VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
δεν το οργανωνεις κιολας?
Τι εχεις πιει βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ΚΦ και κουφονήσια τούμπανα!
Καλα κουφ@λιτσα θα σε φτιαξω εγω με τις καραμουζες μου......:429:Για να ακουσω μουσικη απο τα καραμουζακια σου πρεπει να γινω ετσι...:201::410:βλάσση μου σωστός και το χαίρομαι διπλά γιατι ως συντονιστής «ισορροπείς» . Ομως ξαναμπήκες στο κόλπο με τον κορακάκη??? Το καλώδιο του το δοκίμασα στο σύστημα μου και είδα διαφορές και εγώ υπέρ του! Ο ankots είναι μεγάλη λέρα και προσπαθεί να κάνει τις καραμούζες του να ηχήσουν κάπως...
βλάσση, costas E, ΚΚ, manos και όλοι οι γνωστοί και φίλοι, αναβαθμιστείτε. τα καλώδια που ξέρετε βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Αυτό το μετρήσατε? Καλό, πάσχα και στο επόμενο thread τα ξαναλέμε
ακούς βλας? το Α και το ωμέγκα... :137::204:Οσο για τον βλασ, θα σου πω οτι ενα καλωδιο ειναι το Α και το Ω
ναι, βέβαια, σουρ. :116::138:Ενα καλωδιο κανει ενα μικρο ηχειο να ακουγεται μεγαλο.
Απο το trancformers2 !ακούς βλας? το Α και το ωμέγκα... :137::204:
Μα βρε αργύρη μου τα 5,5 γουφεράκια θα παραμείνουν 5,5 που να βαράς τον κώλο σου κάτω.αν τρωγεσαι καμμια ωρα , και εισαι απο δω ελα να σου βαλω καμποσα καλωδια σε ενα ηχειο με 5,5 γουφερακια.(αξιας 1000 ευρω) (το τεμαχιο)
Και μετα ενα κριβο........οποτε εχεις φαγουρα............αν και δεν θα εισαι ο πρωτος.........