Μάχη για τη ζωή δίνει ο Μίκαελ Σουμάχερ!

Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
Last edited by a moderator:

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
Σε κώμα ο Σουμάχερ

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στην κλινική της Γκρενόμπλ ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο άλλοτε πιλότος της F1 αφίχθη στα επείγοντα περιστατικά σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και από επίσημα πλέον χείλη.
Αν είναι να χαθεί....................καλύτερα ας φύγει :(
 

Μηνύματα
13.645
Reaction score
6.614
πολυ ασχημα τα νεα τελικα,αλλα ελπιζω το κωμα να ειναι τεχνητο,συνηθιζεται σε αυτες τις περιπτωσεις.
 
  • Like
Reactions: PPG






abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.649
Reaction score
94.610
O πρόεδρος της FIA, επισκέπτεται συχνά τον Schumacher στο σπίτι του και έχει πλήρη εικόνα για την πορεία της αποθεραπείας του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Todt αποκάλυψε ότι ο 45χρονος θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή και μάλιστα σε σύντομο διάστημα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Έχει ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι μπροστά του, αλλά υποθέτουμε ότι ο Schumacher θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο Formula 1, αλλά πολεμάει και η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό», τόνισε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

http://www.zougla.gr/automoto/article/efxarista-ta-nea-gia-ton-schumacher
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.649
Reaction score
94.610
Ο πρώην πρόεδρος της Φεράρι Λούκα ντι Μοντιτζέμολο σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι καλά.

Όπως είπε σε σημερινές του δηλώσεις «Πως είναι ο Σουμάχερ; Μαθαίνω συνεχώς νέα του και, δυστυχώς, δεν είναι καλά. Υπήρξε ένας σπουδαίος πιλότος, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί μία μεγάλη ανθρώπινη και επαγγελματική διαδρομή. Είχαμε τη χαρά, μάλιστα, να αποκτήσουμε τα παιδιά μας σχεδόν παράλληλα. Η ζωή είναι πραγματικά περίεργη.

Είχε μόνο ένα σοβαρό ατύχημα στην καριέρα του το 1999 και τότε ήταν δικό μας λάθος, όχι δικό του. Δυστυχώς η πτώση του στο σκι τον κατέστρεψε», είπε ο Ιταλός...


Πηγή
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.318
Reaction score
93.889
Michael Schumacher's wife and father will open up on camera for the first time since his ski accident in new documentary about the Formula 1 legend to be unveiled this week

Michael Schumacher's wife and father are set to open up on camera for the first time since the Formula 1 legend's life-changing ski accident in a new documentary about his life.

The film, simply titled Schumacher, is backed by the German's family and is expected to hit cinemas in Germany and Switzerland in December this year.
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...gZMNxD-Wc5RHaE3356EryUg8M6u6T2-oVjkZB-sJTmvFY
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.045
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top