Μήνυση κατά της New Line Cinema κατέθεσε ο σκηνοθέτης του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Την εταιρεία New Line Cinema μήνυσε ο σκηνοθέτης του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, Πίτερ Τζάσκον, υποστηρίζοντας ότι δεν του απέδωσε έσοδα από την πρώτη ταινία της τριλογίας. Η συντροφιά του δαχτυλιδιού «έσπασε» ταμεία με έσοδα σχεδόν 300 εκατ. δολάρια.

Ο τιμημένος με βραβείο Όσκαρ Νεοζηλανδός σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι η New Line Cinema παρακράτησε τα έσοδα από τις πωλήσεις αναμνηστικών, βίντεο και παιχνιδιών για υπολογιστές που σχετίζονται με την τριλογία.

Όπως μετέδωσε το BBC, αυτή τη στιγμή ο 43χρονος σκηνοθέτης εργάζεται για τη νέα του υπερπαραγωγή που είναι ένα ριμέικ της κλασικής ταινίας King Kong.

Το 2004, το τελευταίο μέρος της τριλογίας Η επιστροφή του βασιλιά κέρδισε έντεκα Όσκαρ, όσα είχαν αποσπάσει ο Μπεν Χουρ (1960) και ο Τιτανικός (1998).

Μεταξύ αυτών, καλύτερης ταινίας και καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Πίτερ Τζάκσον.
news.in.gr

V

VIDEOMIX

Guest
King Kong;;;;; Τέλειο νέο. Απο τις αγαπημένες μου ταινίες των παιδικών μου χρόνων, τώρα στην νέα εποχή της τεχνολογίας φαντάζωμαι πως θα έχουμε ενα σούπερ αποτέλεσμα και θέαμα. Αναμένουμε και υπομένουμε λοιπόν!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
δεν ξέρω αλλά τα remake με φοβίιζουν...Πολλές φορές είναι σκληρή η συγκριση με το αυθεντικό...

V

VIDEOMIX

Guest
Ο.Κ. αλλα σε τέτοιες ταινίες φαντασίας και θεάματος, σήμερα δίδονται ποιό ρεαλιστικά εφφέ. Σίγουρα το ρομαντικό στόρυ με την θεά Τζέσικα Λάνγκ δεν επαναλαμβάνεται. Ομως ειναι πολύ σίγουρο πως θα έχουμε πολύ ποιό ρεαλιστικό 20άμετρο γορίλλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas