρεσε, αλλά για να ξεφύγουμε λίγο από τα παραπάνω "μαλιοτραβήγματα" των κοριτσιών του φόρουμ, θα πρέπει να σταθούμε, όχι τόσο στον ωραίο πρωταγωνιστή (για τα κορίτσια) και στην εξίσου ωραία πρωταγωνίστρια (για τα αγόρια), αλλά σ' αυτό που πραγματεύεται το θέμα.
Δηλαδή, τον έρωτα 2 νέων που εμποδίζεται από το ότι ο ένας είναι άνθρωπος και ο άλλος βρυκόλακας.
Κι εδώ νομίζω ότι η ταινία είναι πετυχημένη με τον τρόπο πραγματεύεται το όλο θέμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp