ΜΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ SONY

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχω μια, σχετικα παλαια (περασμενης γενιας δηλ), βιντεοκαμερα SONY dsr-tvr180e της οποιας η αρχικη μπαταρια (NP-FM50) τα "επαιξε". Προσπαθησα να τη φορτισω, αλλα ματαια, οποτε πηρα μια αντιστοιχη της (οχι γνησια εννοω), αλλα και παλι δεν φορτιζει. Ο φορτιστης δουλευει, δεδομενου οτι στελνει ρευμα στην καμερα που δουλευει συνδεδεμενη.
Καμια λυση;

Reaction score
4
Απάντηση: ΜΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ SONY

Εχω μια, σχετικα παλαια (περασμενης γενιας δηλ), βιντεοκαμερα SONY dsr-tvr180e της οποιας η αρχικη μπαταρια (NP-FM50) τα "επαιξε". Προσπαθησα να τη φορτισω, αλλα ματαια, οποτε πηρα μια αντιστοιχη της (οχι γνησια εννοω), αλλα και παλι δεν φορτιζει. Ο φορτιστης δουλευει, δεδομενου οτι στελνει ρευμα στην καμερα που δουλευει συνδεδεμενη.
Καμια λυση;
Δεν ξέρω πολλά απο κάμερες αλλα ξέρω οτι η Sony είναι πολυ δύστροπη με μη αυθεντικά προϊόντα :104: Προσωπικά θα έψαχνα στο ιντερνετ να δω αν υπάρχουν ιμιτασιόν που να έχουν παίξει με αυτήν την κάμερα.:126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν ξέρω πολλά απο κάμερες αλλα ξέρω οτι η Sony είναι πολυ δύστροπη με μη αυθεντικά προϊόντα :104: Προσωπικά θα έψαχνα στο ιντερνετ να δω αν υπάρχουν ιμιτασιόν που να έχουν παίξει με αυτήν την κάμερα.:126:
Σε γκουγκλαρισμα βγηκε οτι αυτη που πηρα ειναι συμβατη πραγματι με την γνησια. Αλλα δεν θα επρεπε και η παλαια γνησια να φορτιζε εστω και λιγακι;

Reaction score
0

Μήπως χάλασε το κύκλωμα φόρτισης ή κάηκε καμιά εσωτερική ασφάλεια υπερφόρτωσης και δεν φορτίζει καμία. Δοκίμασε να φορτίσεις με άλλον φορτιστή αντίστοιχο της μπαταρίας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός