Μέγιστη Ανάλυση HD

nsk

Reaction score
12
Πρόσπαθω να δω ταινιά από το usb stick η οποία είναι σε ανάλυση 1080p, 13Gb, Mkv και παρόλα
αυτά αφήνει κενά πάνω & κάτω, έχει να κάνει με αυτό:

ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ USB Η PC:

• Υποστηρίζονται βίντεο HD με μέγιστη ανάλυση 1920x 1080@25/30P ή 1280x720@50/60P, ανάλογα με το καρέ.
• Τα βίντεο με ανάλυση υψηλότερη από 1920X1080@25/30P ή 1280x720@50/60P ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ανάλογα με
το καρέ.

Είναι από το manual της τηλεόρασης.

Τό ερώτημα που με τρώει είναι το εξής.
Το 'ιδιο πρόβλημα θα έχω όταν συνδέσω BD Player ή Media player; :130:
Ή μόνο σε λειτουργία usb συμβαίνει αυτό; :107:

Reaction score
1
Απάντηση: Μέγιστη Ανάλυση HD

Οι μπάρες που βλέπεις έχουν να κάνουν με το κάδρο της ταινίας, όχι με την ανάλυση.Μπορείς να τις εξαφανίσεις με τη χρήση του zoom αλλά θα χάσεις σε λεπτομέρεια στο κάδρο.

nsk

Reaction score
12

Οι μπάρες που βλέπεις έχουν να κάνουν με το κάδρο της ταινίας, όχι με την ανάλυση.Μπορείς να τις εξαφανίσεις με τη χρήση του zoom αλλά θα χάσεις σε λεπτομέρεια στο κάδρο.
Όχι δεν μπορώ να τις εξαφανίσω, δεν αλλάζει ratio σε λειτουργία usb stick τουλάχιστον. Δεν ξέρω σε BDP, ούτε Media Player γιατί δεν έχω.
Πάντως τα στοιχεία της ταινιας είναι εδώ:
Source......: 1080p
Compressie..: x264 MKV
Audio.......: Engels 5.1 DTS & 5.1 DD
Beeld.......: 1920x1080
Subs........: Engels & Custom NL
Vertaling...: SRT
Bewerking...: Bradje

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.040

Η γνώμη μου είναι να μη ψάξεις να τις εξαφανίσεις γιατί θα εξαφανιστεί και μέρος της ταινίας δεξιά κι αριστερά.

Παράδειγμα:

Reaction score
1

Θέμα κάδρου είναι οι μπάρες και προφανώς ο player της τηλεόρασης δεν έχει λειτουργία zoom.Δεν είναι θέμα ανάλυσης.Αν είχες κάποιο media player θα μπορούσες να της βγάλεις με τη χρήση του...επίσης τα περισσότερα BD και DVD players έχουν zoom.Αλλά σου ξαναλέω χάνει σε λεπτομέρεια το καδρο μετά, και εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί, οπότε το συνηθίζεις :116: ή αγοράζεις προβόλι με αναμορφικό φακό...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.040

...ή αγοράζεις προβόλι με αναμορφικό φακό...
Βρε συ, σαν πολλά δεν έχεις μάθει; :136:

nsk

Reaction score
12

Ευχαριστώ παιδιά. Διάβασα στα posts που έγιναν για το torrent ότι το πρόβλημα το έχουν και άλλοι τι εννοώ:

Why is this 1920x1080 when this movie is actually a 2.39:1 ratio!?
http://www.blu-ray.com/movies/TRON-Legacy-Blu-ray/18434/

So it should be around 1920x800. So what's up with the extra 280 lines!? Is this zoomed and cut!?

Reaction score
1

Βρε συ, σαν πολλά δεν έχεις μάθει; :136:
Εμ με 'σας που έχω μπλέξει, έμαθα τι να κάνω ; !!!! :116:

Για κανόνισε καμιά μάζωξη γιατί έχω καιρό να βγώ και έχω λαλήσει...έχω και ένα τηλεκοντρόλ να σΕ δώκω...Α ναι και ένα SONY :116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos