ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Scaler;

Reaction score
0
Έχω μία ερώτηση και θα ήθελα να ακούσω γνώμες....

μήπως τώρα που πάμε όλοι να βρεθούμε με δύο συστήματα απεικόνισης HD
( προβολέα 720 και TV-amoi 1080 ή οτιδήποτε άλλο προκύψει στο άμεσο μέλλον )
για να βλέπουμε ταινίες, αλλά και τηλεοπτικό σήμα, αλλά και playstation κ.τ.λ.
και επειδή βλέπω να ψαχνόμαστε για DVDR με scaler για τηλεοπτικό σήμα...

μήπως λέω θα έπρεπε να στρέψουμε την προσοχή μας σε ένα εξωτερικό scaler, όπου θα πετάξουμε όλες τις πηγές μας και θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τόν προβολέα μας αλλά και για την TV μας;

δηλαδή με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια;

περιμένω γνώμες.....άντε μπάς και πάμε για κανένα power buy γιά crystallio!!!!!!!

Reaction score
0
Το θεμα ειναι να εχει εξοδο δυο HDMI..... Να μην χρειαζεται και αλλα λεφτα για splitter HDMI ...... Και να δουλευουν και οι δυο εξοδοι HDMI χωρις να αλλαζεις settings στα μενου. Νομιζω μονο ετσι θα βοηθησει πραγματικα.....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Kαι εμενα ο ερωτας μου ειναι ενα crystalio ιδιως τωρα που εχω αρχισει και βλεπω τα γνωστα πριονακια κατι σαν pixels δηλ...
Με τα blu ray ομως και τις HD ταινιες που η ποιοτητα τους θα ειναι κορυφαια μηπως δεν θα χρειαζεται το εξωτερικο scaler?
Eδω σας θελω...
Τι να καθαρισει στην εικονα ενος hd dvd ?

Reaction score
384
To HD format tha einai 720p kai 1080i ap'oti fainetai.
Ean to panel sou einai 1080p, pali to xreiazesai.

Oi diafores tha einai mikroteres fusika, afou to uliko tha einai anoteris analusis. Kai ti tha ginei omos me tis plasma pou exoun kati perierges analuseis 1280x768 ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To HD format tha einai 720p kai 1080i ap'oti fainetai.
Ean to panel sou einai 1080p, pali to xreiazesai.

Oi diafores tha einai mikroteres fusika, afou to uliko tha einai anoteris analusis. Kai ti tha ginei omos me tis plasma pou exoun kati perierges analuseis 1280x768 ?
Η δική μου ερώτηση είναι απλή πριν παρουσιάσω κάποια οικονομικά scaler που έχω βρει...

Μπορούμε με χαμηλότερης ποιότητας scalers (τύπου tvone) αλλά πολύ οικονομικότερα να πάρουμε καλή εικόνα;;;

Ποιές πρέπει να είναι οι minimum απαιτήσεις ενός scaler?

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Δηλ Δημητρη εμενα που το πανελ μου ειναι 720 οταν θα βλεπω με το καλο 720p HD ταινιες το scaler δεν θα χρειαζεται.
Εχεις δικιο για τις παραξενες αναλυσεις που αναφερεις. Εκει θα χρειαζετε το scaler για να ματσαρει σωστα το 720 πχ σε ενα πανελ 768 κτλ
Και μην ξεχναμε την πλυθωρα ταινιων που θα βγαινει ακομα η και για παντα (μικρες παραγωγες) σε 520p Και εκει θα το θελουμε το scaler.
Aπλα καποια στιγμη πιστευω δεν θα ειναι απαραιτητο για hd dvd... Εαν και εφοσον η εικονα απο τα hd dvd ειναι αυτο που περιμενουμε :wink:
Eκτος και αν βγουν scaler με αλλη τεχνολογια που να καθαριζει και το σημα του hd dvd... :shock: :shock: :shock:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δηλ Δημητρη εμενα που το πανελ μου ειναι 720 οταν θα βλεπω με το καλο 720p HD ταινιες το scaler δεν θα χρειαζεται.
Νομίζω ότι ο Δημήτρης εννοεί ότι ο εξωτερικός scaler που θα αγοράσουμε να είναι καλύτερος σε ποιότητα και αποτελέσματα από αυτόν που έχει ενσωματωμένη η συσκευή προβολής...

Αυτό λοιπόν πως το τεστάρουμε χωρίς να δώσουμε τα 500 δολάρια για να τον φέρουμε από το εξωτερικό;;;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.644
Members
38.728