- Reaction score
- 15.548
αναμενουμε τα αποτελεσματα...ευχομαι τα καλυτερα.
Υπαρχει αλλος τροπος να ρυθμιζεται το gamma στον 80 αρη Sony αλλα αυτο δεν ειναι θεμα τεχνικου ειναι θεμα καλιμπρατορα .Πρωτα απο ολα ο sony ειναι λυμενος στον παγκο και περιμενουμε μεταχειρισμενο ανταλλακτικο με χαμηλη τιμη [περιπου 100 δολαρια την στιγμη που η sony θελει 2500 ευρω για το οπτικο] απο την προηγουμενη σειρα να δουμε αν μπαινει επανω αλλιως θα βαλουμε παλι το δικο του. Στο cine4home εχουν επισημανει το προβλημα στην sony αλλα αυτοι ειναι στον κοσμο τους. Για τον epson οτι ειχα γραψει, το μηχανημα δεν βλεποταν απο θεμα ανομοιομορφιας και τωρα παιζει μια χαρα. Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω με τον συγκεκριμενο τεχνικο γιατι βλεπω μια εμπαθεια και δεν καταλαβαινω γιατι. Εγω προτιμω το ενδιαφερον που εδειξε για το προβλημα του προβολεα μου απο την απαντηση του καθολα σεβαστου κυριου Κεφαλα που μου ειπε να κλεισω το μηχανημα οπως ηταν να κανω μια ρυθμιση και ειμαι μια χαρα. Μα πως να χωνεψω πως ενα μηχανημα που η sony το πουλουσε 4-5 χιλιαρικα μετα απο μερικες ωρες χρησης θα επαιζε με on-off χειροτερο απο LCD 10ετιας.
Μακαρι αν οντως γινεται και πετυχει η εγχειρηση.Αλλα δεν ειναι κριμα να ρισκαρεις σε ενα προβολεα που ειχε αν θυμαμαι κατω απο 40 ωρες συνολο τετοιες πατεντες?Αν πετυχει βεβαια θα εχεις ενα 83 καινουργιο.Σε αναμονη λοιπον γιατι αν οντως κατσει και εχει την ποιοτητα του 83 θα ειναι σουπερ.Ο προβολεας αγοραστηκε απο τον chrisrag με λιγες ωρες και ειναι ουσιαστικα καινουργιος. Αντε να επαιξε 10-15 ωρες στο σπιτι φιλου. Αν θα τον παρω απο δευτερα θα γραψω εντυπωσεις. Αν δω βελτιωση σε μαυρο-κοντραστ καλα θα ηταν να τον βαλουμε να παιξει παραλληλα με εναν 83.
Όχι βρε, θα είχε λάδια στα panels.Ειναι σαν να προσπαθεις να ρυθμισεις το καρμπυρατερ σε ενα αυτοκινητο ενω αυτο εχει καψει φλατζα κεφαλης, ε δε θα δουλεψει ποτε σωστα [ελπιζω το παραδειγμα να μην ηταν ατυχες].
Επετρεψε μου να εχω αντιθετη αποψη και να σου εξηγησω γιατι.Svellinis εγω θα συμφωνησω μαζι σου για το καλιμπραρισμα στον προβολεα οτι επιβαλεται να το κανουμε εαν θελουμε τα μεγιστα απο τον προβολεα και σιγουρα υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει τα ματια τους με το αντικειμενο και τους βγαζω το καπελο [καθε μαστρας στο ειδος του]. Ομως το προβλημα στον δικο μου προβολεα δεν ειναι στο softwear αλλα στο hardwear, δηλαδη ο καλυτερος καλιμπρατορ να τον ρυθμισει το μηχανημα δεν προκειται να βγαλει μαυρο γιατι οι καθρεφτες στα πολωτικα φιλτρα εχουν εξαφανιστει και το φως της λαμπας περναει ατοφιο στα πανελ και κατ επεκταση στην οθονη. Ειναι σαν να προσπαθεις να ρυθμισεις το καρμπυρατερ σε ενα αυτοκινητο ενω αυτο εχει καψει φλατζα κεφαλης, ε δε θα δουλεψει ποτε σωστα [ελπιζω το παραδειγμα να μην ηταν ατυχες].
οχι και κοντα 50 % κατω ειναι ....αυτο μας ελειπε βρε να μην σου επιτρεπω..!!!!!
κοιτα εδω ο 85 που ηταν καλυτερος απο τον 80 στο on/off
With the auto iris off, in the Low lamp mode and Gamma 3, the VPL-VW85 produced a peak contrast ratio of 4,511:1 (16.24 ft-L peak white, 0.0036 ft-L video black).
το 2350/1 που μετρηθηκε απο φωτομετρο(αν μετρηθηκε σωστα) ειναι κοντα σε αυτο που εδινε καινουργιος ο προβολεας.
αν μεταφερθουν και τα μηνυματα θα ειναι τελεια..
επειδη γνωριζω τα παιδια απο τα γραπτα τους(τον εναν ειδικα πολυ καλα) και ξερω τι μπορει να παιζει,νομιζω πως εχω το δικαιωμα να εχω καποιες επιφυλαξεις ως προς το αποτελεσμα.....
Μεταφέρθηκαν.αν μεταφερθουν και τα μηνυματα θα ειναι τελεια..![]()
Καλημερα αυτο μηπως ειναι καλυτερα να το βαλεις με ενα link στο νημα για τον προβολεα του nelson ωστε εαν τα ψαχνει καποιος να ξερει που βρισκονται ?Μεταφέρθηκαν.![]()
Με κουράζετε...Καλημερα αυτο μηπως ειναι καλυτερα να το βαλεις με ενα link στο νημα για τον προβολεα του nelson ωστε εαν τα ψαχνει καποιος να ξερει που βρισκονται ?
Η πρωινη γυμναστικη παντα ωφελει το σωμα και το πνευμα ......για το καλο σου το κανουμεΜε κουράζετε...![]()

Περιμενω και γω πως και πως τα νεα απο την εγχειρηση.Λες να μου κανει τον Χ10 ΙΝ83 σε αποδοση?Περιμενουμε νεα Θεοφιλε οπως επισης και αν πετυχει,το κοστος'Εχουμε κανά νέο με τον Projectora από το χειρουργείο?