Μήπως κάποτε πρέπει να απολαύσουμε λίγη μουσική?

Πόσο συχνά κάνετε αλλαγές στο σύστημά σας?

• Μία φορά τον μήνα

Votes: 0 0,0%
  • Συχνότερα

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    16

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Προσωπικά θεωρώ ότι ο σημαντικότερος λόγος για να μην αλλάζω κάθε τόσο συσκευές, είναι ότι για να αφομειώσουμε τις αλλαγές που κάνουμε στο σύστημά μας πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ακόμη και η μικρότερη αλλαγή, χρειάζεται ικανό χρόνο για να αντιληφθούμε επαρκώς το ακριβές αποτέλεσμα που είχε στον ήχο.

Όσο πιο σημαντική είναι η αλλαγή τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε και να συνηθίσουμε τον νέο ήχο. Για να αποφασίσουμε αν μια συσκευή μας κάνει ή δεν μας κάνει πλέον και θέλει αλλαγή, χρειάζεται μια μακρόχρονη διαδικασία η οποία μάλιστα θα είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά σε αυτήν άρα δεν μπορούμε ταυτόχρονα να αξιολογούμε και άλλη συσκευή.

- Βέβαια, κάποιοι ασχολούνται χρόνια ενώ άλλοι μόλις ξεκίνησαν το χόμπυ. Τα παραπάνω όμως ισχύουν κατά την γνώμη μου για όλους. Ή όχι...? :roll:

Reaction score
3.573
Πρέπει να ξεκινήσεις μαθήματα για νέους χαΙεντάδες για να τους βάλεις στο σωστό δρόμο.

Reaction score
3
To "μεράκι" του Hi Endά,άμα μας πιάσει,ποιός μας πιάνει μετά στις αλλαγές... :)

Καλό το θέμα Νίκο,όμως πολύ φοβάμαι πως όλοι κάαατι θα κρύψουμε... :lol:
Η αλήθεια είναι ότι για να καταλάβουμε τι ακούμε,πρέπει να ζήσουμε πολύ καιρό με ένα σύστημα και οι αλλαγές να γίνονται μία κάθε φορά.

Reaction score
51
Ψήφισα 1 φορά τον χρόνο, διότι δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα σύστημα!!!
Ισως θα έπερεπε να υπάρξει και επιλογή - Ποτε!!!
Ομως το μεράκι και το ...μικρόβια σίγουρα υπάρχει, λαθροβιώνει, μας αρρωσταίνει και κάποια στιγμή αναβιώνει!!! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω προσωπικα, τελευταια φορα που αλλαξα συστημα, ηταν το 2000. Και δεν σκεφτομαι να αλλαξω τιποτα, παρα ισως να προσθεσω κατι ( μονο στο ΗΤ, βλεπε sub).... Απο την αλλη, απολαμβανω συνεχεια την μουσικη μου, και μονο ελαχιστες φορες σκεφτομαι οτι θελω "κατι" παραπανω... Οποτε με πιανει, παιρνω τα....ψυχοφαρμακα μου και ηρεμω... :lol:

Reaction score
3
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εγω προσωπικα, τελευταια φορα που αλλαξα συστημα, ηταν το 2000. Και δεν σκεφτομαι να αλλαξω τιποτα, παρα ισως να προσθεσω κατι ( μονο στο ΗΤ, βλεπε sub).... Απο την αλλη, απολαμβανω συνεχεια την μουσικη μου, και μονο ελαχιστες φορες σκεφτομαι οτι θελω "κατι" παραπανω... Οποτε με πιανει, παιρνω τα....ψυχοφαρμακα μου και ηρεμω... :lol:
Είδατε που το έλεγα εγώ?!!!
Δεν πάμε καλάαααααα... :) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
....και σε κολλύριο! :p :p 8)

Θα πρεπε πιστεύω ...να υπάρχει και ...αραιότερη επιλογή.
2-3 χρονια ας πούμε.
Χρονικό πλαίσιο που είναι ρεαλιστικότερο των...6 μηνών.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
preve said:
2-3 χρονια ας πούμε.
Μπορείς να ψηφίσεις το ένα έτος και να μας εξηγήσεις ότι μάλλον είναι μεγαλύτερος ο χρόνος που κρατάς τις συσκευές σου πριν τις αλλάξεις.

Υπόψιν ότι μέσα είναι και τα καλώδια. Είπαμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλαγή στο σύστημα :wink:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
[Υπόψιν ότι μέσα είναι και τα καλώδια. Είπαμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλαγή στο σύστημα :wink:
Οκ! Του αλλάζω ....θέση....κάθε εξάμηνο!!! :p :p :D

Όντως ψήφισα το έτος.
Όποιες αλλαγές κάνω γίνονται με σαφώς ευρύτερο χρονικό ορίζοντα από το έτος και με γνώμονα μόνο τη σημαντική βελτίωση του συστήματος και όχι τη ...μόνιμη φαγούρα στα χέρια. :wink:

Reaction score
5
Γνώμη μου είναι ότι ο Νίκος έβαλε αυτά τα χρονικά περιθώρια, διότι ο καλός χαϊεντάς δεν αρκείται σε αυτό που έχει, αλλά πάντα ψάχνει το καλύτερο. Και το σαράκι του τρώει το πορτοφόλι πιο συχνά από μιά φορά τον χρόνο...

Reaction score
3.573
Νίκος Τσαρουχάς said:
preve said:
2-3 χρονια ας πούμε.
Μπορείς να ψηφίσεις το ένα έτος και να μας εξηγήσεις ότι μάλλον είναι μεγαλύτερος ο χρόνος που κρατάς τις συσκευές σου πριν τις αλλάξεις.

Υπόψιν ότι μέσα είναι και τα καλώδια. Είπαμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλαγή στο σύστημα :wink:
Νίκο, μην βάζειις μέσα και τα καλώδια γιατί θα βγουν λάθος τα στατιστικά σου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πριτς τι μας λες? :lol:

- Ξέρεις πόσο κάνει ένα καλό καλώδιο ρεύματος? Ξέρεις, όσο δηλαδή έχει το cd player σου.
- Άσε που τα καλώδια είναι συσκευές.

Reaction score
3.573
Τα καλώδια μπορεί κάποιοι να τα θεωρούν συσκευές.

Η επικεφαλίδα όμως του θέματος παραπέμπει σε άλλου είδους γκάλοπ, π.χ. ένα γκάλοπ για το πόσο συχνά αγοράζουμε μουσική θα ταίριαζε καλύτερα .

Μπορεί κάποιοι να αλλάζουν συχνά μηχανήματα αλλά παράλληλα να αγοράζουν και πολλά CDs. To ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Reaction score
3
Τολμώ να πω πως το ένα δεν αναιρεί το άλλο,σχεδόν σε όλους τους γνωστούς ,μου.

Γιατί όμως να βγάλουμε εκτός τα καλώδια? και αυτά μέσα,γιατί πολλά απο αυτά έχουν περισσότερα χρήματα από μια συσκευή.Ασε που αλλάζουν γενικότερα και το ηχητικό αποτέλεσμα. :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm