Μετά τον 4805, Τί;

Reaction score
1
Θέλω μία βοήθεια στο εξής:

Εχω τον infocus 4805. Εχει ~500 ωρες αλλά δεν εχω πτώση φωτεινότητας ή κάτι περίεργο για να πρέπει να τον αλλάξω. Παρόλα αυτά έχει νόημα να τον δώσω και να πάρω εναν καινούργιο στην κατηγορία < 1000 ευρώ? Ισως για ενα καλύτερο panel πχ 720? ή για ποιο compact διάσταση?

Αν ναι, ποιους θα προτείνατε να δω?

Τι τιμή θα μπορούσε να πιάσει ο 4805?

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Μετά τον 4805, Τί;

Αν βλεπεις HD η αλλαγη ειναι απαραιτητη.
Αν δεν βλεπεις θα εχεις παλι κερδος αλλα ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις.

Αν βλεπεις DvD αλλα παρολ`αυτα θελεις ν`αλλαξεις προβολεα θα σου προτεινα τον optoma HD65.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θέλω μία βοήθεια στο εξής:

Εχω τον infocus 4805. Εχει ~500 ωρες αλλά δεν εχω πτώση φωτεινότητας ή κάτι περίεργο για να πρέπει να τον αλλάξω. Παρόλα αυτά έχει νόημα να τον δώσω και να πάρω εναν καινούργιο στην κατηγορία < 1000 ευρώ? Ισως για ενα καλύτερο panel πχ 720? ή για ποιο compact διάσταση?

Αν ναι, ποιους θα προτείνατε να δω?

Τι τιμή θα μπορούσε να πιάσει ο 4805?
Δημητρη, θα σου προτεινα αντι να πας σε αυτη την κατηγορια
χρηματων που αναφερεις , να περιμενεις λιγο και να πας σε
κατι καλυτερο.
Σαφως οτι και να δεις σημερα θα παιζει καλυτερα απο τον
4805 αλλα και παλι γιατι να δωσεις αυτα τα χρηματα(1000 ευρω)
σημερα ενω λιγο πιο πανω κυκλοφορουν πραγματικα διαμαντια?

Reaction score
1
Ανδρέα, σε τι κατηγορία τιμής αναφέρεσαι και ποια "διαμάντια" εχεις να προτείνεις?

Απλώς σκεφτόμουνα οτι αφού τελικά η αλλαγή τείνει να είναι αναγκαίο κακό να κρατηθώ σε μία κατηγορία Value for Money που ανά δύο χρόνια να μπορείς να πουλήσεις στην μισή τιμή να συμπληρώνεις κάτι και να εχεις κάτι καινούργιο. Βεβαια όλες οι υλοποιήσεις δεν είναι ίδιες.

HD δεν εχω ξεκινήσει να βλέπω ακόμα. Δεν ξέρω αν το Denon 1920 μπορει να μου παίξει HD υλικό.

Αλήθεια πόσο θα πιάσω για τον 4805 αν τον δώσω τελικά?

Reaction score
1
Ανδρέα το είδα το Link. Οχι και ασχημα τα 2200 που ζητάει σε σχέση με αυτά που δίνει αλλά αρκετά για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. ίσως όταν πια θα πέσει στα 1500 ευρώ μετά από 1 χρόνο να το σκεφτώ.

Το θέμα εινα να διώξω και τον infocus όσο μπορεί να μου δώσει κάτι πίσω.

NIX

Reaction score
0

Δημητρη,δεν θα εχεις προβλημα με το HDMI.

Reaction score
1
Να σε ρωτήσω, το denon που μπορεί να κανει upscale 720p μπορεί να αναπαράξει HD υλικό?

Reaction score
1
οι συμβατικές ταινίες στα video club δεν ειναι HD σωστά? αρα αν θες να δεις μία ταινία σε ΗD format πρέπει να την βρεις απο το Web?

NIX

Reaction score
0

Το Denon ειναι DvD player.Μπορει να παιξει μονο DvD και να τους ανεβασει την αναλυση.

Στα video club υπαρχουν και καποιοι λιγοι τιτλοι σε Blu-Ray.
Αν θες να βλεπεις μονο ταινιες HD το net ειναι η μοναδικη οδος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO