Μαθετε τα παντα για το Android

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
H ωρα που θα γινουν γνωστα πολλα απο τα χαρακτηριστικα του νεου
κινητου της Google η αλλιως G1 η αλλιως HTC Dream, με το λειτουργικο Android, πλησιαζει.
Μπορειτε να παρακολουθησετε ζωντανα καθως θα ανακοινωνονται
μεσα απο αυτο το site:
http://announcement.t-mobileg1.com/#

Oπως βλεπετε η ωρα εναρξης ειναι 10.30 ανατολικη ΗΠΑ που σημαινει
5.30 το απογευμα δικη μας ωρα.

Δεν κρατιεμαι!

Reaction score
1.847
Απάντηση: Μαθετε τα παντα για το Android

... Δεν κρατιέμαι!
Λυσσάρη! :414:

Δεν είναι και για τόση τρέλλα, θα λείπουν αρκετά πράγματα, όπως το Bluetooth, είναι μάλλον μια βιαστική διάθεση, λόγω πιέσεων απ' τους μανατζαρέους. Θα δούμε.

Reaction score
60
Τo πρώτο κινητό τηλέφωνο που βασίζεται στην πλατφόρμα λογισμικού Android της Google παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Νέα Υόρκη και αναμένεται στην Ευρώπη το 2009. Το κινητό G1 της ταϊβανέζικης HTC διαθέτει οθόνη αφής και θυμίζει το iPhone, κρύβει όμως και άλλες δυνατότητες.

Η συσκευή παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας T-Mobile, η οποία θα την προσφέρει κατ΄αποκλειστικότητα από τις 25 Οκτωβρίου. Η τιμή καθορίστηκε στα 179 δολάρια με διετές συμβόλαιο, ενώ η υπηρεσία δεδομένων θα κοστίζει επιπλέον 25 δολάρια το μήνα.

Το G1 θα φτάσει στη Βρετανία το Νοέμβριο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 2009.

Εκτός από τη μεγάλη οθόνη αφής και τους αισθητήρες κίνησης, το G1 είναι εξοπλισμένο με συρόμενο πληκτρολόγιο και trackball, μια σφαιρική συσκευή κατάδειξης που χρησιμοποιείται σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές.

Το λογισμικό του τηλεφώνου παρέχει εύκολη πρόσβαση σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail καθώς και στους Χάρτες Google.

Εκμεταλλεύεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς αλλά συνδέεται και σε ασύρματα δίκτυα WiFi.

H Google προσφέρει την πλατφόρμα Android δωρεάν στους κατασκευαστές κινητών και επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν το δικό τους λογισμικό.

Το αντάλλαγμα για την εταιρεία θα είναι τα έσοδα από την προβολή διαφημίσεων μαζί με τα αποτελέσματα της ενσωματωμένης μηχανής αναζήτησης.

Στην παρουσίαση της Τρίτης εμφανίστηκαν και οι δύο συνιδρυτές της Google, Σέργκεϊ Μπριν και Λάρι Πέιτζ, οι οποίοι επισήμαναν ότι η βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας, με πωλήσεις ενός δισ. μονάδων το έτος, ανοίγεται ως μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία τους.

«Είναι πολύ συναρπαστικό για μένα ως σπασίκλα των υπολογιστών να έχω ένα τηλέφωνο το οποίο τροποποιώ και το χρησιμοποιώ για καινοτομίες όπως έκανα στο παρελθόν με τους υπολογιστές» εξομολογήθηκε ο Μπριν.

Παρουσίασε μάλιστα και ένα προγραμματάκι που ανέπτυξε μόνος του για το Android, αν και δεν το συμπεριέλαβε στο βασικό πακέτο που θα φτάσει στα καταστήματα.

Το λογισμικό αξιοποιεί τους αισθητήρες κίνησης για να μετρήσει πόσο χρόνο χρειάζεται το τηλέφωνο για να προσγειωθεί όταν ο χρήστης το πετάξει στον αέρα.

Newsroom ΔΟΛ

Reaction score
0
Πάρα πολλές ελλείψεις βλέπω... Δεν ήταν και πολύ έτοιμοι απ' ό,τι φαίνεται.
Νομίζω ότι βασίζονται υπερβολικά σε 3rd party apps όταν οι δύο πλατφόρμες που σαρώνουν (Blackberry, Mac OS X/iPhone) έχουν όλα τα βασικά out-of-the box.

Reaction score
14
Απάντηση: Μαθετε τα παντα για το Android

Έχω μπροστά μου την εφημερίδα USA Today που κάνει μια μικρή ενημέρωση για αυτό το τηλέφωνο.

Αυτό που μου μένει είναι ότι:

1. There is no Microsoft Exchange support for corporate e-mails or any way to sync to outlook.

2. There is something of an unfinished feel to the device

Η τιμή του πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα είναι 179$ και θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει, ας μου πει. Ίσως να αγοράσω και εγώ ένα.

:116:, έτσι για δοκιμή.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Μαθετε τα παντα για το Android

1. There is no Microsoft Exchange support for corporate e-mails or any way to sync to outlook.
Αυτό κι αν είναι έλλειψη...
Γενικώς δεν μου γεμίζει το μάτι η ιστορία. Πολύ ανέτοιμο. Ίσως σε 2 χρονάκια.

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts