...θα μπορούσε να είναι η παρέα των μηχανόβιων που πέτυχα κατά τύχη σήμερα το πρωί στο δρόμο. Καμιά 15αριά άτομα, όλοι με μηχανές BMW (προφανώς), κάποιοι και ως συνεπιβάτες, όλοι όμως με κράνος, γάντια, στολές, μπότες, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μηχανές προσεγμένες, χωρίς σημάδια φθοράς (εμφανή τουλάχιστον) και το κυριότερο: κύριοι στο δρόμο (δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είχε και κυρίες). Σταθερά στη λωρίδα τους, πίσω από τον μπροστινό, χωρίς να επιχειρούν τα γνωστά... χωσίματα, ούτε κατά τη διάρκεια της κίνησής τους ούτε στα φανάρια. Χτυπητή αντίθεση ειδικά στα φανάρια που έβλεπες τους γνωστούς τύπους με τις κακοσυντηρημένες μηχανές και το κράνος στο χέρι να προσπαθούν δια... ελιγμών να περάσουν δίπλα απ' τους BMWάκηδες για να φτάσουν στο φανάρι. Α, ξέχασα ν' αναφέρω, απ' τις πινακίδες είδα ότι όλη η παρέα ήταν είτε Γερμανοί είτε Αυστριακοί
Εντάξει, το ξέρω, κι εδώ υπάρχουν σωστοί οδηγοί μηχανών και ίσως να είναι και ακόμα πιο τυπικοί κατά τη διάρκεια κάποιου ταξίδιου (όπως και η παρέα που είδα), όμως εγώ τουλάχιστον σπάνια τους βλέπω. Τέλοσπάντων, κανονικά δε θα υπήρχε λόγος ν' ανοίξω τέτοιο θέμα καθώς οι άνθρωποι απλά... εφάρμοζαν τον ΚΟΚ, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η όλη εικόνα (την οποία δεν είμαι σίγουρος από πότε έχω ν' αντικρύσω) και είπα να τη μοιραστώ. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερο κόσμο έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα είχε πολλαπλά ωφέλη για όλους μας.
Εντάξει, το ξέρω, κι εδώ υπάρχουν σωστοί οδηγοί μηχανών και ίσως να είναι και ακόμα πιο τυπικοί κατά τη διάρκεια κάποιου ταξίδιου (όπως και η παρέα που είδα), όμως εγώ τουλάχιστον σπάνια τους βλέπω. Τέλοσπάντων, κανονικά δε θα υπήρχε λόγος ν' ανοίξω τέτοιο θέμα καθώς οι άνθρωποι απλά... εφάρμοζαν τον ΚΟΚ, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η όλη εικόνα (την οποία δεν είμαι σίγουρος από πότε έχω ν' αντικρύσω) και είπα να τη μοιραστώ. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερο κόσμο έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα είχε πολλαπλά ωφέλη για όλους μας.