Μετατροπή Systemdek iix 900

Reaction score
752
Βρήκα ένα Systemdek iix 900 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αλλάξω το γυάλινο πλατό του, με το ακρυλικο του AudioNote tt1 που ειναι και η φυσική του εξέλιξη.
Είναι δυνατόν;

Θα χρειασθεί να αλλάξω και το υποπλατο;
Μήπως θα είναι βαρύτερο από το γυάλινο και θα χρειασθεί άλλα ελατήρια;

Περιμένω τις όποιες γνώσεις έχετε στο πιο πάνω ερώτημα.

systemDek.jpg

Reaction score
96
Βρήκα ένα Systemdek iix 900 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αλλάξω το γυάλινο πλατό του, με το ακρυλικο του AudioNote tt1 που ειναι και η φυσική του εξέλιξη.
Είναι δυνατόν;

Θα χρειασθεί να αλλάξω και το υποπλατο;
Μήπως θα είναι βαρύτερο από το γυάλινο και θα χρειασθεί άλλα ελατήρια;

Περιμένω τις όποιες γνώσεις έχετε στο πιο πάνω ερώτημα.

View attachment 38821
απ οτι θυμαμαι ,το ακρυλικο το εδινε η ιδια η εταιρεια ,σε μορφη αναβαθμισης
δεν χρειαζεται ν αλλαξει κατι στο πικαπ (αν μενεις αθηνα ,μπορω να σου φερω να δοκιμασεις/ακουσεις το ακρυλικο πλατω ,ωστε να εχεις την δικη σου αποψη )

ξεκαθαριζω..ΔΕΝ το δινω!!! απλα μπορω να το φερω για δοκιμη!!!

Last edited:

Reaction score
752
απ οτι θυμαμαι ,το ακρυλικο το εδινε η ιδια η εταιρεια ,σε μορφη αναβαθμισης
δεν χρειαζεται ν αλλαξει κατι στο πικαπ (αν μενεις αθηνα ,μπορω να σου φερω να δοκιμασεις/ακουσεις το ακρυλικο πλατω ,ωστε να εχεις την δικη σου αποψη )

ξεκαθαριζω..ΔΕΝ το δινω!!! απλα μπορω να το φερω για δοκιμη!!!
Έχεις το ίδιο αλλά με ακρυλικό πλατο ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.019
Μπορεί να μπει οποιοδήποτε πλατώ που έχει σχεδόν τις ίδιες φυσικές διαστάσεις (κατά βάσιν να έχει περίπου το ίδιο πάχος και να εφαρμόζει σωστά στο spindle), καθώς επίσης και πάνω - κάτω την ίδια μάζα, ώστε να μπορεί να ισορροπήσει το υποσασσί. Λίγο πάνω λίγο κάτω αν είναι η μάζα του, δεν πειράζει, άλλωστε η ρύθμιση της ανάρτησης είναι μισό λεπτό υπόθεση με ένα αλλενάκι. Όχι σαν κάτι Linn...

Reaction score
96
Με ενδιαφέρει.!!!

Πόσο σου στοίχισε αν επιτρέπεται ?
ειχε αγοραστει απο αγγλια γυρω στο 1995 με 1996 (λογω του οτι εδω, τοτε που ειχα ρωτησει τον αντιπροσωπο ,δεν μου το εδιναν -επρεπε να παω πισω το πικαπ μου ειχαν πει και θα μου εδιναν αλλο με ακρυλικο πλατω....) αν θυμαμαι καλα το ειχα πληρωσει κανα 60 χιλιαδες δρχ (??) ...μπορει ομως να κανω και λαθος...

παντως το ειχαμε δοκιμασει με κατι φιλους και σε αλλα πλατω ,κι ειχαμε δει διαφορα ,εγω θυμαμαι τοτε το ειχα βαλει και σε ενα walker cj61 που ειχα και το απογειωσε!!! επεισης επαιξε παααραα πολυ καλα και σε project 6

Reaction score
1
Καλησπέρα και από εμένα...

Έχοντας πέσει και στα δικά μου χέρια ένα Systemdek iix 900, διαπίστωσα ότι χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας του.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε από που θα μπορούσα να πάρω έναν.
Επίσης που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να γίνει μια γενική ρύθμιση του πικάπ μιας και ήταν σε αποθήκη αρκετό καιρό.

Ευχαριστώ πολύ,

Reaction score
96
Καλησπέρα και από εμένα...

Έχοντας πέσει και στα δικά μου χέρια ένα Systemdek iix 900, διαπίστωσα ότι χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας του.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε από που θα μπορούσα να πάρω έναν.
Επίσης που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να γίνει μια γενική ρύθμιση του πικάπ μιας και ήταν σε αποθήκη αρκετό καιρό.

Ευχαριστώ πολύ,
ιμαντα ( με δειγμα τον παλιο απλα ενα νουμερο μικροτερο ) μπορειτε να βρειτε σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων (πχ αν ειστε Αθηνα ραδιο κατουμα στην κατω πλευρα της πλατειας κλαυθμωνος ,οδος πραξιτελους)

Reaction score
1
ιμαντα ( με δειγμα τον παλιο απλα ενα νουμερο μικροτερο ) μπορειτε να βρειτε σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων (πχ αν ειστε Αθηνα ραδιο κατουμα στην κατω πλευρα της πλατειας κλαυθμωνος ,οδος πραξιτελους)
Ναι, εδώ Αθήνα είμαι. Θα περάσω να ρωτήσω, έχοντας μαζί μου και τον παλιό ιμάντα.
Τώρα όσο αφορά την γενική ρύθμιση του πικάπ, θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κανένα εξειδικευμένο κατάστημα ή θα μπορούσα να το κάνω και μόνος μου;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster