- Reaction score
- 51
Μου αρέσει αυτό το Site!!!
Εδω μέσα βρίσκεις "και του Πουλιού το γάλα"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εδω μέσα βρίσκεις "και του Πουλιού το γάλα"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Θα επερεπε να ντρεπεσαι και μονο που το λες... Εισαι κρυφο-straight δηλαδη....; :shock:Εμένα μ' αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Λετε να είμαι ανωμαλάρα?!!!!!!!!!
Πάντως δεν νομίζω πως κάποιος μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο thread, παρουσιάστηκε έτσι!!! :roll: Είναι τόσο ελεύθερη η διακίνηση ιδεών και απόψεων, όσο ελεύθερη είναι και η διακίνηση "ειδήσεων"!....
Επίσης πιστεύω ότι το να κατακρίνουμε τον κάθε ένα διαφορετικό από την πλειοψηφία, ανοικτά, δημόσια, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και πάθος, μάλλον δείχνει τις φοβίες μας, παρά την 'υψηλότερη' σκέψη μας...
Είμαι κρυφο straight το ομολογω... εχω πάρει την κατηφόραΘα επερεπε να ντρεπεσαι και μονο που το λες... Εισαι κρυφο-straight δηλαδη....; :shock:
Εγω παλι... αρεσω στις (natural born) γυναικες...
Δεν έχω καμμία φοβία, είμαι υπερήφανος που μπορώ στην δημοκρατική χώρα μας να αντιστέκωμαι στην ασυδοσία ιδεών και ηθικών αξιών και να εκφέρω τις υγιείς απόψεις μου. Κάποτε θα πρέπει την ανωμαλία να την κατατάξουμε εκεί που της αρμόζει, αντί του καθαγιασμού της απο ορισμένους.Συμφωνώ με τον Dimitris K. Βέβαια, υποστηρίζω την ελευθερία καθενός να λέει και να κάνει ότι θέλει, αρκεί να καταλαβαίνει ότι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ.
Επίσης πιστεύω ότι το να κατακρίνουμε τον κάθε ένα διαφορετικό από την πλειοψηφία, ανοικτά, δημόσια, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και πάθος, μάλλον δείχνει τις φοβίες μας, παρά την 'υψηλότερη' σκέψη μας...
Μπορεις να πας Ακη, απλα με προσοχη και ΠΑΝΤΑ τοίχο-τοίχο και αν σου πεσουν τιποτε κλειδια κατω, κλωτσα τα μεχρι να βγεις!!! :mrgreen:......πάντως εγώ στα 'μπουζούκια' δεν με βλέπω να πηγαίνω σύντομα ....