Μαυρη...συνεχεια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ιδου-σε video πλεον-η παρουσιαση απο το cine4home καθως
και οι αναμενομενες συγκρισεις

[reliops=Cine4home Blackscreen Leinwand - HΓΆchster Kontrast auch bei Tageslicht Teil 1][youtube]2V2_nQO81_4[/youtube][/reliops]

[reliops=Cine4home Blackscreen Leinwand - HΓΆchster Kontrast auch bei Tageslicht Teil 2][youtube]vGswo2ts-bc[/youtube][/reliops]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Μαυρη...συνεχεια

αντρεα ξερω για καποια μαυρη οθονη η οποια θεωτειται η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ και ειχε 20 χιλιαρικακια .Δεν ξερω αν ειναι η ιδία (που ειπε και η τζουλια) αλλα μαλλον ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει ( λευτερης πανταζης)

Reaction score
15.548

Καλα...

Μιλαμε οτι βλεπω κατι τετοια και απορω εν ετη 2010......:133::112:

Κανουν λες και ανακαλυψαν τωρα τον χρυσο....:111::112:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Καλα...

Μιλαμε οτι βλεπω κατι τετοια και απορω εν ετη 2010......

Κανουν λες και ανακαλυψαν τωρα τον χρυσο....
Όχι! απλά ακόμα προσπαθούν (εν έτη 2010!) να βγάλουν μαυρο απο ψηφιακό προβολέα!!!

Reaction score
0
Δεν ξερω για σας παιδια πως φανταζει η μαυρη οθονη, αλλα εμενα προσωπικα μετα την αφιξη των led,και την καινουρια γενεια των projector, να ειναι ποιο φωτεινοι και με καλυτερο μαυρο,ποιο πολλυ ενοω βεβαια την φωτεινοτητα, που μπωρει να παιξει ανετα στην μαυρη οθονη.Πιστευω οτι θα εχουμε θεμα με πολλυ καλυτερο μαυρο,αντιθεσεις,και χρωματα,και ισως και το μελον να ειναι αυτο.Εκτος αυτου μου φενεται οτι θα παιζει καλυτερα και σε bright room.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν ετοιμάζωμαι το βράδυ για δοκιμή μαύρης οθόνης με τον OPTOMA HD20!
γιατί λέω δοκιμή? θα γυρίσω την οθόνη μου τα μπρός πίσω! η οθόνη μου στην πίσω πλευρά ειναι μαύρο βυνίλιο, θα δοκιμάσω να παίξω με τον ΟΠΤΟΜΑ! έ! ρε πλάκες που θα γίνουν!!!:142::142::142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.130

γιατί λέω δοκιμή? θα γυρίσω την οθόνη μου τα μπρός πίσω! η οθόνη μου στην πίσω πλευρά ειναι μαύρο βυνίλιο, θα δοκιμάσω να παίξω με τον ΟΠΤΟΜΑ! έ! ρε πλάκες που θα γίνουν!!!
:204: :204: :204:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

γιατί λέω δοκιμή? θα γυρίσω την οθόνη μου τα μπρός πίσω! η οθόνη μου στην πίσω πλευρά ειναι μαύρο βυνίλιο, θα δοκιμάσω να παίξω με τον ΟΠΤΟΜΑ! έ! ρε πλάκες που θα γίνουν!!!:142::142::142:
Ρε, μουρλος εισαι?:136:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μην βλασφημήτε! αυτό πάει για οποιον λέει για CRT!:142: Γιατί θα μάθατε τα τελευταία επιτεύγματα της επιστήμης τα LPD έτσι?
Τελικά τίποτα με την οθόνη! δέν παίζει,είπα και εγώ μπας και κάνει δουλειά, γιατί ένα φίλτρο φωτογραφικής που έβαλα στον φακό, (παρότι πλαστικό φτηνό) καλυτέρεψε την εικόνα αρκετά!
Δεν πειράζει, ευκαιρία ήταν να βρεθούμε με φίλους, χτυπήσαμε τις ΧΑΤ! και τα μπυρόνια, (ακούς Μελίδη?) ρίξαμε και το γέλιο μας, έπεσε και η σχετική καζούρα και πέρασε η βραδυά
με τον κ.Χόλμς στον CRT μου, βρέ παιδί μου αυτά τα σκοτεινά πλάνα πώς τα ευχαριστιέμαι!!!:142::142::142:

Reaction score
15.548

Μην βλασφημήτε! αυτό πάει για οποιον λέει για CRT!:142: Γιατί θα μάθατε τα τελευταία επιτεύγματα της επιστήμης τα LPD έτσι?
Τελικά τίποτα με την οθόνη! δέν παίζει,είπα και εγώ μπας και κάνει δουλειά, γιατί ένα φίλτρο φωτογραφικής που έβαλα στον φακό, (παρότι πλαστικό φτηνό) καλυτέρεψε την εικόνα αρκετά!
Δεν πειράζει, ευκαιρία ήταν να βρεθούμε με φίλους, χτυπήσαμε τις ΧΑΤ! και τα μπυρόνια, (ακούς Μελίδη?) ρίξαμε και το γέλιο μας, έπεσε και η σχετική καζούρα και πέρασε η βραδυά
με τον κ.Χόλμς στον CRT μου, βρέ παιδί μου αυτά τα σκοτεινά πλάνα πώς τα ευχαριστιέμαι!!!:142:
οντως .......μια σκετη μαυριλα....:410::410:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

.....και λέω θα απαντήση, δεν θα απαντήση, αλλά νάτος! μάλιστα κύριε μαυρίλα, αλλά και με πολλή λεπτομέρεια μέσα!!!:142:
αλλά που να ξέρεται εσείς, έχεται τόσα χρόνια να δείτε μαύρο που ξεχάσατε πως είναι!:143::143::143:
Πάει το μαμήσαμε το θέμα, θα μας ........ ο πρόεδρος!

Reaction score
15.548

. μάλιστα κύριε μαυρίλα, αλλά και με πολλή λεπτομέρεια μέσα!!!:142:
Πραγματι....ειναι για γελια η λεπτομερια..:138::136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος