Μεγάλη πρόκριση ο Παναθηναικός!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τέτοιον αγώνα...

Μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει τέτοιες συγκινήσεις...

Ο Παναθηναικός θα μπορούσε να είχε βάλει άνετα ακόμα 3-4 γκολ όπως θα μπορούσε να είχε δεχτεί 2-3 ακόμα...

Υπέροχος αγώνας, πολύ μεγάλη πρόκριση...

Ραντεβού στην Ευρώπη λοιπόν για ακόμα μια φορά!

Reaction score
5
Ρε παίδες, κάτι βρωμάει εδώ...το μεσημέρι άκουσα συνομιλία οργανωμένων του ΠΑΟ στη δουλειά που λέγανε ότι το έχουν σίγουρο, μιας και ο πρόεδρος 'έχει πληρώσει', οπότε αν κάτι πάει στραβά μέχρι το ημίχρονο, μου λέγανε να περιμένω το δεύτερο γιατί θα αλλάξει η εικόνα...τελικά τι έγινε; 9 παίκτες οι Πολωνοί, ακύρωση τέρματος...μήπως το βάρεσε η ζέστη και ψόφησε πολύ το κρέας και βρωμάει τόσο!?:)
Εικασίες λέω εγώ τώρα...

Reaction score
0
Ρε παλικάρι τι μας λες τώρα; Και περίμενε στο 87 για να το πάει στην παράταση;

ΗΜΑΡΤΟΝ που λέει και ο Γεωργίου!
Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, δε γίνεται αυτό που λες...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παροτι Βαζελος δεν το χαρηκα και πολυ....Αγχωτικη η προκριση και δεν ξερψ αν τελικα θα ειχαμε περασει αν δεν εμεναν οι Πολωνοι με 10 ...στην ουσια 9 μιας και επαιζε σε ολη τη παραταση και ενας τραυματιας (αναγκαστικα αφου ειχαν γινει οι αλλαγες).Τα μεγαλα ονοματα της ομαδας δενε εδειξαν κατι και παλι ξελασπωσαν την ομαδα οι "μικροι" σε ονομα ποδοσφαιριστες.Δεν δεχομαι σαν δικαιολογια το οτι δεν ειχαν παιχνιδια στα ποδια τους......αυτα ειναι αστειες δικαιολογιες για ομαδες που θελουν να συμμετεχουν στο τσαμπιονς λιγκ.Ελπιζω η συνεχεια στους ομιλους να ειναι καλυτερη.

Reaction score
1
Ναι έχει δίκιο ο akis...
Κι εγώ εχτές άκουσα ότι ο Τζίγγερ "κανόνισε" επίσης -μέσω μιας γυναίκας που εργάζεται στην μηχανογράφηση-να προστεθούν από την UEFA μερικές χιλιάδες βαθμοί στον Παναθηναικό έτσι ώστε να μπεί στην δεύτερη από πλευράς δυναμικότητας ομάδες στην κλήρωση των ομίλων.

Αν αφήσουμε την πλάκα,αξίζουν πάρα πολλά μπράβο στον Χαραλαμπίδη για την απίστευτη απόδοσή του,αλλά και στους Γκαλίνοβιτς,Λεοντίου-που τον είχαν κρυμένο;-Μορίς,Κώτσιο και Σέριτς.

Ο Μπίσκαν για ακόμα μία φορά έδειξε ότι μάλλον τον ανάγκασαν να έρθει στον Παναθηναικό και ίσως πρέπει να δοθεί δανεικός στους...Τράχωνες έτσι για να του σπάσει λίγο η σνομπαρία,ο Βύντρα ήταν επικίνδυνα αστείος,ο Κονσεισάο τόσο ανασταλτικά όσο και οργανωτικά απαράδεκτος.

Reaction score
1
Οι μεγάλες ομάδες κάνουν και ....μεγάλα παιχνίδια..!!!!

Απέδειξε οτι δεν ειίναι τυχαία ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα ο Μέγας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!!

Δυστυχώς όμως οι ακριβοπληρωμένες ξένες μεταγραφές....δεν απέδωσαν

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Reaction score
429
Για δεύτερη φορά η ομάδα παρουσιάστηκε ασύνδετη σε όλες τις γραμμές.
Απαράδεκτο θέαμα και ένα ΠΑΟ απογοητευτικό.
Μπίσκαν και Κονσεισάο αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν.
Η στιγμή ιδίως που είναι μόνος του ο Κονσεισάο και αποφασίζει να δώσει την μπάλα στον σε θέση οφσαίντ Παπαδόπουλο......
Καλά ρε παιδιά οι Βραζιλιάνοι υποτίθεται ότι έχουν φαντασία στο παιχνίδι.
Τελικά Βραζιλία και Παναθηναικός δεν ταιριάζει.Μια ζωή με Αργεντινή κολλούσαμε.
Το μέλλον φαντάζει δύσκολο για την ομάδα και φοβάμαι ότι υπάρχει περίπτωση φέτος να ξεφτυλιστούμε στο CL.
Ελπίζω να με διαψεύσουν παίκτες και προπονητής.
Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν πανυγήρισα την πρόκριση με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομάδα της WISLA!!!!

Reaction score
0
Υπομονή παίδες... μεγάλη αρετή η ΥΠΟΜΟΝΗ!
Αφήστε την ομάδα να ρολάρει και μετά κρίνουμε.

Reaction score
25
Συγχαρητήρια στο ΠΑΟ για την αγωτική πρόκριση.

Πολύ καλός ο Χαραλαμπίδης.

Καλά εκείνος ο Γκέκας δεν ξέρει να κοντρολάρει την μπάλλα ?
Εχασε ένα τσουβάλι ευκαρίες!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΜΠΡΑΒΟ για την προκριση αλλα δεν ηταν εμφανιση αυτη ειδικα στο πρωτο μερος.Ο σΚαφατος μου εστειλε και SMS στις 12,30 το βραδυ (τοτε καταφερε να εχει επαφη με το περιβαλλον)που ελεγε΄'ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕς ΟΜΑΔΕς ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"" Εχει ραμολιρει τελειως,ητανε που ητανε πηγε και στην Ζακυνθο για οφθαλμολουτρα .........ειναι τωρα για τον γαιδαρο καβαλα!!

Reaction score
152
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΤΙΑ ΤΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :D :D :D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ,ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΣΤΟ 2-1 ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ :D :D :D

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.....PIZZA MALEZANI :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt