Μερικες ερωτησουλες για την τηλεορασουλα μου.

Reaction score
0
Μολις πηρα αυτην :
Samsung LE37B650T2 LCD TV 37''

Στα πρωτα λιγα λεπτα που την ειδα παρατηρησα φοβερα χρωματα, απεικονισεις κλπ.
Οι ερωτησεις που θελω να κανω ειναι οι εξης :
α) Πως δουλευει το DLNA, τι αρχεια παιζει και τι ακριβως χρειαζεται εκτος του δικτυακου καλωδιου cat-6 που εχω ηδη συνδεσει στο hub??
β) Τι ακριβως ρυθμισεις να βαλω για μεγιστη απολαυση κλπ?
γ) ολες οι συσκευες Ps3-Xbox 360-Dvd Player θα συνδεθουν στην οθονη με HDMI. πρεπει να πληρωσω καποιο καλο καλωδιο η ενα των 10Ε/μετρο???
δ) Τα Logitech Z-5500 που θα παιρνουν ηχο απο την τηλεοραση μεσω οπτικης ινας ειναι το καλυτερο η μεσω coaxial ??
ε) καμια προταση - συμβουλη ???
στ) σε συνδυασμο με το DVD Player Philips DVP 3380 Hdmi που υποσχεται upscale 1080P θα εχω την ιδια εικονα στο ιδιο DVD εαν το βαλω στο PS3 ???

Περιμενω τις απαντησεις σας.
Ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
α)Συνδέεται σε δίκτυο και Βλέπει ότι αρχείο υπάρχει σε υπολογιστή που είναι στο ίδιο δίκτυο.Παίζει αρχεία ήχου και εικόνας(λογικά το μανιουαλ θα αναφέρει τον τύπο αρχείων που υποστηρίζει)
Β)Δοκίμασε αυτές και δες αν σ αρέσουν.
γ)Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία.Ξεκίνα με φθηνά καλώδια και αν δεις ότι δεν δουλέυουν ψάχνεσε για καλύτερα.
δ)Μια χαρά είναι η οπτική
στ)Μια δοκιμή θα σε πείσει:126:Πάντως το ps3 κάνει εξαιρετικό upscale.

Kαλορίζικη!!!!

Reaction score
0
Δουλευουν αψογα παρα πολλα αρχεια.
το θεμα ειναι πως σε μερικα βγαζει ενα μυνημα και καλα πως δεν θα εχει ηχο λογω διαφορετικου φορματ :120::125:

Reaction score
2
Απάντηση: Μερικες ερωτησουλες για την τηλεορασουλα μου.

Μολις πηρα αυτην :
Samsung LE37B650T2 LCD TV 37''

Στα πρωτα λιγα λεπτα που την ειδα παρατηρησα φοβερα χρωματα, απεικονισεις κλπ.
Οι ερωτησεις που θελω να κανω ειναι οι εξης :
α) Πως δουλευει το DLNA, τι αρχεια παιζει και τι ακριβως χρειαζεται εκτος του δικτυακου καλωδιου cat-6 που εχω ηδη συνδεσει στο hub??
β) Τι ακριβως ρυθμισεις να βαλω για μεγιστη απολαυση κλπ?
γ) ολες οι συσκευες Ps3-Xbox 360-Dvd Player θα συνδεθουν στην οθονη με HDMI. πρεπει να πληρωσω καποιο καλο καλωδιο η ενα των 10Ε/μετρο???
δ) Τα Logitech Z-5500 που θα παιρνουν ηχο απο την τηλεοραση μεσω οπτικης ινας ειναι το καλυτερο η μεσω coaxial ??
ε) καμια προταση - συμβουλη ???

στ) σε συνδυασμο με το DVD Player Philips DVP 3380 Hdmi που υποσχεται upscale 1080P θα εχω την ιδια εικονα στο ιδιο DVD εαν το βαλω στο PS3 ???

Περιμενω τις απαντησεις σας.
Ευχαριστω.
α) παίζει πολλά είδη αρχείων και με πολύ καλή ποιότητα. Δες και εδώ για περισσότεραΤηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!. Αλλά δεν αναπαράγει DTS
δ) Δεν ξέρω αν μέσω των εξόδων ήχου της tv περνάει 5κάναλος ήχος ή τον κάνει downmix σε 2κάναλο. Δοκίμασε και ενημέρωσέ μας.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Δουλευουν αψογα παρα πολλα αρχεια.
το θεμα ειναι πως σε μερικα βγαζει ενα μυνημα και καλα πως δεν θα εχει ηχο λογω διαφορετικου φορματ :120::125:
Δεν αναγνωρίζει το dts και θα πρέπει να γίνει αλλαγή σε ac-3.
Yπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα που κάνουν την μετατροπή.

Reaction score
0
Εκανα μετατροπη το αρχειο και με ηχο AC-3 παιζει αψογα.
Δεν παρατηρησα καποια σημεια αρνητικα.
Κατα τα αλλα η τηλεοραση ειναι απλα απαιχτη.
Θα θελα καπως να ονομασω βεβαια με δικο μου τροπο τα καναλια και τις πηγες εισοδου, και οχι απο τις επιλογες που μου δινει, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειουλες.
Η τηλεοραση ειναι συνδεμενη με οπτικη ινα κατευθειαν στα ηχεια 5.1, δεν ξερω για το downmix κλπ.

Reaction score
0

ΦΙΛΕ ΛΑΖΑΡΕ,

ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG".
ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
0

Σορυ δεν το ηξερα. Πρεπει να ξαναγραψω οτι ανεβασα με κεφαλαια με μικρά?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Δεν πειράζει τώρα.Αν χρειαστεί αλλαγή θα την κάνω εγώ.
Κοιτάξτε και στο θέμα που ανοίξατε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.289
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale