Μας αποξενώνει το χόμπι μας?

Reaction score
913
Εχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να αρνείται πρόσκληση για έξοδο με φίλους προσπαθώντας να αφιερώσω χρόνο για να ακούσω την αγαπημένη μου μουσική.

Πιστεύω πως πολλοί απο εσάς έχετε κάνει το ίδιο.

Έχουμε λανθασμένες προτεραιότητες άραγε ή είναι φυσιολογικό?

Reaction score
460
Απάντηση: Μας αποξενώνει το χόμπι μας?

ΟΧΙ!!ολοι θελουμε τις προσωπικες στιγμες μας,η μουσικη ειναι παιδεια και μας κανει καλυτερους ανθρωπους,η δε ποιοτικη μουσικη απο καλα μηχανηματα ειναι η ελαχιστη προσφορα προς τον εαυτο μας.(Μην το παρατραβαμε κιολας,παν μετρον αριστον).

Reaction score
4.300

Χμμ, μαλλον αρκετες φορες παρασυρομαστε και γινομαστε εσοστρεφεις. Δηλαδη σπιτογατοι με λιγες εξοδους. Ομως μια εξοδος σε ξελαμπικαρει! Γι αυτο συμβουλη (και προς τον εαυτο μου), να βγαινεται οσο πιο τακτικα μπορειται!

Reaction score
1.213

Nαι μπορει να μας αποξενωσει οταν χαθει το μετρο, ακομα και οταν οι φιλιες ειναι δυνατες .Οσο για το ποια πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα μας μεταξυ των δυο, εξαρταται απο το αν και ποσο φοβαται ο καθενας την μοναξια (εστω και προσωρινη γιατι καινουργιες γνωριμιες δεν αποκλειεται να γινουν).. :137:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

H ακρόαση μουσικής μπορεί να γίνει με παρέα.
Εχουν δημιουργηθεί πολλές νέες φιλίες βασιζόμενες το χόμπυ μας.

Περισσότερο μας κανει μοναχικούς το ιντερνετ.
(ελπίζω να μην το δεί ο σΚαφατος).

Reaction score
2
εγώ πάντα είχα και πλέον έχω τεράστειο πρόβλημα ιδίως με τη σχέση μου...ομολογώ δεν έχω μέτρο εχω δοκιμάσει πολλά εχω υποσχεθεί ακόμα περισσότερα αλλά...τυραννιέμαι.Ακόμα και που δείχνω μεγάλη προσπάθεια και έμπρακτα δείγματα αποτοξίνωσης πάλι όπως μου λένε "δεν πείθω με τπτ"... :120:

Reaction score
460

Δυσκολες ασκησεις αυτες,ειδικα οταν εισαι παντρεμενος η εχεις δεσμο και επειδη οι ποιο πολλοι ειμαστε ετσι ειναι πολυ δυσκολο να τα συνδυασουμε ολα.Το ποιο φοβερο ειναι οταν εχεις παρει καινουργιο μηχανακι π.χ ηχεια που πρεπει και να τα στησεις σωστα στον χωρο σου και μετα να τα απολαυσεις (θελουν καποιες ωρες)αμ δε που θα σε αφησουν ησυχο!!Μεγαλη αρρωστια εχουμε.

Reaction score
0

η σημερινή εποχή που ζούμε, γενικώς, μας αποξενώνει.

Reaction score
460

Νικο μου σωστα τα λες αλλα πιστευεις οτι το εταιρο ημισι θα κατσει κανα 3ωρο να ακουει Κ2?Το λιγοτερο θα ειναι να στα κατσαβιδιασει,κατα λαθος.

Reaction score
460

Και αντε μετα να βρω ανταλλακτικα.(Μεταβαση στο ποστ περι ανταλλακτικων -σερβις).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Aκόμα περισσότερο αποξενώνει η τάση να μην αποδεχόμαστε τους ΄΄άλλους΄΄,οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε...Και αυτό συμβαίνει διότι ουσιαστικά δεν αποδεχόμαστε τους ίδιους τους εαυτούς μας,κατά τρόπο ανάλογο με τη μη αποδοχή του συστήματός μας υποσυνείδητα-εξ ου και η ατελείωτη ανάγκη γι ΄΄αναβαθμίσεις΄΄...:612:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Μας αποξενώνει το χόμπι μας?

Aκόμα περισσότερο αποξενώνει η τάση να μην αποδεχόμαστε τους ΄΄άλλους΄΄,οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε...Και αυτό συμβαίνει διότι ουσιαστικά δεν αποδεχόμαστε τους ίδιους τους εαυτούς μας,κατά τρόπο ανάλογο με τη μη αποδοχή του συστήματός μας υποσυνείδητα-εξ ου και η ατελείωτη ανάγκη γι ΄΄αναβαθμίσεις΄΄...:612:
καλά τα λές
είμαστε μόνοι
και εγωιστές

Reaction score
2.558
H μουσική θέλει νάσαι μόνος, άντε και με το έτερο...
Οι ταινίες θέλουν παρέα και φίλους....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON