ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Μολις χθες Σαββατο μεσημερι αγορασα μια 22'' οθoνη LG (με ενσωματωμενο δεκτη τηλεορασης -γι΄αυτο προτιμηθηκε) απο μεγαλοκαταστημα της Λαρισας. Σημερα το πρωι (πριν λιγο δηλ) διαπιστωσα οτι χει ολα τα εξωτερικα σημαδια μιας οθονης που ή ειναι απο επιστροφη (αφου δουλεψε) ή απο εκθεση (οπου ο καθενας την...χαϊδευει). Τα σημαδια αυτα ειναι λεκεδες και στο περιθωριο αλλα και επανω στην οθονη (το σοβαροτερο) που φαινονται σαν καποιος να θελησε να σκουπισει την βρωμια αλλα εμεινε μονο το θαμπωμα, που παραδοξως δεν βγαινει με νερο. Δεν δοκιμασα κανεναν αλλον τροπο για καθαρισμα, αφου εχω σκοπο αυριο πρωι να παω για αλλαγη.
Το προβλημα ειναι αν μου αρνηθουν την αλλαγη με αιτιολογια οτι εγω εκανα τη ζημια, υπαρχει τροπος αντιδρασης; εχετε παρομοια εμπειρια;
Το ονομα του καταστηματος θα το πω βεβαια αυριο, αφου δω την αντιδραση τους.

Reaction score
175
Απάντηση: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ

Παρε το σερβις και ζητα να σου δωσουν ενα κωδικο που σου λεει ποσες ωρες εχει παιξει η συσκευη.Μετα κανε αυτο που λες.
Καπου τον εχω αλλα που;Το ειχα κανει για τη δικη μου lg

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Παρε το σερβις και ζητα να σου δωσουν ενα κωδικο που σου λεει ποσες ωρες εχει παιξει η συσκευη.Μετα κανε αυτο που λες.
Καπου τον εχω αλλα που;Το ειχα κανει για τη δικη μου lg
Ψαξε ψαξε

Reaction score
0
αυτό που λέει ο Γέρος μου..
μπες στο service menu. εκεί δείχνει τις ώρες λειτουργίας.

Τι αλήτες ρε!!!!!!!!!

(θα κάνω μια προσπάθεια κι εγώ μπας και βρω τίποτα lakiss)

Reaction score
175

Στο service menu μπαινεις αν κρατησεις πατημενο για 3'' το menou αλλα θα θελει και κωδικο.....

Reaction score
0
lakissssssssssssssss

δωσε μας τον κωδικο της τηλεορασης ακριβως ρε φιλε..

edit

κάτι βρήκα,
"πατας κρατημενο το menu στην tv και στο τηλεχειριστηριο ταυτοχρονα και με το που φυγει η εικονα του μενου απο την οθονη,τα αφηνεις ταυτοχρονα.Θελει λιγο συγχρονισμο...."

για προσπάθησε το!!!!!!!!

Reaction score
19
Μολις χθες Σαββατο μεσημερι αγορασα μια 22'' οθoνη LG (με ενσωματωμενο δεκτη τηλεορασης -γι΄αυτο προτιμηθηκε) απο μεγαλοκαταστημα της Λαρισας. Σημερα το πρωι (πριν λιγο δηλ) διαπιστωσα οτι χει ολα τα εξωτερικα σημαδια μιας οθονης που ή ειναι απο επιστροφη (αφου δουλεψε) ή απο εκθεση (οπου ο καθενας την...χαϊδευει). Τα σημαδια αυτα ειναι λεκεδες και στο περιθωριο αλλα και επανω στην οθονη (το σοβαροτερο) που φαινονται σαν καποιος να θελησε να σκουπισει την βρωμια αλλα εμεινε μονο το θαμπωμα, που παραδοξως δεν βγαινει με νερο. Δεν δοκιμασα κανεναν αλλον τροπο για καθαρισμα, αφου εχω σκοπο αυριο πρωι να παω για αλλαγη.
Το προβλημα ειναι αν μου αρνηθουν την αλλαγη με αιτιολογια οτι εγω εκανα τη ζημια, υπαρχει τροπος αντιδρασης; εχετε παρομοια εμπειρια;
Το ονομα του καταστηματος θα το πω βεβαια αυριο, αφου δω την αντιδραση τους.
Λάκη, δεν γνωρίζω από ποιο κατάστημα την πήρες αλλά ελπίζω να είναι από το MM. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά του. Ένα κακό είναι ότι μπορεί να βρεθείς με κομμάτια όπως το δικό σου.

Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα περιθώριο ημερών από την ημερομηνία αγοράς που μπορείς να την αλλάξεις για οποιονδήποτε λόγο. Εγώ βρέθηκα με 42άρα plasma με μια εμφανέστατη γρατζουνιά στο πάνελ. :shock: Όχι απλά την πήγα πίσω για να πάρω άλλη, αλλά ζήτησα και μου έδωσαν τα χρήματα στο χέρι.

Ένα άλλο κακό είναι ότι αυτά τα επιστρεφόμενα κομμάτια (ιδιαίτερα αν γύρισαν πίσω χωρίς βλάβη αλλά λόγω αλλαγής γνώμης του αγοραστή) πιθανότατα τα συσκευάζουν και βρίσκουν ξανά το δρόμο τους για το ράφι. :mad_3:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Μοντελο Μ228WA
Εκανα το κολπο και βγαζει διαφορα στοιχεια. που να κοιταξω;

Reaction score
175

Μοντελο Μ228WA
Εκανα το κολπο και βγαζει διαφορα στοιχεια. που να κοιταξω;
:shock:Δεν ζητησε κωδικο;
Προσεξε μην αλλαξεις τιποτα απο εκει!!!!
Καπου εκει μεσα λεει για τις ωρες αν θυμαμαι καλα

Για να μην ειναι κλειδωμενο το service menu μαλλον μιλαμε για κομματι demo.Οι επεγγελματιες του χωρου εδω μεσα μπορουν να μας πουν κατι γι'αυτο αν ξερουν.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ

:shock:Δεν ζητησε κωδικο;
Προσεξε μην αλλαξεις τιποτα απο εκει!!!!
Καπου εκει μεσα λεει για τις ωρες αν θυμαμαι καλα

ναι βρε Γέρο μου.. δε ζητάει κωδικό!!!!!!!!! (παράξενο έτσι?)..

lakiss πραγματικά πρόσεχε με το service menu μην κάνεις καμία ζημιά.
Καλή τύχη !!!!!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Τα νεωτερα: Πριν απο λιγο γυρισα απο το μεγαλοκαταστημα οπου:
παραδεχθηκε ο (νεαρωτατος αλλα οχι ο ιδιος του Σαββατου) πωλητης, οτι η οθονη ειναι demo. Μαλιστα μου ειπε πως γι΄αυτο το λογο εγινε εκπτωση 4%. Φυσικα του απαντησα οτι για 10€ δεν ημουν χαζος να παρω την μπαγκατελα τους αλλα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με ρωτησε αν την ηθελα.
Τι συνεβη κατα την (πονηρη) αποψη μου; μαλλον ο πωλητης την ωρα της απουσιας μου (για να παρω την ταυτοτητα απο το αυτ/το) εβαλε την νεα στο ραφι και την παλια στο κιβωτιο. Γιατι το λεω αυτο; γιατι σημερα ειχε στην ιδια θεση μια απαστραπτουσα καινουργια συσκευη (σημειωτεον οτι ειχε μια ακομη στην αποθηκη πλην του δειγματος οπως μου ειπε το Σαββατο).Αρα;
Παντως ο νεαρος χωρις αντιρρηση και χωρις να θελησει να ανοιξει την επιστρεφομενη (για να δει τι ισχυριζομαι) προθυμοποιηθηκε να την παρει πισω. Με το ζορι του εδειξα τι ακριβως συμβαινει. Λετε να το εχουν συστημα;Επειδη δεν ειχαν την ιδια (καλουτσικη) πηρα μια Samsung 22''.
Τελικα πρεπει να προσεχουμε μεχρις αηδιας
Το καταστημα ειναι το ΠΛΑΙΣΙΟ Λαρισας

Reaction score
175

Για να μην ειναι κλειδωμενο το service menu μαλλον μιλαμε για κομματι demo.Οι επεγγελματιες του χωρου εδω μεσα μπορουν να μας πουν κατι γι'αυτο αν ξερουν.
Μπραβο καλα τους εκανες.
Αυτα τα κολπα ειναι γνωστα και οσο ερχονται οι γιορτες ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα.

Reaction score
12

Απ'οτι μου εχει πει "ειδικος" μπορουμε και να το καταλαβουμε βλεποντας την κολλητικη ταινια με την οποια ειναι σφραγισμενη η κουτα και η οποια (για τις LG) φερει και το λογοτυπο της επανω...(εκτος κι αν εχουν ρολα ταινιων με τα λογοτυπα των εταιρειων...!!)

Reaction score
14
εγώ εν γνώση μου αγόρασα μια 24άρα full HD TFT Monitor, LG και αυτή, που την είχαν demo, αλλά μου έκοψαν περιπου 15% απο την τιμή της και η έκπτωση ήταν σεβαστή.

Ομως οταν τηλεφώνησα μου είπαν οτι ειχαν ενα κομμάτι σε στόκ, όχι σε ράφι, και για αυτό πήγαν να την πάρω. Οταν ημουν εκεί και κοίταζα το ντέμο, λέω στον πωλητή ΟΚ θα την παρω, μου λεει μισο λεπτό να σας την σφραγίσω.

Του λέω να μιλήσει μες τον προιστάμενο του καταστήματος και να μου πεί πόσο τις εκατό θα μου κόψει και μόνο αν το δεχθώ θα την πακετάρει, γιατί ντέμο ψωνίζω μόνο με σεβαστή έκπτωση. Μου λέει δεν εχει συνδεθεί ποτέ, και ήταν απλά στο ράφι της όπου και δεν υπάρχουν συνδέσεις, είναι ενα ράφι που οτι βαζουμε εκεί δεν παιζει. Οντως δεν εδειχνε να εχει κανένα καλωδιο εκεί ουτε πρίζας ουτε VGA οπότε σίγουρα ήταν με μηδέν ώρες πτήσης.

Στο κουτί ήταν όλα άθικτα, και το βασικότερο η οθόνη αφού την ήλεγξα ήταν αψεγάδιαστη. Τελική τιμή απο 799 την πήρα 699 100 ευρώ κάτω που αξιζαν μιάς και ήταν μόλις 5 ημέρες που κυκλοφόρησε η οθόνη αυτή.

ομως το μαγαζί ηταν το ΠΛΑΙΣΙΟ που το συμπαθώ, αλλα ο πωλητής δυστυχώς δεν μου τα είπε καλά απο το τηλέφωνο οτι δεν εχουν άλλο σε στόκ, και αν θέλω να αγοράσω θα πρέπει να πάρω το shelf demo...

Reaction score
7.350
Δυστυχως ειναι συχνο το φαινομενο και μαλλον εχουν παρει οδηγιες γι αυτο.Να τι πηγε να μου συμβει σε καταστημα νεας αλυσιδας.
Ειχα παει να παρω ενα μινι συστημα για μια φιλη.Διαλεξα αυτο που ηθελα και ρωτησα αν υπαρχει στοκ.Η απαντηση ηταν ναι (χωρις να με κοιταει στα ματια),μου εκοψαν ενα χαρτακι και με εστειλαν στο ταμειο.Ελα ομως που ειμαι αρκετα καχυποπτος και καθησα σε μια γωνια και χαζευα το πωλητη.Ο οποιος εβγαλε το ντεμο απο το ραφι και πηγε να το χωσει σε ενα κουτι που του εφεραν απο κατω.
Εγω υποτιθεται οτι ημουν στο ταμειο και πληρωνα σαν ηλιθιος αλλα φυσικα δεν εγινε ετσι.
Τι εκανα? Οχι παντως φασαρια απλα εφυγα σαν κυριος και ακομα ψαχνουν για το πελατη.

Φυσικα δεν ξαναπαταω εκει,κριμα γιατι ειναι νεο καταστημα και ενω δεν εχει καλες τιμες θα μπορουσε να πετυχει λογω θεσης.

Θελει τρομερη προσοχη και θα συμβουλευα να μην κανουμε καμια αγορα αν δεν σιγουρευτουμε (ακομα και με πιεστικο και ακομψο τροπο) οτι πραγματι μας δινουν σφραγισμενη συσκευη.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ

Μου λέει δεν εχει συνδεθεί ποτέ, και ήταν απλά στο ράφι της όπου και δεν υπάρχουν συνδέσεις, είναι ενα ράφι που οτι βαζουμε εκεί δεν παιζει. Οντως δεν εδειχνε να εχει κανένα καλωδιο εκεί ουτε πρίζας ουτε VGA οπότε σίγουρα ήταν με μηδέν ώρες πτήσης.
Στη δικη μου περιπτωση επαιζε, οπως και ολες που ειναι στα ραφια - διαφορετικα πως θα σε πεισουν με τονισμενες ρυθμισεις και με ειδικες εικονες;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ