Μετατροπή Avi Σε Mpeg2 Πως???

Reaction score
0
Παιδια καλως σας βρισκω στο Forum
Εχω την εξης απορια. Εχω την βιντεοκαμερα Sony PC330 και θελω να γραψω τις miniDV κασετες σε DVD.
Τα αρχεια AVI που κατεβαζω πως μετατρεπονται σε MPEG2 ωστε να τα γραψω σε DVD.
Αν εχω καταλαβει σωστα απαιτειται καποιο προγραμμα που θα κανει την μετατροπη πραγμα μαλλον χρονοβορο ή καποια καρτα Video με μετατροπη σε MPEG2 πραγμα μαλλον ακριβο.
Καθε απαντηση ευπροσδεκτη
Ευχαριστω Προκαταβολικά
Βαγγέλης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτή την μετατροπή.

Ένα σχετικά καλό είναι το Tmpeg. Το καλύτερο για μένα είναι το canopus procoder.

Όμως και το πρόγραμμα authoring που θα χρησιμοποιήσεις μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά όπως π.χ. κάποιο της ulead.

Ότι πρόγραμμα θέλεις και κάθε πληροφορία για μετατροπές video μπορείς να τα βρεις στο www.videohelp.com

Reaction score
0
Yποθετω πως ο φιλος Mithrandir ενδιαφερεται για ενα ολοκληρωμενο πακετο για να κανει και μονταζ -μετατροπη σε mpeg2 -εγγραφη dvd
Tα πιο απλα ειναι το pinnacle studio 9 ,ulead...ολα σε ενα.
Σε πιο "σοβαρες" λυσεις αλλα και πολυ πιο ακριβες premiere,vegas κ.λ.π που μπορειτε να χρησιμοποιησετε και εναν καλο encoder mpeg2 (canopus procoder-cce,maincosept).και μετα σε ενα authoring προγραμμα .
Tα xp εχουν ενσωματωμενο και τον movie maker 2 για αρχη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Όλα τα editing ακόμη και burn προγράμματα μπορούν να κάνουν αυτήν την μετατροπή. Από ολοκληρωμένα s/w, το studio 8 και φυσικά το adobe είναι από τα καλύτερα το καθένα για τους λόγους του. Γενικώς όμως έχω την εντύπωση ότι κανένα δεν τα κάνει όλα μαζί τέλεια...
π.χ. εγώ χρησιμοποιώ το studio 8 για capturing από την κάμερα, adobe για editing, tmpg enc για μετατροπή και ένα άλλο της ulead για φιάξιμο menu κλπ (αυτό δεν το κάνει τόσο καλά κανένα άλλο s/w) και burning.

Σε θέμα ποιότητας της μετατροπής των avi, το tmpg encoder που πρότεινε ο Χρήστος νομίζω ότι είναι το καλύτερο όλων.

Reaction score
1
Απάντηση: Μετατροπή Avi Σε Mpeg2 Πως???

το καλύτερο για σύλληψη και μοντάζ ειναι το premiere τώρα για authoring το ulead 6 ειναι ευκολο εχει αδυναμίες ομως στο χρονο ρενταρίσματος και στα manual meny

HV

Reaction score
0
Μεχρι σημερα πιστευα πως το Pinnacle Studio 9 και το Adobe Premier 2 ηταν τα καλυτερα.
Σημερα ωστοσο αλλαξα γνωμη αφου δοκιμασα το Cyberlink PowerProducer 5.2...
Ειναι μακραν το πιο γρηγορο που εχω δοκιμασει και ακομα μου προσεφερε την ιδια ποιοτητα με το Adobe Premiere και καλυτερη απο το Pinnacle Studio.
Το προτεινω ανεπιφυλακτα χωρις φυσικα να απορριπτω τα προαναφερθεισα.

Reaction score
1

εχει δοκιμάσει κανενας φίλος το sony architect 4

Reaction score
0
Συμφωνώ για το cyberlink power producer 5.2. Eίναι πολύ καλό.Επισης πολύ καλή λύσηγια επεξεργασία καί μετατρόπη το cyberlink power director 6.

Reaction score
3

Το Nero μπορεί και κάνει capture σε MPEG-2 απευθείας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale