Μετά Την Αγορά!!!

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Συγνώμη κιόλας αλλά με αναγκάζετε να κάνω το συνήγορο του διαβόλου:

Με 600 και 700 ευρώ το μήνα ... και πολλά ξέρουν! Καθίστε εσείς να ξεροσταλιάζετε όρθιοι από το πρωι ως το βράδι και να έρχεται ο κάθε παπάρας να ζητάει τα απίστευτα κάθε φορά και αν αντέξετε πάνω από μήνα, τότε τα ξαναλέμε!

Το φταίξιμο ανήκει παντελώς στους ιδιοκτήτες των αλυσίδων που εκτός από αδαείς είναι και φραγκοkillers...
Ακουγεσαι σαν ''παθων''... :?:

Και πολλα euro λες...
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
To κακο με καποιους τεχνικους ειναι οτι δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει και να παει λιγο πιο μακρυα απο ο,τι βλεπουν τα ματια τους.
Ξερουν καποια πραγματα επιφανειακα τα οποια δεν μπορουν να τα συνδυασουν μεταξυ τους ωστε να καταληξουν σε καποιο συμπερασμα.
Αυτο το βλεπω πολυ συχνα στη δουλεια μου, που ενω εγω καποια πραγματα τα θεωρω δεδομενα και ως φυσικη συνεχεια καποιου βηματος, καποιοι αλλοι συναδελφοι δεν τα εχουν καν σκεφτει και περιμενουν λυση στο απλο προβλημα.

Ειναι κατι σαν τον Τσακωνα στο ''Κλασσικη περιπτωση βλαβης''
 

Μηνύματα
202
Reaction score
0
Ακουγεσαι σαν ''παθων''... Question
Όχι, όχι ευτυχώς δεν είμαι εγώ ο παθών! Είναι όμως ένα πρώτο ξαδελφάκι μου και τα έχει δει όλα. Και τον καταλαβαίνω απόλυτα, επειδή εμείς είμαστε πορωμένοι (παραδεχτείτε το, είμαστε...) και ξέρουμε πολλά πράγματα, δεν είναι υποχρεωμένος και ο απλός πωλητής που προσλήφθηκε εν γνώση του διευθυντή, με μόνα εφόδια ένα απολυτήριο λυκείου, να γνωρίζει κάτι πέρα από τα χαρακτηριστικά που αναγράφει το διαφημιστικό φυλλάδιο του προιόντος και τις τιμές με τις οποίες του υπαγορεύουν να πουλήσει το προιόν.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.696
Μηνύματα
2.870.164
Members
37.941
Νεότερο μέλος
daemon76
Top