ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ 5.1

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Για βοηθειστε λιγακι:
Κατεβασα μουσικη σε πολυκαναλο ηχο (5.1) την αντεγραψα σε cd αλλα δεν παιζει. Τι ειδους ρυθμισεις χρειαζονται;

D

deleted user 10898

Guest
τα σιντι ειναι στερεα, τα ντι βι ντι ειναι 5.1
γραφτην σε dvd-video και παιζει απο αντιστοιχη συσκευη (οχι σιντι πλαυερ..)

Reaction score
347
Απάντηση: ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ 5.1

Υπάρχουν και cd με ήχο DTS τα οποία θέλουν και τον αντίστοιχο αποκωδικοποιητή για να ακουστούν. Θα βοηθούσε να μας έλεγες τι ακριβώς αρχεία κατέβασες (φορμά).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειναι το "The Wall".wav που δεν παιζουν ουτε με τον WMP-ακουγεται ενα φυσημα. Αρα θελουν codecs - ποιους; το αντεγραψα και σε dvd

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mα δεν θελω να το ακουσω στο πισι αλλα στο home cinema:101:

Reaction score
347

Από όσα γράφεις, μάλλον έχεις κατεβάσει wav με πολυκάναλο DTS ήχο (το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα)
Χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή DTS. Το βάζεις στο CD player ή στο DVD player, συνδέεις την ψηφιακή έξοδο με τον ενισχυτή/αποκωδικοποιητή DTS και αυτός αν όλα είναι εντάξει θα πρέπει να "κλειδώσει" σε DTS και να το αναπαράγει (αν το DVD player έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, μπορείς να πάρεις το σήμα και από τις αναλογικές εξόδους του)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Από όσα γράφεις, μάλλον έχεις κατεβάσει wav με πολυκάναλο DTS ήχο (το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα)
Χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή DTS. Το βάζεις στο CD player ή στο DVD player, συνδέεις την ψηφιακή έξοδο με τον ενισχυτή/αποκωδικοποιητή DTS και αυτός αν όλα είναι εντάξει θα πρέπει να "κλειδώσει" σε DTS και να το αναπαράγει (αν το DVD player έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, μπορείς να πάρεις το σήμα και από τις αναλογικές εξόδους του)
Το player που εχω ειναι και dvd rec/hard disk και παιζει κανονικα τα dvd (αλλα και απο το WD+Egreat) αφου ειναι συνδεδεμενο με οπτικη στον ενισχυτη. Θα κανω το εξης: θα δοκιμασω (αργοτερα) να το παιξω μεσω Egreat να δουμε τι θα γινει.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ 5.1

Όταν λες αντέγραψες, εννοείς πως απλά "έριξες" το αρχείο στο CD/DVD;
Το αντεγραψα κανονικα. Το αρχειο ειναι οντως DTS οποτε θελει ειδικη...περιποιηση!

Reaction score
2
Κάψε τα αρχεία σου σε CD όπως ακριβώς καις και ένα απλό audio cd, βάλτα στο players σου και θα παίξει μια χαρά. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο album και έτσι μου έπαιξε μια χαρά!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κάψε τα αρχεία σου σε CD όπως ακριβώς καις και ένα απλό audio cd, βάλτα στο players σου και θα παίξει μια χαρά. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο album και έτσι μου έπαιξε μια χαρά!
Δεν παιζει με τιποτα (ουτε καν το αναγνωριζει!)

Reaction score
2
Που το βάζεις?Το Player στο οποίο το βάζεις έχει επάνω του το σύμβολο του DTS?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Που το βάζεις?Το Player στο οποίο το βάζεις έχει επάνω του το σύμβολο του DTS?
Γραφει στα χαρακτηριστικα του: "Ψηφιακη εξοδος ηχου: Οπτικη υποδοχη PCM-Dolby digital-DTS-Mpeg"

Reaction score
2
Ok.Ποιό είναι το μοντέλο του DVD player,ποιό το μοντέλο του ενισχυτή και με ποιό τρόπο κάνεις την σύνδεση μεταξύ των 2 τους?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Panasonic HD/dvd rec DMR-EH65 - Pioneer AVX2 συνδεση οπτικη. Σημειωτεον οτι τα κοινα μουσικα cd/dvd τα παιζει

Reaction score
2
To dvd player σου υποστηρίζει πλήρως DTS από ότι είδα.

Δεν βρίσκω πουθενά το Pioneer AVX2.Έχεις κάποιο Link με specs?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

χμ... λαθος μοντελο ενισχυτη: Pioneer VSX-AX2AV-S υποστηριζει πληρως το DTS. Να ειναι λαθος κατεβασμενα τα αρχεια;

Reaction score
347

Κατ αρχήν φαντάζομαι ότι το έχεις γράψει σαν audio cd και όχι σαν CDROM ISO ή UDF (άν το βάλεις σε ένα απλό cd player πρέπει να ακούς φύσημα).

Συμβαίνει αυτό;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κατ αρχήν φαντάζομαι ότι το έχεις γράψει σαν audio cd και όχι σαν CDROM ISO ή UDF (άν το βάλεις σε ένα απλό cd player πρέπει να ακούς φύσημα).

Συμβαίνει αυτό;
Φυσημα ακουω, αλλα μονο στον υπολογιστη ενω στο dvd player δεν το βλεπει καν!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera