Μαρκετ καλωδιων good enough?

Μηνύματα
286
Reaction score
66
Καλησπερα κοιταω τις τελευταιες ημερες για καλωδια και κριτικες, ολοι συμφωνουνε σε ενα πραγμα οτι μετα απο καποια χρηματα η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Υποθετωντας οτι καποιος σας λεει ηχοσυστημα μεχρι 5000 ευρω και αποστασεις ενισχυτη ηχειων λιγοτερες απο 3 μετρα, μπορει να προτεινετε ενα good enough καλωδιο; Ειναι τοσο δυσκολο να πεις
"αυτο θα παρω, ξερω οτι θα με καλυψει, τωρα μπορω να κοιμηθω ησυχος ";

Η ερωτηση ειναι σοβαρη, δεν εχω καταφερει μεχρι σημερα να βρω απλες τετοιες προτασεις
π.χ
"Εαν εχεις συνολικο μπατζετ μεχρι 1000 ευρω, τα καλωδια σου να μην ειναι πανω απο 50 ευρω και για αυτο παρε αυτηην τη ταδε μαρκα"

Ευχαριστω
 


TGD

Μηνύματα
6.980
Reaction score
7.065
Φυσικά δεν έχεις βρει, κι ούτε και πρόκειται.
Τα καλώδια έχουν μια μικρή επίδραση στον ήχο. Αν το θεωρείς σημαντικό θα ασχοληθείς, αν όχι δεν θα ασχοληθείς. Δυστυχώς δεν έχει κανόνες σε αυτό, αφού οι διαφορές αυτές εξαρτώνται από το σύστημα. Αξιόλογες και φθηνές είναι οι γνωστές εταιρίες επαγγελματικών (Mogami, Canare) αλλά και ένα σωρό άλλες που έχουν προσεγμένα προϊόντα με καλά υλικά. Φυσικά υπάρχουν και οι έμποροι φυκιών...
Το όριο που θέτεις είναι λογικό, ένα 10% της αξίας του αντίστοιχου μηχανήματος. Των ηχείων συνήθως έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση. Γι' αυτό θα έρθει τώρα ο Κώστας και θα γράψει "πάρε ενεργά".
 





Μηνύματα
940
Reaction score
264
Το Α και το Ω ο χωρος, τι ηχεια πρεπει να ταιριαξεις στο χωρο σου και το στησιμο τους,αν γινουν αυτα τα βηματα σωστα γλιτωνεις χρημα κοπο και χρονο,μετα ολα τα υπολοιπα εν καιρο τα φτιαχνεις.Δυστυχως πολλες γνωσεις θελει αυτο χομπι,οποτε θα χρειαστεις βοηθεια απο καποιον που να γνωριζει.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.064
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top