8 Αυγούστου 2006 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 http://www.sony.com/mylo Τωρα πειτε μου πως δεν εχετε εντυπωσιαστει...
9 Αυγούστου 2006 #2 DIMITRIS K. Μηνύματα 10.188 Reaction score 62 Το σίγουρο είναι ότι είναι πανέμορφο!
9 Αυγούστου 2006 #3 menelaos Μηνύματα 327 Reaction score 0 Τρομερό gadgetακι :shock: :shock: :shock: :shock: Νάτανε και ..................κινητό τηλέφωνο... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τρομερό gadgetακι :shock: :shock: :shock: :shock: Νάτανε και ..................κινητό τηλέφωνο... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
9 Αυγούστου 2006 #4 C Costas Papazoglou Μηνύματα 562 Reaction score 2 Τί ακριβώς παραπάνω κάνει αυτό από τα Qtek 9000/S200 που έχω; Νομίζω τίποτα... Να μην πω τι δεν κάνει που το κάνουν τα άλλα δύο!!! Α, ναι, λόγω σχήματος γλιστράει ευκολότερα στην τσέπη...
Τί ακριβώς παραπάνω κάνει αυτό από τα Qtek 9000/S200 που έχω; Νομίζω τίποτα... Να μην πω τι δεν κάνει που το κάνουν τα άλλα δύο!!! Α, ναι, λόγω σχήματος γλιστράει ευκολότερα στην τσέπη...