ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ PROJECTOR H ΜΙΑ LCD ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΜΗΚΟΥΣ 5m ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ 3m...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ... ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ, ΒΛΕΠΩ 4-5 DVD ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΑ SPORT EVENTS, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΠΟΣΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

Reaction score
51
Με τα χρήματα που διαθέτεις (βάζοντας ένα άνω όριο τα 2000 ευρώ) μπορείς να πάρεις μία κλασική 29" 4:3 CRT τηλεόραση (στα 100Hz) και κόστος κάπου στα 500 ευρώ (ίσως και λιγότερο) και έναν προβολέα για να ευχαριστηθείς τις ταινίες σου.......

Υπ' όψην, θα χρειαστείς και ένα σετ Home Cinema (5.1 σετ ηχείων + AV ) γιατί ο προβολέας δίνει (προφανώς) μόνο εικόνα....

Έχω ήδη διαβάσει το post σου στην κατηγορία Home Cinema.
Τα χρήματα που διαθέτεις είναι 2000 σύνολο ή 2 χιλιάρικα σε ηχητικά και άλλα 2 χιλιάρικα σε εικόνα??? :roll: :wink:

Αααα....καλώς ήρθες!!! :D :D :D

Reaction score
7
καλως ηρθες

Απο τι αποσταση θα βλεπεις; Τα 5 μετρα ειναι και αποσταση θεασης;
Αν ειναι τοση η αποσταση θεασης, τοτε ο προβολεας ειναι μονοδρομος, απο τη μια...

αλλα

απο την αλλη.... (ξεχνοντας την αποσταση)
αν βλεπεις πχ μια ταινια dvd τη μερα (2 ωρες) και αλλες 3-4 τηλεοπτικο προγραμμα τοτε καλυτερα ειναι η LCD.

Επισης για να βλεπεις τηλεοπτικο σημα απο τον προβολεα θα πρεπει να εχεις και καποιο tuner ή συσκευη με tuner...

Βασικα ο προβολεας δεν πρεπε (λογω της φθοτας της λαμπας) να ειναι το κυριο μεσο απεικονισης εικονας...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....
Η απόσταση θέασης είναι 4m και όσο για τη χρήση, μιλάμε για 1 ταινία/2 ημέρες και τους αγώνες του champions league σε ότι αφορά τον προβολέα...
ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων

Reaction score
7
για 4 μετρα θες 2μετρα πλατος οθονης.... οποτε προβολεα...αλλα καλο ειναι να υπαρχει και μια TV για τις ειδησεις και τις σειρες!!!
Θες και tuner ετσι...!

Reaction score
1
Και εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινα προβολεα με 2χιλιαρικα υπαρχουν πολλα αξιολογα μηχανακια επισης οι 100" που θα σου δωσει ο προβολεας δεν θα μπορεσεις να τις παρεις με μια LCD οθονη. :D

Reaction score
51
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση....διαθέτω 2000 για εικόνα και 2000 για ήχο

Χμμμ.....Όχι και άσχημα!!!
Μπορείς να φτιάξεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει σίγουρα!!

Να τα πάμε με την σειρά??

Eρωτήσεις (που θα μας βοηθήσουν να σου προτείνουμε)
1) Έχεις κάποια τηλεόραση που θα παίξει συνοδευτικό ρόλο στο πακέτο σου (προβολέα & Home Cinema)?? (για να ξέρουμε αν θα μπορέσεις να ρίξεις όλο το 2χίλιαρο στον προβολέα ή θα πρέπει να πέσει και κάποιο μέρος του ποσού σε τηλεόραση...)

2) Έχεις κάποιο βίντεο στο σπίτι ή DVDr (ή αποκωδικοποιητή Filmnet που "κάθεται σε κάποιο ράφι)?? (για να γλυτώσεις το tuner ώστα με 0 κόστος να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα στον προβολέα)

3) Ο χώρος σου είναι ελεγχόμενος ως προς τον φωτισμό?? (με απλά λόγια, αν είναι πχ μέρα έχεις δυνατότητα να "σκοτεινιάσεις" τον χώρο σου??)

4) Γενικά, τι έχεις από εξοπλισμό που θεωρείς ότι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις όταν αρχίσεις σιγά-σιγά να οργανώνεις το σύστημα εικόνας/ήχου στον χώρο σου?? Πχ κάποιο DVDplayer, DVDr, κ.ο.κ

5) Έχεις δει κάποια στιγμή βιντεοπροβολέα σε λειτουργία και αν ναι ξέρεις αν ήταν DLP ή LCD?

Μην τρομάζεις Alex....
Όσο περισσότερο μας περιγράψεις τον χώρο σου, τι ψάχνεις και κάποιες άλλες λεπτομερειούλες τόσο πιο εύκολα θα φθάσεις στον στόχο σου!!!
Άλλωστε και το ταξίδι προς την Ιθάκη, έχει κι αυτό την γλύκα του!!! :roll: :wink:

Reaction score
0
Λοιπόν...έχεις δίκιο για το δρόμο προς την Ιθάκη...και όπως λέει ο σοφός λαός, ρωτώντας πας στην πόλη...οπότε έχουμε και λέμε για τις ερωτήσεις σου...
1) Υπάρχει TV 29¨ για τηλεοπτικό πρόγραμμα....οπότε το 2χίλιαρο είναι για το home cinema...
2) Υπάρχει video οπότε το θέμα tuner λύνεται
3) Το θέμα φωτισμός είναι κάτι που με απασχολεί...ο χώρος μπορεί να σκοτεινιάσει ακόμα και πλήρως...το θέμα είναι αν η πλήρης συσκότιση χρειάζεται για να αποδόσει ικανοποιητικά ο projector...αν θέλω να δω ταινια το απόγευμα ή αγώνα το βράδυ θα πρέπει να έχω όσο το δυνατό λιγότερο φώς ή εξαρτάται από τον projector??
4) Από εξοπλισμό υπάρχει πλην του βίντεο και DVD player...
5)Έχω δει σε λειτουργία τον DLP Optoma H27 και τον LCD HITATCHI PJTX 200...
Μάλλον προτιμώ τον πιο κινηματογραφικό κατ' εμέ Optoma...
Ελπίζω να σας διαφώτισα αρκετά....Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή....

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel