- Reaction score
- 0
Μολις πηρα αυτην :
Samsung LE37B650T2 LCD TV 37''
Στα πρωτα λιγα λεπτα που την ειδα παρατηρησα φοβερα χρωματα, απεικονισεις κλπ.
Οι ερωτησεις που θελω να κανω ειναι οι εξης :
α) Πως δουλευει το DLNA, τι αρχεια παιζει και τι ακριβως χρειαζεται εκτος του δικτυακου καλωδιου cat-6 που εχω ηδη συνδεσει στο hub??
β) Τι ακριβως ρυθμισεις να βαλω για μεγιστη απολαυση κλπ?
γ) ολες οι συσκευες Ps3-Xbox 360-Dvd Player θα συνδεθουν στην οθονη με HDMI. πρεπει να πληρωσω καποιο καλο καλωδιο η ενα των 10Ε/μετρο???
δ) Τα Logitech Z-5500 που θα παιρνουν ηχο απο την τηλεοραση μεσω οπτικης ινας ειναι το καλυτερο η μεσω coaxial ??
ε) καμια προταση - συμβουλη ???
στ) σε συνδυασμο με το DVD Player Philips DVP 3380 Hdmi που υποσχεται upscale 1080P θα εχω την ιδια εικονα στο ιδιο DVD εαν το βαλω στο PS3 ???
Περιμενω τις απαντησεις σας.
Ευχαριστω.
Samsung LE37B650T2 LCD TV 37''
Στα πρωτα λιγα λεπτα που την ειδα παρατηρησα φοβερα χρωματα, απεικονισεις κλπ.
Οι ερωτησεις που θελω να κανω ειναι οι εξης :
α) Πως δουλευει το DLNA, τι αρχεια παιζει και τι ακριβως χρειαζεται εκτος του δικτυακου καλωδιου cat-6 που εχω ηδη συνδεσει στο hub??
β) Τι ακριβως ρυθμισεις να βαλω για μεγιστη απολαυση κλπ?
γ) ολες οι συσκευες Ps3-Xbox 360-Dvd Player θα συνδεθουν στην οθονη με HDMI. πρεπει να πληρωσω καποιο καλο καλωδιο η ενα των 10Ε/μετρο???
δ) Τα Logitech Z-5500 που θα παιρνουν ηχο απο την τηλεοραση μεσω οπτικης ινας ειναι το καλυτερο η μεσω coaxial ??
ε) καμια προταση - συμβουλη ???
στ) σε συνδυασμο με το DVD Player Philips DVP 3380 Hdmi που υποσχεται upscale 1080P θα εχω την ιδια εικονα στο ιδιο DVD εαν το βαλω στο PS3 ???
Περιμενω τις απαντησεις σας.
Ευχαριστω.