Μενου σε αντιγραφο Bluray

Reaction score
51
Eκανα copy μια bluray ταινια μου με το dvd fab.. αλλα δεν μπορω να την παιξω με το menu οπως ειναι στο δισκακι αλλα σαν ξεχωριστα αρχεια m2ts παρολο που εγραψα ολο το δισκακι,,,, ξερεις κανενας τροπο?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Μενου σε αντιγραφο Bluray

Μάλλον έχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις, για ακριβές αντίγραφο ασφαλείας επιλέγεις copy 1:1

Reaction score
51

εκανα ακριβες αντιγραφο αλλα παλι μου το ανοιγει με φακελους!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν υπάρχει περίπτωση, κάτι κάνεις λάθος...
Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή;

Reaction score
51

dvd fab 9... μου βγαζει φακελους bdmv . stream k.a και οταν μπαινω μεσα σε εναν απο αυτους ειναι ολα τα m2ts...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αυτό δεν είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Δοκίμασε με PowerDVD, WinDVD, TMT, VLC, MPC-HC, DVDFab media player ή σε κάποιο οικιακό Blu-Ray player

Reaction score
51

ok τα καταφερα με το power dvd 12... το νεο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω 3d ... ειναι θεμα καρτας γραφικων ή player (power dvd) ? παιζω απο laptop με ι7 και καρτα nvidia geforce gt 540M cuda 2 gb

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Στον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών υπάρχει ο nvidia 3d setup wizard, τον εκτελείς αφού έχεις κάνει πρώτα τη σύνδεση με το 3D μέσο προβολής.

Προσοχή το 3D μέσο προβολής πρέπει να οριστεί σαν η μοναδική οθόνη του laptop.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

έχει αναλυτικά βήματα και επιλογές που πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να ρυθμίσεις την κάρτα γραφικών με το 3D μέσο προβολής που έχεις.

Reaction score
51

καταφερα να παιξω απο το external bluray disk . το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω 3d BD files . χρησημοποιω το windvd11... εχω αντιγραψει για παραδειγμα το αβαταρ 3δ.. το εχω αποθηκευσει σε external disk drive,, οταν παω να το ανοιξω το bdmv δεν το παιζει καθολου..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν ξέρω καθόλου το WinDVD 11, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όλα τα Blu-Ray 3D πρέπει να τα κάνεις αντίγραφα ασφαλείας σαν iso και μόνο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@