ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ XLR BALANCED ΑΠΟ HONG KONG

Reaction score
1.659
Καλημέρα,

Ψάχνωντας για καλά και οικονομικά balanced interconect για σύνδεση των νέων μου μηχανημάτων (δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά 35 χρόνια που ασχολούμαι με το hi-fi) έπεσα σε μία πώληση στο e-bay από το Hong Kong για XLR interconect KingCobra της Audioquest. Η τιμή ήταν πολύ δελεαστική, 110 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά για δύο ζεύγη. Γρήγορα προχώρησα στην αγορά και αφού τα πλήρωσα μέσω paypal, ανακάλυψα ότι ήταν 1.5 μέτρο το κάθε ένα και όχι ένα που χρειαζόμουν. Έστειλα mail στον πωλητή και του είπα εάν διαθέτει ζευγάρια του 1 μέτρου να μου στείλει. Μου είπε ότι μπορεί να το κάνει. Τότε μου ανέφερε ότι τα καλώδια δεν ήταν έτοιμα από την Audioquest , ήταν μεν τα Kingcobra, αλλά με βύσματα καλής ποιότητας δικής τους κατασκεύής. Τότε του είπα ότι εφόσον είναι έτσι και πλήρωσα ούτως ή άλλως για 3 μέτρα, να μου στείλει 3 ζευγάρια του ενός μέτρου με αυτά τα χρήματα. Δέχθηκε αμέσως.
Συζητώντας το θέμα με ένα φίλο του forum, μου λέει: Δεν το ξέρεις? Τα καλώδια από το Hong Kong είναι μαϊμούδες!! Μου έπεσαν τα αφτιά... Μπήκα σε διάφορα forum του εξωτερικού, που οι απόψεις ήταν αντικρουόμενες, άλλοι έλεγαν ότι ήταν μαϊμούδες και έπαιζαν χάλια, άλλοι ότι ήταν μαϊμούδες αλλά έπαιζαν πολύ καλά και άλλοι ότι ήταν αυθεντικά από το εργοστάσιο μιάς και τα περισσότερα από αυτά φτιάχνονται όντως στην Κίνα.
Τα καλώδια ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ - 4 μέρες, πράγματι 3 ζεύγη του ενός μέτρου σε συσκευασία πολύ καλή. Το καλώδιο και τα βύσματα, πολύ καλής ποιότητας τουλάχιστον εμφανισιακά, αλλά χωρίς κάποιο σημάδι της Audioquest πάνω τους. Δεν έχω δεί και τα πρωτότυπα εάν έχουν πάνω στο καλώδιο. Άλλαξα γρήγορα τα δύο RCA interconnect που είχα, ένα ασημένιο της Audio technologies μεταξύ πρό και τελικού και ένα φτηνό cardas μεταξύ dac και προενισχυτή.
Δεν ξέρω αν είναι μαϊμουδάκια ή πηθικάκια, πάντως η διαφορά που είδα ήταν παραπάνω απο εμφανής και όχι μόνο στο gain που ήταν πολύ υψηλότερο. Η βαθμολογία που έβαλα στον πωλητή ήταν 5 αστέρια, όχι γιατί τα προϊόντα του ήταν αυθεντικά, αλλά σίγουρα ήταν τίμια.
Γιά όποιον φίλο γνωρίζει και μπορεί να ακούσει διαφορές απο ένα καλό καλώδιο balanced που διαθέτει, υπάρχει προς test μέσω δανεισμού το τρίτο ζευγάρι που διαθέτω. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον εάν ανοίγαμε μιά συζήτηση εδώ και ανακαλύπταμε πράγματι εωδιαφέροντα πράγματα. Άλλωστε η ιστορία με τα καλώδια στο hi-end είναι γενικά λίγο μαϊμού και φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Γιά όποιον εδιαφέρεται το link στο e-bay είναι αυτό..

http://www.ebay.co.uk/sch/audiothinker/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Reaction score
1.659
Μόλις έστειλα το feedback, σε ένα λεπτό ήρθε ατή η απάντηση:

Dear 2007dimitrisp,

dear friend,thank you for your feed back,how is your feeling with this cable,we want to hear true things,so that we can keep on improve our selves

Του έστειλα το link του site μας για να διαβάσει αυτά που έγραψα!!

Σίγουρα είναι ένας σωστός επαγγελματίας!!

Reaction score
1.659
Και η απάντηση:

Dear 2007dimitrisp,

THANK YOU FOR YOUR POST,IN FACT,THEY ARE REALLY SOME FAKE CABLE IN THE CHINA MARKET,SO WE ARE VERY cautious in sourcing some amazing price cable,but like you say,we must tell the truth of its birth,and give both positive and negative review of it.we want to be an hifi studio work brand,not just a seller,so we make cables amps,and modify earphones .
thank you very much and best greeting!!
[HR][/HR]
Audiothinker.com

Reaction score
32
Απάντηση: ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ XLR BALANCED ΑΠΟ HONG KONG

Αδελφε εκανα το λαθος και ανοιξα την πρωτη σελιδα του link που εδωσες. Αντε να μαζεψω τις 20 μαιμουδες που πεταχτηκαν απο το λαπτοπ.........

Reaction score
9

Πολλά χαιεντάδικα καλώδια που πωλούνται πανάκριβα σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται στην Κίνα, σε Κινέζικα εργοστάσια από Κινέζους εργάτες. Οι εταιρείες είναι γνωστές σε όλους. Το κόστος παραγωγής των καλωδίων αυτών με βάση τα υλικά και το ημερομίσθιο των εργατών εκεί (μερικά δολλάρια) είναι αμελητέο σε σχέση με τις εξωπραγματικές τιμές που τα πουλάνε στην αγορά.

Τα μαιμού που πράγματι υπάρχουν φαίνονται από μακριά αλλά πολλά καλώδια έρχονται από το ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει τα "αυθεντικά" που πωλούνται παγκοσμίως. Τώρα αν θέλει να πιστέυει κανείς ότι τα φτιάχνουν "άλλοι" Κινέζοι εργάτες σε "άλλα" Κινέζικα εργοστάσια με (τι σύμπτωση!!!) "άλλα" εξειδικευμένα μηχανήματα είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.

Για να αντιγράψω κάτι που είπε κάποιος άλλος εδώ μέσα κάποτε "δείχνουν ίδια παίζουν ίδια τέλος"

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.590

Θα σας πω τι γινεται στον κλαδο μου, τα ρουχα. Μεσα στην γενικη συμφωνια, και επειδη οντως οι τιμες ανα κομματι
ειναι πολυ χαμηλες, τα προιοντα που μετα το Quality control, απορριπτονται (και που συνηθως ειναι πολλα εφ' οσον μιλαμε για μαζικη παραγωγη) εχουν το δικαιωμα τα εργοστασια να τα πωλουν, σαν γνησια.
Στα ρουχα που ξερω τουλαχιστον, μιλαμε για λαθη κυριως στο ραψιμο.
Θα μου πεις, οταν το φορας το ρουχο, και τι εγινε αν ειναι λιγο στραβα καπου τα γαζια?
Στα καλωδια και γενικως στα μηχανηματα, αυτο δεν ξερω τι μπορει να σημαινει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.515
Για εξηγήστε και σε εμένα που δεν καταλαβαίνω...
Τι σημαίνει μαϊμού καλώδια?
Ο χαλκός είναι μαϊμού ή τα μονωτικά?
Μήπως υπάρχουν τόσα εργοστάσια καλωδίων στο κόσμο όσες και οι εταιρίες?
Από 5-6 εργοστάσια ψωνίζουν όλοι και απλός βάζουν επάνω τη φίρμα τους.
Αλλά ξέχασα... Πρέπει να τα χώσεις γερά για να ακούσεις ήχο.

Και οι στραβωμένες φάτσες που κολλάνε? :thumbsdown:
Έχω δει κόσμο και κοσμάκη, που χρυσοπλήρωσε καλώδια, να είναι έτοιμοι να δακρύσουν όταν έμαθαν τη τιμή των καλωδίων που ξεφτίλισαν τα δικά τους!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Πέστα Χρυσόστομε .:thumbsup:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.590

Ελα ρε παιδια...........
Τα μαιμου Lacoste τι ειναι? δεν ειναι μπλουζακια?
Αλλο ομως να το πληρωνεις για Λακοστ και να μην ειναι........

υ.γ. μπορει ποιοτικως να ειναι και καλυτερο ετσι?

Reaction score
38

τα μαιμου ρουχα φαινονται ιδια αλλα δεν ειναι ...στο πρωτο πλυσιμο φαινεται αμεσως...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.515
Το ρούχο φαίνεται με τη μία γιατί όλοι έχουν μάτια και βλέπουν ότι το κόκκινο έγινε ροζ, ή ότι το Large έγινε Extra Large.
Τα καλώδια όμως???

Για να το πω διαφορετικά...
Είναι ζήτημα αν ένα 2-3% από εμάς που ασχολούμαστε με την υψηλή πιστότητα, μπορεί να κατανοήσει ποιο καλώδιο κάνει πιστή μεταφορά σήματος και ποιο βάζει την υπογραφή του.

Γιαυτό χρειάζεται και το κατάλληλο σύστημα, που ελάχιστοι διαθέτουμε, και το ανάλογο αυτί.

Βέβαια πολλές φορές ο χρωματισμός αυτός όχι απλά αρέσει, αλλά είναι και το ζητούμενο από έναν συγκεκριμένο χρήστη.
Αυτό δεν είναι κακό μεν αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε το τι και το πως.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.590

Παιδια, με τα ρουχα δεν ειναι ετσι οπως τα λετε.
Αναλογως την αντιγραφη, υπαρχουν αντιγραφες που ειναι (ποιοτικως) το ιδιο ή και καλυτερες απο το οριτζιναλ.
Ειχα παει να δω σε δικη, και ο εκπροσωπος της εταιριας δεν μπορουσε να ξεχωρισει το οριτζιναλ απο την αντιγραφη.

Οταν υπηρχε παραγωγη της NIKE στην Ελλαδα, μπορουσα αν ηθελα, να ραψω το ιδιο ακριβως υφασμα φουτερ με της NIKE.
Οι πελατες μου ομως δεν πληρωναν την συγκεκριμενη ποιοτητα. Οχι οτι θα το αντεγραφα.
Μπορει να μην το ελεγα ΝΙΚΕ αλλα ΑΒΧΖ, ποιοτικα ομως θα ηταν το ιδιο.

Για τα καλωδια συμφωνω απολυτα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Λιγο μυαλο χρειαζεται .......αλλα που ;
1) Τα μαϊμου καλωδια δεν εχουν εσωτερικα την ιδια ποιοτητα χαλκου , την ιδια γεωμετρια , τα ιδια διηλεκτρικα και τελικα καμια σχεση με τα αυθεντικα .
2) Οποιος θελει να ειναι σοβαρος ας οργανωσει ενα τεστ μαϊμου και αυθεντικου και μετα να μας πει αν ...ακουσε διαφορες .

Εχει πεσει στα χερια μου καλωδιο ρευματος "ευκαιρια" απο το ιντερνετ , αγορασμενο 800 ευρω !!! χαχαχαχαχ.....υποτιθεται οτι ηταν το ακριβοτερο της XLO (αξιας 3.000 usd) . Εξωτερικα δεν βρηκα ψεγαδι (δεν ειχα εκεινη την εποχη καποιο να συγκρινω - οτι θυμομουν απο 2 λεπτα παρατηρησης οταν αγορασε ενας πελατης μου ενα τετοιο) .
Επιστρατευτηκε κατσαβιδι και .........πεταχτηκε απο μεσα η Τσιτα !!!
Αντι για 48 αγωγους , μονωμενους , διαφορτικων διατομων , ειχα μπροστα μου ενα τριπλο (εξαιρετικα χοντρο) καλωδιο ρευματος απο το ηλεκτρολογαδικο της γειτονιας.
Τωρα τι θα το κανει ο αναζητων ευκαιριες στο ιντερνετ hi endας ;;; θα το πουλησει παλι ως XLO αυθεντικο ;;; στα 800 ευρω που εδωσε η ως μαϊμου XLO ;; Ηδη γνωριζω οτι επιχειρησε να το πουλησει .......

Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα . Δεν φτιαχνουν ολες οι εταιρειες στην Κινα . Πιστεψτε με οτι αν φτιαχνουν εκει , τοτε το προιον θα ειναι μετριο . Ομως καμια δεν διακινδυνευει να δωσει την οποια τεχνολογια κατεχει στους κινεζους , για ν αποφυγει τις αντιγραφες .

Αν θελετε να αγορασετε απο το εξωτερικο καλωδια , δειτε αν ο πωλητης ειναι "εμπορος" καλωδιων ακριβων σε εξευτελιστικες τιμες . Αν συμβαινει κατι τετοιο , τοτε σιγουρα πουλαει μαιμουδες .
Αν φαινεται χομπυστας , ζητειστε του το serial number και μερικες φωτογραφιες . Αν ντρεπεστε να απευθυνθειτε στον ελληνα αντιπροσωπο (σε εμενα για τα XLO να μη ντρεπεστε) στειλτε τις φωτογραφιες και το serial number στην μητρικη εταιρεια και συντομα θα λαβετε απαντηση . Τοσο απλα ειναι .....

Επισης βλεπω πως και σε αυτο το θεμα αμεσα η εμμεσα καποιοι που θεωρουν ανοησια τα "καλωδια" βρισκουν μια ευκαιρια να πουν "τι Λωζανη τι Κοζανη ...ας παρουμε μαϊμου φτηνα...αφου το ιδιο παιζουν" . Μακαριοι αυτοι που δεν ακουν διαφορες μεταξυ καλωδιων . Κανουν καλο στην τσεπη τους . Βεβαια μπορουν και ακουν τις διαφορες μεταξυ CD-52 και CD-52SE (δυο πυκνωτουληδες ολη και ολη η διαφορα της special κατασκευης)

Για οποιον δεν καταλαβε ειμαι ο αντιπροσωπος των XLO αλλα και καποιος που δε χρειαζεται αποκηρωση .

gonis

Luger
Reaction score
12.661

...

Εχει πεσει στα χερια μου καλωδιο ρευματος "ευκαιρια" απο το ιντερνετ , αγορασμενο 800 ευρω !!! χαχαχαχαχ.....υποτιθεται οτι ηταν το ακριβοτερο της XLO (αξιας 3.000 usd) . Εξωτερικα δεν βρηκα ψεγαδι (δεν ειχα εκεινη την εποχη καποιο να συγκρινω - οτι θυμομουν απο 2 λεπτα παρατηρησης οταν αγορασε ενας πελατης μου ενα τετοιο) .
Επιστρατευτηκε κατσαβιδι και .........πεταχτηκε απο μεσα η Τσιτα !!!
Αντι για 48 αγωγους , μονωμενους , διαφορτικων διατομων , ειχα μπροστα μου ενα τριπλο (εξαιρετικα χοντρο) καλωδιο ρευματος απο το ηλεκτρολογαδικο της γειτονιας.
Τωρα τι θα το κανει ο αναζητων ευκαιριες στο ιντερνετ hi endας ;;; θα το πουλησει παλι ως XLO αυθεντικο ;;; στα 800 ευρω που εδωσε η ως μαϊμου XLO ;; Ηδη γνωριζω οτι επιχειρησε να το πουλησει ........
Φωτογραφικο υλικο απο το χειρουργειο υπαρχει;Αν ναι θα τεκμηριωνε το γραπτο σχολιασμο.
Στο site σου το ακριβοτερο ρευματος εχει 7000 ευρω.Ειναι το ιδιο που αναφερεις οτι εχει 3000$;

Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα . Δεν φτιαχνουν ολες οι εταιρειες στην Κινα . Πιστεψτε με οτι αν φτιαχνουν εκει , τοτε το προιον θα ειναι μετριο . Ομως καμια δεν διακινδυνευει να δωσει την οποια τεχνολογια κατεχει στους κινεζους , για ν αποφυγει τις αντιγραφες .

.
Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο.π.χ Krell απο το 2009 και μετα....

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.513

Στο site σου το ακριβοτερο ρευματος εχει 7000 ευρω.Ειναι το ιδιο που αναφερεις οτι εχει 3000$;
...
Και μόνο που το ρωτάς, εισάγεις στη συζήτηση μια έκδηλη πρόθεση οισωπαίδοσης τον πάντον. Ένα καλώδιο που κάνει εφτά χιλιάρικα, παίζει για εφτά χιλιάρικα, και ένα που κάνει τρία χιλιάρικα, παίζει για τρία χιλιάρικα. Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια. Άντε! Χρονιάρα μέρα...

gonis

Luger
Reaction score
12.661

Και μόνο που το ρωτάς, εισάγεις στη συζήτηση μια έκδηλη πρόθεση οισωπαίδοσης τον πάντον. Ένα καλώδιο που κάνει εφτά χιλιάρικα, παίζει για εφτά χιλιάρικα, και ένα που κάνει τρία χιλιάρικα, παίζει για τρία χιλιάρικα. Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια. Άντε! Χρονιάρα μέρα...
Το πως παιζει το ενα ή το αλλο ειναι αλλου Παπα Ευαγγελιο(Καλη Σαρακοστη)
Το Purple Rush ρευματος της XLO(μαλλον για αυτο μιλαει ο αντιπροσωπος) συμφωνα με τα γραπτα του πιο πανω κοστζει 3000$ στην Αμερικη και 7000 ευρω στην Ελλαδα του ΔΝΤ.
Η διαφορα τιμης βεβαια μπορει ''δικαιολογημενα'' να οφειλεται σε φορους,μεταφορικα(Κινα-Αμερικη για ελεγχο ποιοτητας-Κινα-Αμερικη παλι για ελεγχο συσκευασιας-Ανταρκτικη για κρυογενεση) κ.ο.κ.

Reaction score
103

παιδια εχει 1000 ΔΙΚΙΑ ο LUXMAN,αλλο θεμα η υπερ-τιμολογιση μεταξυ Αμερικης-ευρωπης αλλο η ηχιτικη διαφορα μεταξυ αυθεντικου και μαιμους.Δηλαδη λετε τωρα οτι ενα CD με συμπιεσμενο MP3 υλικο και ενα SXRD ή SACD δισκακι επειση εμφανισιακα μοιαζουν και τα δυο το ιδιο,πρεπει και τα δυο να ειναι το ιδιο.Ε καμοια σχεση ρε παιδια.Οποιοι εχουν φαει χρονο με την υποθεση καλωδιο αυτο το γνωριζουν καλα.Το οτι φτιαχνετε ενα μαιμου καλωδιο να ειναι εμφανισιακα το ιδιο με καποιο αλλο δεν σημαινει οτι εσωτερικα εχει την κατασκευη που εχει "πατενταρει" η εταιρια,συγκεκριμενοι αγωγοι,συγκεκριμενης διατομης,συγκεκριμενες μονοσης με συγκεριμενο τροπο κατασκευης και τοποθετησης,κωλησεις,υλικα κατα την κωληση και 1002 αλλα.Εννοειτε και οτι ολες αυτες οι διαφορες παιζουν ρολο και εννοειτε οτι καθε καλωδιο εχει το δικο του χαρακτηρα.Το οτι μοιαζουν ομως εξωτερικα μεταξυ τους δεν σημαινει τιποτα.Απλα ειναι η "ξευδεσθηση" που εχει καποιος οταν παιρνει ενα μαιμου στα χερια του με 200 ευρω οταν το αντιστοιχο αυθεντικο κανει 3-4-5 χιλιαδες κ δεν μπορει να το "αγγιξει".Επειδη λοιπον σας δινουν κατι που να κοροιδευει τα ματια σας δεν σημαινει οτι ακουστικα ειναι το ιδιο κτλ.Τωρα το αν καποια ή πολλα original καλωδια ειναι υπερτιμημενα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Παιδια αυτο που εχει 3.000 δολλαρια ειναι το Limited σε μηκος 1,80 μετρων δειτε το εδω . Λιανικη εδω εχει 2.400 ευρω .
Αυτο το καλωδιο επεσε στα χερια μου ως μαϊμου . Το Purple Rush ειναι ενα καλωδιο πολυ ακριβοτερο που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει επισημως .

Οπως βλεπετε μπορουν καποιοι και τιμολογουν χαμηλα σε σχεση με τις τιμες Αμερικης (εδω κανω και λιγη ...αυτοδιαφημιση)

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ XLR BALANCED ΑΠΟ HONG KONG

Φίλε μου luxman,
Επειδή σε βλέπω πολύ υπέρμαχο των αυθεντικών καλωδίων μέσω αντιπροσωπείας πάντα, και καλά κάνεις, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά σου, θα σου πω ένα πράγμα. Στην Ελλάδα των 1.500.000 ανέργων και των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, το ότι κάνουμε το χόμπυ μας στερώντας πολλές φορές βασικά αγαθά από την οικογένεια μας , είναι πολυτέλεια.
Το να παίρνουμε όμως καλώδιο ρεύματος 7.000 ευρώ για να ακούσουμε καθαρότερο ρεύμα ακόμα και αν τα έχουμε, είναι
Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η απέναντι στους συνανθρώπους μας και στο δράμα που ζούμε σαν κοινωνία!! Προτιμώ λοιπόν να είμαι λίγο κουφός και να ακούω τα μαϊμουδάκια από το Hong Kong που παρεπιπτόντως παίζουν και καλά! Αν η κοινωνία μας έχει φτάσει στην σημερινή σαπίλα, είναι γιατί θεοποιήσαμε κάτι τέτοια σκουπίδια. Άλλωστε όλοι λίγο πολύ έχουμε κουφαθεί με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Όσον αφορά το θέμα καλώδιο, κάποιος μεγάλος KEN είχε πει κάποτε ότι η βιομηχανία του HI-END είναι η μεγαλύτερη απάτη, γιατί μπορεί ο καθένας να πουλήσει οποιοδήποτε καλώδιο με την εξωφρενική τιμή που θέλει!!
Όσον αφορά την πρότασή μου για ακρόαση στο μαϊμουδάκι απο το Hong Kong, είναι πάντα διαθέσιμο για ακρόαση, αλλά όχι για ξεκοίλιασμα, γιατί το μαϊμουδάκι μου το θέλω με τα έντερά του!
Με χαρά όμως θα το χαρίσω σε ένα άνεργο χομπίστα, λάτρη της μουσικής και συνάνθρωπό μου που είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθεί!!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Αγαπητε Artvoice κατανοω και συμμεριζομαι απολυτα αυτα που λες .
Ομως εισαι τελειως εκτος θεματος . Γιατι εισαι εκτος θεματος :\
1)Εδω ειναι ενα site το οποιο ασχολειται με τις HiFi , HiEnd και τα περι αυτων συνοδα αξεσουαρ . Ως εκ τουτου γραφουμε και συζηταμε για οτι εχει σχεση με αυτα . Για τις κοινωνικοικονομικες αναλυσεις υπαρχει ειδικη υποκατηγορια .
2)Οπως βλεπετε γινεται αναφορα περι της υπαρξης καλωδιου αξιας επτα χιλιαδων ευρω και σε καμια περιπτωση τα γραπτα μου δεν συνιστουν προτροπη για αγορα του . Κατι τετοιο θα ηταν αντιδεοντολογικο , δεδομενης της επαγελματικης μου ιδιοτητας .
3)Το αν καποιος οικογενειαρχης θα αφησει χωρις γαλα τα παιδια του προκειμενου να παρει καλωδιο 7000 ευρω , αυτο μαλλον δεν αφορα αυτο και τα συναφη site . Επισης υποθετω πως εσεις εγω και οι υπολοιποι ειμαστε αναρμοδιοι να τον θεραπευσουμε .
4)Προκληση θεωρω οτι η ελληνικη κοινωνια ειναι αναξια να αναδειξει και να ψηφισει αξιους πολιτικους . Ολα τα αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις .
5)Αν διαφωνειτε με τα παραπανω , να προτεινετε στην διαχειριση του site την απαγορευση καθε συζητησης για καποιο συγκεκριμενο ποσο και πανω (πχ καλωδια μεχρι 5 ευρω , cd player μεχρι 230 ευρω , ενισχυτη μεχρι 180 κλπ κλπ) , αν και προσωπικα ουτε τετοια θ αγοραζα αν δεν ειχα να φαω .
6) Αμεσα παραδεχεστε οτι για εσας (και ισως αλλους) δεν εχει σημασια πως ειναι κατασκευασμενο κατι αλλα ποσο μοιαζει με κατι επωνυμο και ακριβο , κατι που οδηγει τον ακροατη-χρηστη στην ιδια ικανοποιηση . Μου θυμιζει τα αυτοκολλητα Turbo στα αυτοκινητα τα οποια προσεθεταν κατα φαντασιαν επιταχυνση και ικανοποιηση . Αν ετσι καποιος χαιρεται , καλως καμωμενο .
(ομως μην αναρωτιεστe γιατι υπαρχουν εταιρειες η βελτιωτες πχ Russ Adrews που χρεωνουν 1200 ευρω για Logo στις βιδες της συσκευης)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.129
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis