Μαθήματα φωτογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα

Μηνύματα
375
Reaction score
233
κύριοι καλησπέρα,

Μια φίλη μου ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας, έτσι ώστε να συνεχίσει να εξελίσσει το χόμπι της. Το πρόβλημα είναι ότι τα μαθήματα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα.

Υπάρχει κάποιο μέρος που μπορεί να πάει να παρακολουθήσει; Η ενασχόληση είναι καθαρά σε επίπεδο χόμπι/ερασιτενικό, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι τότε σκέφτεται και την παρακολούθηση σε κάποιο ΙΙΕΚ.

Μπορείτε να προτείνεται κάτι;
 


symos

You're not worthy!
Μηνύματα
2.382
Reaction score
5.352
Επίσης, εφόσον είναι διατεθειμένη αν καταλαβαίνω σωστά να πληρώσει, υπάρχουν και πολύ υψηλού επιπέδου επί πληρωμή μαθήματα online.

Είτε σε πλατφόρμες γενικού ενδιαφέροντος όπως Skillshare και Udemy, το πιο "inspirational" MasterClass αλλά και ένα σωρό άλλα sites/courses ειδικά για τη φωτογραφία. Δεν έχω αυτή τη στιγμή να προτείνω κάποιο, αλλά κατά καιρούς έχω πέσει πάνω σε διάφορα.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
15.571
Reaction score
25.300
Το καλύτερο είναι, νομίζω, σε κάποιον όμιλο, υπάρχει η παρέα το κίνητρο κλπ.
Το έκανε η σύζυγος ενός γνωστού μου.
Βέβαια έχω την εντύπωση ότι αμέσως μετά τον άφησε.

Πάντως δεν είναι κάτι που να μη μπορεί να μάθει κανείς μόνος του, εφόσον έχει και διάθεση να εφαρμόσει όσα διαβάζει στην πράξη, γιατί μόνο στην πράξη μαθαίνεις. Τα βασικά, δηλαδή το να κατέχεις τους κανόνες της έκθεσης, κάποια στοιχειώδη για τη σύνθεση (πχ τον κανόνα των τρίτων) και τον χειρισμό του φωτός, μπορεί να τα μάθει κανείς και μόνος του, ειδικά τώρα με τόση αφθονία πληροφορίας στο νετ. Το βασικό, και πιο δύσκολο, είναι να μάθει κανείς να "βλέπει" την εικόνα σε μια σκηνή που έχει ενώπιόν του.
 

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
2.382
Reaction score
5.352
Το καλύτερο είναι, νομίζω, σε κάποιον όμιλο, υπάρχει η παρέα το κίνητρο κλπ.
Βρε συμφωνούμε, αλλά ξέρεις κάποιο που να προσφέρει μαθήματα στα αγγλικά; Και να είναι κάποιου επιπέδου;

Εκτός αν αυτό τελικά δεν είναι προαπαιτούμενο, οπότε αλλάζει.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
168.269
Μηνύματα
2.761.613
Members
37.354
Νεότερο μέλος
nikosfr
Top