Μήπως η Samsung θα ξεπεράσει την KURO;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.409
Samsung 50PSB850

Ένα ένα τα μαθαίνουμε, αλλά που θα πάει θα την πιάσουμε στα χέρια μας (φυσικά πρώτοι εννοείται) και θα την ξεζουμίσουμε! Προς το παρόν σε ερώτηση που κάναμε στον άνθρωπο ‘κλειδί' της Samsung, για το τι διαφορές έχει η σειρά B850, από την B550, η απάντηση που πήραμε έφερε νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.
Λες και παίζεται ένα extreme παιχνίδι, είναι η εξέλιξη στις Plasma τηλεοράσεις.
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το θεωρήσω ως κύκνειο άσμα, αν και τα εμπορικά στοιχεία λένε άλλα.

Όπως και να έχει, σε απόλυτα πλαίσια, οι τηλεοράσεις plasma βρίσκονται στο απόγειο της ωρίμανσης τους και όπως φαίνεται θα μας τρελάνουν.

Τελικά, με δεδομένη την απουσία της Pioneer και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, θα νόμιζε κανείς ότι η σειρά' Z1' της Panasonic θα έκανε παιχνίδι για έναν παίχτη.

Έλα όμως που... οι άλλοι, της Samsung, έχουν βαλθεί να την κοντράρουν στα ίσα.

Επειδή έχω και προσωπική εμπειρία, την έχω δει να παίζει, σας ομολογώ ότι είναι εξωπραγματική και για αυτό ακριβώς το λόγο ρώτησα τι παραπάνω έχει αυτή η σειρά από την μεσαία ‘B550'.

Η απάντηση ήταν αποστομωτική... Τα πάντα. Πάνελ, ηλεκτρονικά, κυκλώματα οδήγησης.
Οι μηχανικοί της Samsung χωρίς φειδώ, έβαλαν όλη τους την μαεστρία και χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στα όρια του εξωτικού, ως προς την επιλογή των υλικών της.

Την Τετάρτη λοιπόν το βράδυ, έμαθα ότι για πρώτη φορά στην σειρά B850, μπροστά ακριβώς από την οθόνη έχει τοποθετηθεί μία επιφάνεια με micro-tubes, (περίπου 10000 σε κάθε στοιχείο εικόνας) κάτι σας μικρο-φακούς, οι οποίοι επιτρέπουν την διέλευση τους φωτός προς μία φορά και φυσικά από την οθόνη προς τα έξω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός η αποδιδόμενη φωτεινότητα να μην διαχέεται απλώς αλλά να λαμβάνει απόλυτες φυσικές διαστάσεις εφάμιλλες με αυτές μίας σημειακής πηγής φωτός και αφετέρου η οθόνη να μην επηρεάζεται διόλου από τον περιβάλλοντα φωτισμό του δωματίου, στοιχείο από το οποίο πάσχουν οι τηλεοράσεις plasma, παίζοντας στην ουσία ανεπηρέαστη ως μία LCD!

πηγή:fullhd.gr

JL_

Reaction score
19
Χμμμ...

Ας δούμε πρώτα τι γωνία θέασης θα έχει και ενθουσιαζόμαστε αργότερα, κύριοι του fullhd...

Reaction score
20.708
Απάντηση: Μήπως η Samsung θα ξεπεράσει την KURO;

Ακριβώς, αυτό με τους μικροφακούς κάτι μου λέει ότι θα δημιουργεί πρόβλημα στη γωνία θέασης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός