Μειωση εγκληματικοτητας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ρε σεις , ιδεα μου ειναι η εχουμε μειωση της εγκληματικοτητας ιδιαιτερα της...αλλοδαπης?

Ενταξει, δεν πολυπαρακολουθω ειδησεις για να εχω αμεση επαφη αλλα οσο θυμαμαι τι γινοταν τα τελευταια χρονια...

Εχει κανεις επισημα στοιχεια?

Reaction score
50
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ρε σεις , ιδεα μου ειναι η εχουμε μειωση της εγκληματικοτητας ιδιαιτερα της...αλλοδαπης?

Ενταξει, δεν πολυπαρακολουθω ειδησεις για να εχω αμεση επαφη αλλα οσο θυμαμαι τι γινοταν τα τελευταια χρονια...

Εχει κανεις επισημα στοιχεια?
Απλά τα συγκεκριμένα "νέα" δεν πουλάνε τόσο πολύ πια......
Τώρα είναι πιο cult να ασχολούνται με......
1) παπάδες
2) αυξήσεις
3) τις μπουνιές του Κούγια...........

Είναι όλα θέμα marketing & AGB!!!

Reaction score
51
:D Εχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια οι αλλοδοποί ξεσκιστήκανε στη δουλειά και στα χρήματα, ενώ οι ημεδαποί χάσανε τις δουλειές τους και κλείσανε τα μαγαζιά τους.
Μήπως υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας των ημεδαπών? :?:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
:D Εχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια οι αλλοδοποί ξεσκιστήκανε στη δουλειά και στα χρήματα, ενώ οι ημεδαποί χάσανε τις δουλειές τους και κλείσανε τα μαγαζιά τους.
Μήπως υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας των ημεδαπών? :?:
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία η εγκληματικότητα έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Το μεγαλύτερο ποσοστό εγκλημάτων πραγματοποιούν (όπως συνέβαινε πάντα) οι Έλληνες αλλά και το ποσοστό των αλλοδαπών εγκληματιών έχει μειωθεί σημαντικά αν το συγκρίνουμε αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

Πράγματι όπως είχα γράψει και κάπου αλλού πριν 3 χρόνια αυτό είναι μια φυσική κατάληξη. Οι αλλοδαποί όσο θα περνά ο χρόνος θα ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στην κοινωνία μας ενώ και το βιοτικό τους επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp