ΜΠΡΑΒΟ LG

Reaction score
118
Ένα μεγάλο μπράβο αλλα και ένα μεγάλο ευχαριστώ απο μένα στην ελληνική αντιπροσωπεία της LG η οποία λίγες ημέρες πρίν εκπνεύσει η 2ετής εγγύηση της 55'' 740 που είχα, αφου διεγνώσθει καμένο πίξελ ενεργό, όχι μόνο μου έκανε αντικατάσταση μα μου έδωσε μοντέλο 4Κ το οποίο κοστίζει τώρα στην λιανική 1500 ευρώ. Την 55'' 850. Δηλαδή πιο ακριβό μοντέλο και απο την τιμή που ΤΟΤΕ έκανε αυτή η τηλεόραση που είχα!!!!!
Είναι ένα θείο δώρο χριστουγεννιάτικο αυτή η εξέλιξη και την ευχαριστώ πολύ την ελληνική αντιπροσωπεία για την κίνησή της προς τον πελάτη της, σε μια εποχή που δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να την αγοράσω μιας και τα οικονομικά μου δεν είναι καθόλου ανθηρά!
Και όλα αυτά δίχως κάποιο "μέσον", κάποιον γνωστό η φίλο φίλου κλπ στην LG. Κι αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην υπόθεσή μου, αφού γύρω μου τόσα χρόνια (κυρίως σε "πάρε δώσε" με το δημόσιο βέβαια) γνώριζα πως όποιος έχει τα μέσα καταφέρνει πολλά η και τα πάντα.
Καλό σας βράδυ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Θερμότατα συγχαρητήρια στην ελληνική αντιπροσωπεία της LG! :hi:

Reaction score
118
Μιχάλη υπάρχει ένας σχετικός τρόπος που μπορεί να διευκολύνει σε αρκετό βαθμό την κρίση μας. Αυτός που βλέπω εκεί στο link που παραθέτεις, έκανε εγγραφή μόνο και μόνο για να πει ...αυτό που είπε, ενώ εγώ είμαι παλιός και σε πολλούς απτό πρόσωπο. Και ενα παράδειγμα απο αυτά που διάβασα στο link θα πω. Αυτοί που ήρθαν και πήραν την τηλεόρασή μου για να πάει για έλεγχο, ευλαβικά την συσκεύασαν με υλικά πολύ μαλακά και προστατευτικά ενώ το εν λόγω "μέλος" είπε οτι δεν προσέχουν κλπ. Όχι οτι δεν μπορεί και να συνέβη, απλά εννοώ πως δεν είναι συλλήβδην πρακτική της LG όπως ήθελε να τονίσει. Σε λίγο θα πάω στο κατάστημα που είχα κάνει την αρχική αγορά, για να επιλέξω 65άρα και να δώσω την διαφορά τιμής, δηλαδή περίπου 400 αλλα έχει και καλά δώρα τα οποία θα βάλω αγγελία, δεν θα τα κρατήσω, ώστε να αφαιρέσω απο το συνολικό κόστος.

Reaction score
118
ΟΚ, με τρέλανε σήμερα η LG και μαζί και το ΠΛΑΙΣΙΟ. Η κάποιος θείος απ'την Αμερική βρίσκεται απο πίσω ( :p ) η κάποιες εταιρίες ενδεχομένως είναι απο σοβαρές εως και σούπερ φιλικότατες.
Μου έβγαλαν πιστωτικό ΌΛΟ το ποσό της τότε τηλεόρασης και μάλιστα μαζί με τα δώρα που είχε η αγορά εκείνη που καθόλου αμελητέα δεν ήταν. Είχαν δώσει 300 ευρώ δωροεπιταγή και τάμπλετ της LG!!!! 1599 ευρώ λοιπόν πιστώσανε σήμερα!!! Άρα πολύ περισσότερα χρήματα απο την προηγούμενη τηλεόραση που μου άλλαξαν! Μου κάναν και καλύτερη τιμή στην 65" 850 και μάλιστα με τον καινούργιο κωδικό τους ο οποίος περιλαμβάνει και δώρα αξίας 220 ευρώ τα οποία και θα πουλήσω. Στο τέλος θα πείτε, καλά ρε φίλε, σου έδωσαν και ρέστα απο πάνω; Χαχα!!! Παραλίγο!!!! Η διαφορά λοιπόν βγήκε στα 305 ευρώ!!!! Και παραλαμβάνω αύριο το μεσημεράκι. Θα σας πω και εντυπώσεις, θα ανεβάσω και βιντεοπαρουσίαση.
Καλό βράδυ και πάλι μπράβο στις 2 εταιρίες εκ των οποίων μάλιστα η μια είναι και ελληνικότατη!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis