ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΩΤΑ????

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΩΤΑ????

:422:

άρε κιαρατάδες.., να ψάξω να βρω παλιά μηνύματα να δούμε αν θα κοροϊδεύετε μετά :105:

Reaction score
3.972
Απάντηση: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΩΤΑ????

Ποιά Κρήτ'ρε φιλαράκια??

Άντε έτσ' γίνονται τα πράματα??

Πρώτα θα απαντηθεί το ερώτημα:
Θάλασσα ή παπόρ" φέρστ??

Άη ξαμοληθήκαμε χωρίς σχεδιασμό με φαίνεται και....

ΚΦ και κουφονήσια τούμπανα!:111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

ΚΦ και κουφονήσια τούμπανα!
Τι εχεις πιει βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Εμεινε καθολου ??????????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αντε βρε κιαραταδες να πω και γω το κατι τις μου και να απαντησω στον φιλο μου τον Iotzan ...τον μπατζανακι του Αντωνακι!!!!!!!!!

Πριν καμια 10αρια χρονια ημουν και γω πολυ περισσοτερο καλωδιολαγνος απο οτι ειμαι τωρα....πολλα φραγκα εχωνα,πολλα μοντελακια ερχοντουσαν σπιτι ,πολλων θα ελεγα χιλιαδων δραχμων....δεν θα κρυψω οτι σαφως παρασυρομουν απο τα γραμμενα γνωστων rewiewers για χαλκους,ασημια,επαργυρα και ψευδαργυρα......παπαρια επι της ουσιας.......και μενα καποιες στιγμες με εξιταρει οπτικα ενα ζορικο απο φτιαχτικα interconect,ομως το θεμα ειναι αλλου....στην υπερβολη ,την κοροιδια,την μουφα και φυσικα την αρρωστημενη υπερτιμολογηση αυτων!!!!!

Τωρα αν με ρωτησετε αν ακουω διαφορες στα καλωδια.....ΦΥΣΙΚΑ.....και ακουνε ακομα και αυτοι που δεν τα γουσταρουν και καθολου....για να λεμε την αληθεια μεταξυ μας......

Αυτο ομως που με εκανε να δω τα πραγματα διαφορετικα ηταν κατι μπουκετα που εφαγα απο interconectaκια φθηνα,ποταπα,λεπτα,με την συνιθισμενη απεξω μαυρη καλτσα που βρισκεις παντου........

Εδω και δυο χρονια επανω στο AMR CD 77 που εχω παιζω με καλωδιο των 60 δολλαριων που αρκετες φορες εχει ας πουμε κοντραριστει με αλλα Υ Π Ε Ρ Β Ο Λ Ι Κ Α ακριβοτερα ν(αν σας λεω παπαριες ας απαντησει ο Μανωλης που συχνα κανουμε την πλακα μας παρειτσα)με βυσματα της πλακας και μια μετρια μονωση....το οποιο ομολογουμενως με εχει κανει να λεω στον εαυτο μου οτι απο την μια πεφτει απιστευτη κοροιδια και απο την αλλη ποσο κωλοφαρδος ειμαι που το βρηκα.....αν φυσικα σας κανει κεφι με πιστευετε!!!!

Αυτην την στιγμη στον Krell παιζω με ενα μετρο XLR της Mogami των 200 ευρω μαζι με τα βυσματα και καθοντε σε μια τσαντα το Audioquest το Sky και το SX LIMITED EDITION της Nirvana εξ Αμερικης....παλι μαρτυρας μου ο Μανωλακος.....και μαλιστα πριν απο 10 μερες πουλησα ενα Xlr αρκετα ακριβο μιας και ο ηχος του ηταν παραπλησιος με του Mogami (το ειχα παρει 1100 ευρα)εδω μαρτυρας μου ο Antonis GR(το πουλησα σε φιλο του) ο εξ Κατερινης αντρακλας ....αν και δω σας λεω παπαριες κατα συρροη.....

Δοξα τον Υψιστο ακουω αρκετα καλα (Μανωλη πεστα)και σιγουρα αν ερθει και καποιο αλλο καλωδιο παλι θα ακουσω διαφορες.....και σεις στα σιγουρα ......ΑΠΛΑ......δεν αξιζει τον κοπο να ξοδευουμε τοσα χρηματα για καλωδια.......ας ριχνουμε τους παραδες που μας περισσευουν σε μια βαρβατη πηγη,εναν γαματο ενισχυτη(εδω δεν ξεχνω τι ηχητικο μπουνιδι εφαγα οταν μπηκε η Κρελλια στο συστημα μου και που εστειλλε τον ηχο μου)τον χωρο μας που σιγουρα χωλαινει σε πολλα σημεια(παντα μιλαω για οτι ειναι δυνατον να γινει σε αυτον---σπιτια εχουμε και οχι studios)......

Με πασα ειλικρινια λοιπον σας ξεκαθαριζω οτι τα γουσταρω τα καλωδια--οχι του ρευματος-και σιγουρα θα συνεχισω να γουσταρω να ακουσω και καποιο αλλο στο συστημα μου απλα.......με τιμολογιακη συνεση.....

Για του λογου το αληθες....δεν θα σας το κρυψω....αυριο μου ερχεται ενα μετρο XLR του Νικολα του Κορακακι το μοντελο Appolon και ....πολυ γουσταρω να πω την αληθεια και εχω ηδη αναλογη ανυπομονησια για το πως θα παιξουν....

Δεν αυτοπαραμυθιαζομαι ουτε σας το παιζω.......δεν το εχω αναγκη βρε λεβεντες......καλη παρεα θελω,πολυ μουσικη αλλα και ζορικη και αληθινη αναπαραγωγη απο το συστημα μου!!!!!

Αυτα τα ολιγα με πολλα κιλα ειλικρινιας...........

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΩΤΑ????

βλάσση μου σωστός και το χαίρομαι διπλά γιατι ως συντονιστής «ισορροπείς» . Ομως ξαναμπήκες στο κόλπο με τον κορακάκη??? Το καλώδιο του το δοκίμασα στο σύστημα μου και είδα διαφορές και εγώ υπέρ του! Ο ankots είναι μεγάλη λέρα και προσπαθεί να κάνει τις καραμούζες του να ηχήσουν κάπως...
βλάσση, costas E, ΚΚ, manos και όλοι οι γνωστοί και φίλοι, αναβαθμιστείτε. τα καλώδια που ξέρετε βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Αυτό το μετρήσατε? Καλό, πάσχα και στο επόμενο thread τα ξαναλέμε

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΩΤΑ????

βλάσση μου σωστός και το χαίρομαι διπλά γιατι ως συντονιστής «ισορροπείς» . Ομως ξαναμπήκες στο κόλπο με τον κορακάκη??? Το καλώδιο του το δοκίμασα στο σύστημα μου και είδα διαφορές και εγώ υπέρ του! Ο ankots είναι μεγάλη λέρα και προσπαθεί να κάνει τις καραμούζες του να ηχήσουν κάπως...
βλάσση, costas E, ΚΚ, manos και όλοι οι γνωστοί και φίλοι, αναβαθμιστείτε. τα καλώδια που ξέρετε βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Αυτό το μετρήσατε? Καλό, πάσχα και στο επόμενο thread τα ξαναλέμε
Καλα κουφ@λιτσα θα σε φτιαξω εγω με τις καραμουζες μου......:429:Για να ακουσω μουσικη απο τα καραμουζακια σου πρεπει να γινω ετσι...:201::410:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οπου και να τα ζμπρωκσουμε ολα προς αντικατασταση θα ειναι μια ζωη.
Οσο για τον βλασ, θα σου πω οτι ενα καλωδιο ειναι το Α και το Ω , ακομα δεν το εχεις καταλαβει, προφανως ειχες ατυχη επαφη με τα καλωδια.
Ενα καλωδιο κανει ενα μικρο ηχειο να ακουγεται μεγαλο.
Οσο αφορα το γ@ματο μηχανημα ακομα και εκει ενα καλωδιο το κανει να ακουγεται καλυτερα.
Βεβαια εν καιρο ερχεται και η γνωση, ο κυρ λευτερης εδω κατω ειχε χωσει πολλα μυρια, σε καλωδια.
Τα αλλαζε οπως τα μαρκ λεβ, τοσα λεφτα ειχε.Καποια στιγμη <εμεινε εκει που ειναι>
αλλα μεχρι τοτε ακουσα απο μεγαλα nbs , μεχρι σχεδον οτι υπηρχε επι δραχμων.
Το καλωδιο δεν σηκωνει φθορες και κανει το καθε ηχειο-πηγη-και καθε τι να ακουγεται καλυτερα.
Φτηνη ή ακριβη πηγη το καλωδιο το κανει να παιζει ακριβοτερα.
Το οτι τα καλωδια μας φαινονται ακριβα (ειναι ετσι) εχει να κανει οτι δεν ξερουμε ποσο κοστιζει στον ελληνα αντιπροσωπο ενα hi end μηχανακι.Αν ακουγαμε π.χ οτι μια κορυφαια πηγη που πληρονουμε 5-6 χιλιαρικα του κοστιζει 8 κατασταρικακια αυτο τι ειναι ?
Και καθε πηγη ........Οποιος μπορει να αντιγραψει κατι ας το βγαλει μετα για πουλημα και ας πραγαμτοιποιει οτι σηκωσε την μπαρα του ανταγωνισμου ψηλοτερα.
Οποιος μπορει εδω ειμαι να πσωνισω......αν δεν ας το αφησει καλυτερα...........

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

Οσο για τον βλασ, θα σου πω οτι ενα καλωδιο ειναι το Α και το Ω
ακούς βλας? το Α και το ωμέγκα... :137::204:

Ενα καλωδιο κανει ενα μικρο ηχειο να ακουγεται μεγαλο.
ναι, βέβαια, σουρ. :116::138:

Γειά σου βρε άρτζι μου, αθεράπευτε καλωδιά μου εσύ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αν τρωγεσαι καμμια ωρα , και εισαι απο δω ελα να σου βαλω καμποσα καλωδια σε ενα ηχειο με 5,5 γουφερακια.(αξιας 1000 ευρω) (το τεμαχιο)
Και μετα ενα κριβο........οποτε εχεις φαγουρα............αν και δεν θα εισαι ο πρωτος.........

Reaction score
29.755

αν τρωγεσαι καμμια ωρα , και εισαι απο δω ελα να σου βαλω καμποσα καλωδια σε ενα ηχειο με 5,5 γουφερακια.(αξιας 1000 ευρω) (το τεμαχιο)
Και μετα ενα κριβο........οποτε εχεις φαγουρα............αν και δεν θα εισαι ο πρωτος.........
Μα βρε αργύρη μου τα 5,5 γουφεράκια θα παραμείνουν 5,5 που να βαράς τον κώλο σου κάτω.
Δεν θα γίνοιυν ποτέ 12ιντσα με το καβλώδιο!!!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop