Μετατροπή κειμένου σε ομιλία!

Reaction score
1.973
Η γυναίκα-σκίτσο διαβάζει και μιλάει πολλές γλώσσες, καθώς και την Ελληνική.

Γράψτε ότι θέλετε και θα το διαβάσει φωναχτά… :126:

Κλικ

Reaction score
0
Απάντηση: Μετατροπή κειμένου σε ομιλία!

Καλημέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την περίπτωση των πνευματικών δικαιωμάτων αν χρησιμοποιηθούν οι φωνές π.χ. σε ραδιοφωνικό spot.

η γυναικεία φωνή είναι από πολύ γνωστή εκφωνήτρια. θα μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί για κάτι που ουσιαστικά δεν έκανε ?
λογικά έχει πληρωθεί για να δώσει τη φωνή της στο πρόγραμμα. είναι λογικό να αξιώνει να πληρωθεί και για κάτι που ουσιαστικά δεν κάνει ?
στο πρόγραμμα δε λέει το επίθετό της, μόνο το μικρό όνομα. πως μπορεί ο καθένας να ξέρει ότι όντως η φωνή ανήκει στην εν λόγω εκφωνήτρια για να μπορεί να ζητάει πνευματικά δικαιώματα ?
μπορεί να στηριχθεί μια κατηγορία για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων τέτοιου τύπου σε ένα δικαστήριο ?

η ερώτησή μου δεν ειναι καθόλου υποθετική.

ευχαριστώ

Reaction score
4.909

Προσέχουμε....που δίνουμε την φωνή μας!
Υποθέτω ότι το συμβολαιό της με την εταιρεία που εφτιαξε το πρόγραμμα ίσως προβλέπει τι γίνεται στην περίπτωση αυτή...

Reaction score
0

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.

Δε βλέπω να γλιτώνω το 300άρι για να μην τρέχουμε στα δικαστήρια :110:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μετατροπή κειμένου σε ομιλία!

Θέλεις να μας πεις τί έκανες;
επειδή βιαζόμουν πολύ, χρησιμοποίησα το oddcast για να φτιάξω ένα ραδιοφωνικό spot με τη φωνή afroditi

η φωνή αυτή ανήκει στην Αφροδίτη Σημίτη, η οποία σε τηλεφωνικη συνομιλία που είχαμε με ενημέρωσε ότι πρέπει να της καταβάλλω 300€ για τη χρησιμοποίηση της φωνής της στο spot, αλλιώς θα προχωρήσει δικαστικά

με αρκετή έρευνα και συζητήσεις με γνώστες επί του θέματος copyright κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μπορεί να κινηθεί δικαστικά και να τα πάρει πολλαπλάσια

όπως επίσης έμαθα ότι ο σύλλογος εκφωνητών αθήνας χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα εντοπισμού των φωνών τους και γενικά ότι το κυνηγάνε, δυστυχώς :110:

Reaction score
4.909

Αφού...κατάφερε να σε εντοπίσει, νομίζω πως της αξίζουν τα 300! (Αν και σίγουρα μπορούσες να βρεις ωραία γυναικεία φωνή και για φτηνότερα....)

Reaction score
0

Αφού...κατάφερε να σε εντοπίσει, νομίζω πως της αξίζουν τα 300! (Αν και σίγουρα μπορούσες να βρεις ωραία γυναικεία φωνή και για φτηνότερα....)
και τα 300 και ο ... Λεωνίδας μην πω !!! :103:

σαφώς και έβρισκα, αλλά το θέμα ήταν ότι βιαζόμουν πολύ
πολλοί πελάτες όταν θέλουν ένα spot, το θέλουν από χτες άσχετα αν σου εγκρίνουν το κείμενο σήμερα :105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss