- Reaction score
- 0
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
λιγο να πιανουν τα χερια σου δεν χρειαζεται τεχνιτης......
και πολλα ακομα....
https://www.youtube.com/results?search_query=convert+a+car+audio+system+for+home
https://www.youtube.com/results?search_query=diy+boombox
η βασικη διαφορα ειναι αν θα χρησιμοποιησεις καποιον μετασχηματιστη ή καποιο εξωτερικο τροφοδοτικο ακομα και απο pc. Oλα αυτα θα πρεπει να μπουν και σε καποιο κουτι,οποτε θα πρεπει να υπολογισεις και τον απαιτουμενο ογκο για να δουλεψουν σωστα τα μεγαφωνα (αυτοκινητου) και καποιο μονωτικο.
Το ηχητικό σύστημα είναι κάπως ποιό σύνθετο με ενισχυτή κα;ι δέκτη τηλεόρασης. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος που ψάχνω τεχνίτη.Εαν θες να πας σε κατι τυπου boombox τοτε αρκει να φτιαξεις μια καμπινα, και θα χρειαστεις και ενα τροφοδοτικό. Παρε μια ιδεα εδω:
![]()
εννοεις εχεις ξεχωριστο ενισχυτη και δεκτη τηλεορασης......τοτε μαλλον θα χρειαστεις ενα τροφοδοτικο απο PC για να μπορεσεις να τροφοδοτησεις 2-3 πραγματα ταυτοχρονα. Δεν ξερω ομως αν θα μπορεσεις να βρεις τεχνιτη,ισως καποιος φιλος απο εδω, που εχει κανει κατι αναλογο και γενικα εχει ασχοληθει με DIY,να μπορουσε να το αναλαβει με καποιο χαμηλο ποσο. Ισως θα ηταν καλυτερα να μεταφερθει το θεμα στην κατηγορια DIY.Παντως μην πας σε καποιον εγκαταστατη ηχητικων σε αυτοκινητο,ακομα και αν συμφωνησει να ασχοληθει με αυτο που θελεις,το πιο πιθανο να σου παρει το "σκαλπ" σε χρηματα.
Πρόκειται για ενα ηχητικό της Kenwood μοντέλο 2006 δεν θυμά;μαι αλλα στοιχεία με μεγάλη οθόνη, σέκτη τηλεόρασης και ενισχυτή. Λόγω απόρσυσης του αυτοκινήτου το κράτησα και θέλω να το μετατρέψω σε οικιακό σύστημα. Πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλές. Θα ακολουθήσω τη προτροπή σου να το ανακοινώσω στο DIY.εννοεις εχεις ξεχωριστο ενισχυτη και δεκτη τηλεορασης......τοτε μαλλον θα χρειαστεις ενα τροφοδοτικο απο PC για να μπορεσεις να τροφοδοτησεις 2-3 πραγματα ταυτοχρονα. Δεν ξερω ομως αν θα μπορεσεις να βρεις τεχνιτη,ισως καποιος φιλος απο εδω, που εχει κανει κατι αναλογο και γενικα εχει ασχοληθει με DIY,να μπορουσε να το αναλαβει με καποιο χαμηλο ποσο. Ισως θα ηταν καλυτερα να μεταφερθει το θεμα στην κατηγορια DIY.Παντως μην πας σε καποιον εγκαταστατη ηχητικων σε αυτοκινητο,ακομα και αν συμφωνησει να ασχοληθει με αυτο που θελεις,το πιο πιθανο να σου παρει το "σκαλπ" σε χρηματα.
εδω η απολυτη λυση ... και μπασα που σκοτωνουν (λιγακι σκονισμενα βεβαια)Εαν θες να πας σε κατι τυπου boombox τοτε αρκει να φτιαξεις μια καμπινα, και θα χρειαστεις και ενα τροφοδοτικό. Παρε μια ιδεα εδω:
![]()