Μετά τον Elton John σειρά έχει ο George Michael!

Reaction score
51
Μου αρέσει αυτό το Site!!!
Εδω μέσα βρίσκεις "και του Πουλιού το γάλα"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
62
Το κακό με όλες αυτές τις υποθέσεις μεταξύ ομοφυλόφιλων είναι οτι τις διαφημίζουν υπερβολικά λες και είναι μαγκιά ή κάτι σπουδαίο σε σημείο που έχει ξεφύγει από την "ιδιαιτερότητα" και κοντευεί να γίνει must! Εμένα μ' αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Λετε να είμαι ανωμαλάρα?!!!!!!!!!

Reaction score
5
Συμφωνώ με τον Dimitris K. Βέβαια, υποστηρίζω την ελευθερία καθενός να λέει και να κάνει ότι θέλει, αρκεί να καταλαβαίνει ότι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει μεγάλα α***** που τα τελευταία χρόνια, πάει κόντρα στις μεγάλες εταιρείες/βιομηχανίες παραγωγής χαζοεπιτυχιών.

Επίσης πιστεύω ότι το να κατακρίνουμε τον κάθε ένα διαφορετικό από την πλειοψηφία, ανοικτά, δημόσια, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και πάθος, μάλλον δείχνει τις φοβίες μας, παρά την 'υψηλότερη' σκέψη μας...

Reaction score
51
....
Επίσης πιστεύω ότι το να κατακρίνουμε τον κάθε ένα διαφορετικό από την πλειοψηφία, ανοικτά, δημόσια, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και πάθος, μάλλον δείχνει τις φοβίες μας, παρά την 'υψηλότερη' σκέψη μας...
Πάντως δεν νομίζω πως κάποιος μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο thread, παρουσιάστηκε έτσι!!! :roll: Είναι τόσο ελεύθερη η διακίνηση ιδεών και απόψεων, όσο ελεύθερη είναι και η διακίνηση "ειδήσεων"!

Reaction score
62
Θα επερεπε να ντρεπεσαι και μονο που το λες... Εισαι κρυφο-straight δηλαδη....; :shock:

Εγω παλι... αρεσω στις (natural born) γυναικες...
Είμαι κρυφο straight το ομολογω... εχω πάρει την κατηφόρα :oops: Άλλα που θα πάει! Θα μπώ στο σωστό το δρόμο! :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Συμφωνώ με τον Dimitris K. Βέβαια, υποστηρίζω την ελευθερία καθενός να λέει και να κάνει ότι θέλει, αρκεί να καταλαβαίνει ότι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ.

Δεν έχω καμμία φοβία, είμαι υπερήφανος που μπορώ στην δημοκρατική χώρα μας να αντιστέκωμαι στην ασυδοσία ιδεών και ηθικών αξιών και να εκφέρω τις υγιείς απόψεις μου. Κάποτε θα πρέπει την ανωμαλία να την κατατάξουμε εκεί που της αρμόζει, αντί του καθαγιασμού της απο ορισμένους.

Reaction score
7
Δε νομιζω οτι προκειται για καθαγιασμο, αλλα μαλλον για κατι "αφου υπαρχει, ας το δεχτουμε και ας ζησουμε μαζι του".
Γενικοτερα παντως κανενας μας δε θελει να ακουγεται δημοσια το τι κανει καποιος στο κρεβατι του. Αυτο ενοχλει, η προβολη, και οχι το ΤΙ κανει.
Αρα στην ουσια δε διαφωνουμε και πολυ....

Reaction score
5
Αν θέλετε κουτσομπολιά τέτοιου είδους, να σας πω για τον Μαζωνάκη και για το τι είδαν οι υπάλληλοι μεγάλου ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια που έμεινε εκεί πριν λίγο καιρό...δεν μιλάμε απλά για κρυφό-... αλλά για πολύ χοντρότερα πράγματα...οι καθαρίστριες (που έχουν δει τα πάντα) λάλησαν/σιχάθηκαν/τρόμαξαν...
(ξέρω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, δυστυχώς δεν μπορώ να πω πού και τί)
Και επειδή ξέρω και άλλα για διάφορους παρόμοιους 'επώνυμους', ας μην ξεκινήσουμε καλύτερα...πάντως εγώ στα 'μπουζούκια' δεν με βλέπω να πηγαίνω σύντομα ;) Ούτε πρόκειται να ακούσω το 'καλλιτεχνικό' αποτέλεσμα τέτοιων απωθημένων...

Reaction score
7
Για τον εν λόγω καλλιτέχνη κάτι έχει πα΄ρει και το δικό μου το αυτί και συμφωνούν με τα όσα αναφέρει ο φίλος Άκης..

V

VIDEOMIX

Guest
Εδώ υπάρχουν πολύ χειρώτερα βρε παιδιά,(κρυφοί), στον Μαζωνάκη βρήκατε να εκπλαγείτε,που κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα;
Εδω εχω ακούσει απο πηγή του περιβάλοντός του για τον Ρέμο!!!

Reaction score
7
......πάντως εγώ στα 'μπουζούκια' δεν με βλέπω να πηγαίνω σύντομα ....
Μπορεις να πας Ακη, απλα με προσοχη και ΠΑΝΤΑ τοίχο-τοίχο και αν σου πεσουν τιποτε κλειδια κατω, κλωτσα τα μεχρι να βγεις!!! :mrgreen:

Εχετε δει μια διαφημιση καινουρια (για ενα ποτο αν θυμαμαι) που δειχνει αθλητες να κανουν ολοι μαζι ντους και σε καποιον πεφτει το σαπουνι?
Κοιτιουνται μεταξυ τους αλλα κανενας δε σκυβει να το πιασει, μεχρι που ερχεται ο "παλιος" μεσα στα ντους, φορωντας τα παπουτσια με τα καρφια, οπότε παταει το σαπουνι, καρφωνεται στο παπουτσι και ΔΕ χρειαζεται να σκυψει.....!!!!

Οσο για τα "αλλα", καλο ειναι να μην εκθετουμε καποιον, επειδη ακουσαμε κατι απο καποιον αλλο κλπ.
Μπορουμε να τον εκθεσουμε αν εχουμε παρει μερος στην... εκθεση :D :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm