ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Προχθες καθαρισα το φιλτρο του 900αρη και οπως ειναι φυσικο, επρεπε να ξανακεντραρω την εικονα στην οθονη. Καθως πλησιασα στην οθονη να δω αν ειναι τελεια τα ορια της εικονας, επαθα την πλακα μου. Σε ολο τον τοιχο διπλα στη οθονη, εβλεπα την σκια μου! Οχι στο ενεργο σημειο της οθονης αλλα στον τοιχο διπλα της! Το HT μου ειναι Bat Cave με μηδενικο εξωτερικο φως , μαυρο σαγρε πλακακι και σκοτεινα χρωματα στους τοιχους και στο ταβανι. Καμια αλλη φωτεινη πηγη δεν υπαρχει. Απο που προηλθε λοιπον αυτη η σκια στον τοιχο? Μα απο τον ιδιο τον προβολεα!
Η οθονη διαχεει το φως σε ολες τις κατευθυνσεις με αποτελεσμα να υπαρχει μια ελαχιστη εως αρκετη φωτεινοτητα στην οθονη απο τον περιβαλλοντα χωρο, η οποια κανει τον λογο αντιθεσης να χαμηλωνει.
Ολοι ασχολουμαστε με την αυξηση της αντιθεσης και στο κατα ποσο μπορει ενας προβολεας να αποδωσει καλο μαυρο. Μηπως θα επρεπε να δουμε και τον περιβαλλοντα χωρο? Γιατι αν σε ενα Deticated room μπορει να εχει τοσο εμφανες αποτελεσμα η διαχυση, τι θα κανει σε ενα απλο σαλονι??
Η μονη λυση που σκεφτομαι, ειναι βαριες σκοτεινες κουρτινες και οθονη με κερδος ωστε να μη διαχεει το φως σε ολες τις κατευθυνσεις...
Η οθονη διαχεει το φως σε ολες τις κατευθυνσεις με αποτελεσμα να υπαρχει μια ελαχιστη εως αρκετη φωτεινοτητα στην οθονη απο τον περιβαλλοντα χωρο, η οποια κανει τον λογο αντιθεσης να χαμηλωνει.
Ολοι ασχολουμαστε με την αυξηση της αντιθεσης και στο κατα ποσο μπορει ενας προβολεας να αποδωσει καλο μαυρο. Μηπως θα επρεπε να δουμε και τον περιβαλλοντα χωρο? Γιατι αν σε ενα Deticated room μπορει να εχει τοσο εμφανες αποτελεσμα η διαχυση, τι θα κανει σε ενα απλο σαλονι??
Η μονη λυση που σκεφτομαι, ειναι βαριες σκοτεινες κουρτινες και οθονη με κερδος ωστε να μη διαχεει το φως σε ολες τις κατευθυνσεις...