Καλησπέρα σε όλους σας. Ο τίτλος τα λέει όλα. Είχα υπόψιν μου στην αρχή ότι η TV που πρέπει να αγοράσω πρέπει να είναι full HD και 100Hz. Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα που αναφέρονται σε αυτό το (ομολογουμένος πολύ καλό) forum σχετικά με τις lcd/plasma TV. Κατέληξα λοιπόν ότι η ορθότερη αγορά για μένα (παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων,dvd από απόσταση περίπου 3-3,5m, κόστος αγοράς όχι πάνω από 1000 ευρώ) είναι μία plasma TV των 37'' και μάλιστα την Panasonic Viera 37'' TH-37PX80E (και ας μην είναι full HD δεν ξέρω τελικά πόσο σημαντικό είναι αυτό το χαρακτηριστικό). Κάνω λοιπόν μία βόλτα στα ανάλογα καταστήματα της Πάτρας και όχι μόνο δεν μπορώ να βρώ ,σχεδόν πουθενά plasma, δεν λέει και κανένας καλά λόγια για αυτές (μέχρι που μου είπαν ότι οι lcd έχουν καλύτερο μαύρο και φωτεινότητα από τις plasma). Πέρα όλων των παραπάνω έχω μπερδευτεί και με τους διάφορους τύπους των Panasonic 80/81/85 και σε ποιες ίντσες βγαίνουν (νομίζω ότι δεν βγαίνουν όλες σε 37'').Γνωρίζω ότι έγινα κουραστικός και ότι το θέμα είναι πολυσυζητημένο, αλλά μία επιπλέον βοήθεια ίσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ευχαριστώ
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025