ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Oπως παντα αναλυτικοτατο και περιεκτικοτατο :roll:
Δειτε το στο:
http://www.cine4home.de/tests/projektoren/LCD-Vergleich3/LCDVergleich3.htm
και τα συμπερασματα δικα σας

Ελεος βρε παιδια ...ειδες και αλλους προβολεις φιλε μου στις 150" και ηταν ενταξει χωρις πιξελ? Περνουμε και αλλους στο λαιμο μας λεγοντας τετοια πραγματα.dream_GR said:Δεν το διάβασα το συγκριτικό αλλά το Σαββατο είχα πάει στο σπίτι ενοσ καλού φίλου και έβαλε να μου δείξει τον Hitachi PJ-TX200 σε οθόνη 150"
Καλός και φωτεινός αλλά μαυρο γιόκ, και απο τα πολλά πιξελς που φαίνονται ενοχλητικότατα στην οθόνη κόντεψα να κάνο εμμετό.
Φωτεινή εικόνα σε σχέση με DLP, αλλά η εικόνα του συγκρινόμενη με πολλούς άλλους προτζέκτορες το μόνο που μου έδωσε ήταν απλά φωτεινότητα και τίποτε άλλο.
Ναι είδα αρκετους!!!!!! Δόξα τω θεό!!maroulisk said:Ελεος βρε παιδια ...ειδες και αλλους προβολεις φιλε μου στις 150" και ηταν ενταξει χωρις πιξελ? Περνουμε και αλλους στο λαιμο μας λεγοντας τετοια πραγματα.dream_GR said:Δεν το διάβασα το συγκριτικό αλλά το Σαββατο είχα πάει στο σπίτι ενοσ καλού φίλου και έβαλε να μου δείξει τον Hitachi PJ-TX200 σε οθόνη 150"
Καλός και φωτεινός αλλά μαυρο γιόκ, και απο τα πολλά πιξελς που φαίνονται ενοχλητικότατα στην οθόνη κόντεψα να κάνο εμμετό.
Φωτεινή εικόνα σε σχέση με DLP, αλλά η εικόνα του συγκρινόμενη με πολλούς άλλους προτζέκτορες το μόνο που μου έδωσε ήταν απλά φωτεινότητα και τίποτε άλλο.
Trust nobodyEpson TW600: 37
Hitachi TX200: 38
Panasonic AE900: 34
Sanyo Z4: 37
Sony HS60: 38

dream_GR said:Μιας λοιπον που και εμεις εχουμε δει πολλους ...πες μας αν θες ποιους ειδες στις 150" και ηταν καλυτεροι απο τον Hitachi PJ-TX200 για να καταλαβουμε.maroulisk said:Ελεος βρε παιδια ...ειδες και αλλους προβολεις φιλε μου στις 150" και ηταν ενταξει χωρις πιξελ? Περνουμε και αλλους στο λαιμο μας λεγοντας τετοια πραγματα.dream_GR said:Δεν το διάβασα το συγκριτικό αλλά το Σαββατο είχα πάει στο σπίτι ενοσ καλού φίλου και έβαλε να μου δείξει τον Hitachi PJ-TX200 σε οθόνη 150"
Ναι είδα αρκετους!!!!!! Δόξα τω θεό!!
Δεν πάιρνω αλλους στο λαιμό μου απλά ο Hitachi δεν είναι ΚΑΛΟΣ... τελεία και παύλα. Για προβολέας σε θέατρο να φέγγεις τους ηθοποιούς καλός είναι...!!! αλλά για εικόνα κινηματογράφου nein mein general!!!
Μιας λοιπον που και εμεις εχουμε δει πολλους ...πες μας αν θες ποιους ειδες στις 150" και ηταν καλυτεροι απο τον Hitachi PJ-TX200 για να καταλαβουμεdream_GR said:Ναι είδα αρκετους!!!!!! Δόξα τω θεό!!maroulisk said:Ελεος βρε παιδια ...ειδες και αλλους προβολεις φιλε μου στις 150" και ηταν ενταξει χωρις πιξελ? Περνουμε και αλλους στο λαιμο μας λεγοντας τετοια πραγματα.dream_GR said:Δεν το διάβασα το συγκριτικό αλλά το Σαββατο είχα πάει στο σπίτι ενοσ καλού φίλου και έβαλε να μου δείξει τον Hitachi PJ-TX200 σε οθόνη 150"
Δεν πάιρνω αλλους στο λαιμό μου απλά ο Hitachi δεν είναι ΚΑΛΟΣ... τελεία και παύλα. Για προβολέας σε θέατρο να φέγγεις τους ηθοποιούς καλός είναι...!!! αλλά για εικόνα κινηματογράφου nein mein general!!!
Ετσι όπως υπερσπίζεσαι τον εν λόγω προτζέκτορα, μου φαίνεσαι σαν ενας κακόμοιρος ιδιοκτήτης αυτού...maroulisk said:Μιας λοιπον που και εμεις εχουμε δει πολλους ...πες μας αν θες ποιους ειδες στις 150" και ηταν καλυτεροι απο τον Hitachi PJ-TX200 για να καταλαβουμε