Μετατροπή AC3 σε AC3 (time stretch)

Reaction score
1
Το γνωστό θέμα χρονικού 'τραβήγματος' (συνήθως κατά 25/24) του ήχου μιας μεταγλωττισμένης ταινίας, προς ενσωμάτωσή του σε υψηλής ανάλυσης mkv για να συγχρονιστεί.

Το κάνω με το BeSweet, αλλά ενώ στο PC παίζει μια χαρά, όταν το βάζω στο E-Great, μούγγα!!

Κάποτε το έκανα και με το MKVmerge, αλλά και εκεί ενώ έπαιζε ο ήχος, κάθε 2-3 δευτερόλεπτα είχε κενό για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου. Δηλ. στην ουσία δεν τον τράβηξε ομοιόμορφα, αλλά πρόσθεσε λίγο κενό κάθε λίγο.

Ξέρει κανείς κάτι; Κάνω κάτι λάθος; Ή ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Μετατροπή AC3 σε AC3 (time stretch)

Δεν κατάλαβα γιατί μεταφέρθηκε το θέμα μου στους "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Περιφερειακά" από το "DVD/BD Players, MediaBoxes" μιας και η απορία μου ήταν γιατί δεν παίζει ο ήχος από το e-great που έχω ενώ στο PC παίζει μια χαρά!

Εξάλλου εκεί υπάρχει (καιρό τώρα) αντίστοιχο θέμα "Μετατροπή DTS σε AC3 με το Xvid4PSP" μέσω PC φυσικά, αλλά το έχουν αφήσει.

Τέλος πάντων, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η λύση στο πρόβλημά μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Η μεταφορά μάλλον θα έγινε από παρανόηση, το μεταφέρω πάλι στην κατηγορία των media players.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, δεν είχα, δεν έχω και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω media player, αν μπορεί κάποιο άλλο μέλος ας βοηθήσει.

Reaction score
1.458

Το μετέφερα γιατί αναφέρεται σε βοηθητικό πρόγραμμα από pc,οπότε νομίζω στην κατηγορία των υπολογιστών που αναφέρεται ΚΑΙ σε software θα μπορούσε να βρεθεί πιο εύκολα βοήθεια.

Εγω έχω mac υπολογιστή και δεν γνωρίζω καθόλου για προγράμματα των windows και δεν με ενδιαφέρει και να μάθω!

Reaction score
3

Εγω έχω mac υπολογιστή και δεν γνωρίζω καθόλου για προγράμματα των windows και δεν με ενδιαφέρει και να μάθω!
Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα.
Γιατί εδώ μέσα στο AVSite, είμαστε όχι μόνο για να ενημερωνόμαστε γύρω από τον ήχο και την εικόνα, αλλά και για να μαθαίνουμε.
Άλλωστε η απορία του φίλου μπορεί να σου χρειαστεί και στον mac.
Τώρα όσο για την απορία του φίλου μας, ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάνα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, όπου θα δώσει στα settings 24fps και θα κάνει render τον μεταγλωττισμένο ήχο, και μετά με το MKVmerge θα αντικαταστήσει τον αυθεντικό με τον μεταγλωττισμένο.
Δυστυχώς δεν έχω e-great για να ξέρω τι φταίει.

Reaction score
1.458

Η απορία του φίλου (συ είπας) διορθώνεται με άλλα προγράμματα στο mac και δεν γνωρίζω τα αντίστοιχα των windows.Επιπλέον δε μας λέει ποιο E-Great έχει!Ως γνωστό τα συγκεκριμένα media players φοράνε διαφορετικά τσιπάκια,με διαφορετικό firmware.
Αν ωστόσο κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας βοηθήσει!

Απλά να σημειώσω για το φινάλε ότι συντονιστής δεν σημαίνει κατ'ανάγκην και τεχνική υποστήριξη!
Αν ξέρω κάτι και είμαι σίγουρος γι αυτό,ασφαλώς και θα βοηθήσω.-

Reaction score
1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έχω το E-Great EG-M34A (sory, ξέχασα να γράψω το μοντέλο στην αρχή)

lesarros το tsMuxeR δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν ήξερα ότι κάνει την δουλειά που θέλω. Θα το βάλω κάποια στιγμή να δω.

kosdion και με το Besweet αυτό που προτείνεις κάνω. Βάζω το ac3 μέσα και από τα 25fps και το μετατρέπω σε 24 (ή το ανάποδο). Ο χρόνος του ac3 συμπίπτει με ακρίβεια δευτερολέπτου με το video. Μετά με το MKVmerge το ενώνω με το video. Στο PC (και με όλους τους players που έχω) παίζει μια χαρά. Στο E-Great δεν έχει καθόλου ήχο. Και το έχω κάνει με αρκετά αρχεία. Τα ίδια σε όλα.

Γι αυτό ρωτώ μήπως με κάποιο άλλο πρόγραμμα, ίσως κάνω καλύτερα την δουλειά μου.

Σας ευχαριστώ...

Reaction score
1.458

Στο M34A έχεις περάσει το τελευταίο firmware?

Reaction score
1

Το firmware είναι ενημερωμένο.

Το Σαββατοκύριακο θα δοκιμάσω και το Handbrake. Ευχαριστώ.

Reaction score
3

Η απορία του φίλου (συ είπας) διορθώνεται με άλλα προγράμματα στο mac και δεν γνωρίζω τα αντίστοιχα των windows.Επιπλέον δε μας λέει ποιο E-Great έχει!Ως γνωστό τα συγκεκριμένα media players φοράνε διαφορετικά τσιπάκια,με διαφορετικό firmware.
Αν ωστόσο κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας βοηθήσει!

Απλά να σημειώσω για το φινάλε ότι συντονιστής δεν σημαίνει κατ'ανάγκην και τεχνική υποστήριξη!
Αν ξέρω κάτι και είμαι σίγουρος γι αυτό,ασφαλώς και θα βοηθήσω.-
Μια επισήμανση έκανα γιατί αυτό το "...και δεν με ενδιαφέρει και να μάθω!" μπορεί να δώσει μια νότα αρνητική στα μέλη και δη τα νεώτερα, δηλαδή ότι δεν πρόκειται να μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν ενδιαφέρονται.
Και για να γίνω ακόμα πιο κατανοητός, αυτό το "...δεν γνωρίζω τα αντίστοιχα των windows", "Αν ωστόσο κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας βοηθήσει!" & "Αν ξέρω κάτι και είμαι σίγουρος γι αυτό,ασφαλώς και θα βοηθήσω.", δείχνουν μια θετική διάθεση.
Και φυσικά το "συντονιστής" "δεν σημαίνει κατ'ανάγκην και τεχνική υποστήριξη!" είναι απόλυτα σωστό, μιας και κανείς δεν ξέρει τα πάντα. Αλλά δεν εννοούσα αυτό.

Reaction score
0

Here's my 2 cents:
(Ελληνικά :114:) Δεν έχω το E-Great (αλλά το Mede8er400X), όμως έχω κάνει άπειρες φορές αυτό που λες με το πρόγραμμα eac3to 3.17 ή 3.24 λειτουργώντας μάλιστα και από Command Prompt. Έχω κάνει 25fps σε 24fps, σε 23.976fps και αντίστροφα κλπ. Μετά αν χρειάζεται το αρχείο λίγο μπρος-πίσω χρονικά, χρησιμοποιώ το DelayCut και στο τέλος MKVMerge. Ποτέ δεν έχω συναντήσει πρόβλημα, σε οποιοδήποτε player κι αν έχω βάλει τα αρχεία να παίξουν, είτε τηλεόρασης είτε άλλον, αλλά για το E-great δεν ξέρω. Δοκίμασέ το αν θες και πες μου. Καλή τύχη!

Reaction score
1.458

Μια επισήμανση έκανα γιατί αυτό το "...και δεν με ενδιαφέρει και να μάθω!" μπορεί να δώσει μια νότα αρνητική στα μέλη και δη τα νεώτερα, δηλαδή ότι δεν πρόκειται να μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν ενδιαφέρονται.
Και για να γίνω ακόμα πιο κατανοητός, αυτό το "...δεν γνωρίζω τα αντίστοιχα των windows", "Αν ωστόσο κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας βοηθήσει!" & "Αν ξέρω κάτι και είμαι σίγουρος γι αυτό,ασφαλώς και θα βοηθήσω.", δείχνουν μια θετική διάθεση.
Και φυσικά το "συντονιστής" "δεν σημαίνει κατ'ανάγκην και τεχνική υποστήριξη!" είναι απόλυτα σωστό, μιας και κανείς δεν ξέρει τα πάντα. Αλλά δεν εννοούσα αυτό.
Παρεξήγηση και κακιά στιγμή ήταν.Δεν υπάρχει κανένα θέμα από την πλευρά μου!:126:

Reaction score
1

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Ελπίζω να βρω χρόνο να τις δοκιμάσω γιατί είμαι λίγο πιεσμένος τελευταία, αλλά κάτι θα γίνει (είναι και χρονοβόρα διαδικασία βλέπεις)...

Θα σας ενημερώσω, αν όχι αυτές τις μέρες, μέχρι το επόμενο ΠΣΚ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp