Μετατροπη απο flac σε mp3

Reaction score
4.250
Νομιζω οτι καποτε ειχε αναφερθει πως μπορει να γινει. Αλλα δεν ξερω που να το βρω. Ειναι ευκολο αν γνωριζεται να μου πειτε πως μπορει να γινει ευκολα και γρηγορα?

Reaction score
4.250
Απάντηση: Μετατροπη απο flac σε mp3

Κωστα γραψε σωστα το λινκ για να το κατεβασω, φανταζομαι θα ειναι στα αγγλικα

Reaction score
4

οκ, ευχαριστω πολυ
Το δοκίμασες - λειτούργησε ?

Ρωτάω γιατί (αν θυμάμαι καλά) την πρώτη φορά που προσπαθείς να κάνεις convert, σου ζητά να ορίσεις το "Lame.exe"

http://www.free-codecs.com/download/Lame_Encoder.htm

* Δεν είμαι σίγουρος:120:

Reaction score
4.250

Ενω το εχω κατεβασει, ακομη δεν καταφερα να κανω κατι. Βλεπω file, edit κ.λ.π., πειραζω τα παντα αλλα αποτελεσμα δεν εχω. Μου φαινεται οτι πρεπει να αρχισουν τα ταχυρυθμα μαθηματα. Καποιος πρεπει να βοηθησει βημα-βημα.

Reaction score
1.844

Χρησιμοποιώ το Flac front end, με απόλυτη επιτυχία. Αν δεν μπορέσεις μόνος σου, πράγμα που αμφιβάλλω (είναι πανεύκολο), δίνω βοήθεια, έναντι αδράς αμοιβής! :119:

Reaction score
4.250

Εχω την εντυπωση οτι αυτο που κατεβασα παιζει μονο μουσικη που την εχεις ηδη αποθηκευμενη. Μαλλαν χρειαζεται κατι επιπροσθετο. Εχοντας ξαναψαξει ειδα να αναφερεται σε WAV, αλλα επιλογη για convert flac προς mp3 δεν ειδα πουθενα. Εξακολουθω και το ψαχνω

Reaction score
20.891

Κατέβασε το binary του Lame από εδώ (το πρώτο πακέτο στην σελίδα),

http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php

Το αποσυμπιέζεις σε όποιο φάκελο θέλεις (πχ στο C:\Program Files\Lame)

Πηγαίνεις τώρα στο foobar2000 και ανοίγεις τα αρχεία flac που θέλεις να μετατρέψεις. Επιλέγεις αυτά που θέλεις, κάνεις δεξί κλικ πάνω τους και επιλέγεις convert.

Ανοίγει το παράθυρο με τις επιλογές για τις μετατροπές, επιλέγεις από την λίστα (στην καρτέλα output) το mp3 lame (έχει προεπιλογή για μετατροπή στα 190kbps, v2, fast, μπορεί να προστεθεί κι άλλη πηγαίνοντας στο more settings>tools>converter, δεν έχει όμως τόσες πολλές επιλογές σ' αυτό το σημείο), μπορείς να επιλέξεις κάποιο συγκεκριμένο φάκελο που θα σώζονται τα mp3 ή να σε ρωτάει κάθε φορά, και πατάς OK.

Εφόσον είναι η πρώτη φορά που θα κάνεις την μετατροπή θα σου ζητήσει το σημείο που είναι το Lame.exe, θα του δώσεις τον φάκελο που το έχεις αποσυμπιέσει και αυτόματα θα αρχίσει η μετατροπή...

ΥΓ. Στο παράθυρο με τις επιλογές του converter, είχα επιλέξει το generate multi-track files στο τέλος, μην το επιλέξεις έτσι εκτός κι αν θέλεις όλα τα mp3 να ενωθούν σε ένα! Διάλεξε την πρώτη επιλογή, το "conver each track to an individual file".

Reaction score
4.250

αν και λιγο μπελας, τελος καλα - ολα καλα, ευχαριστω!

Reaction score
1.187

Νομιζω οτι καποτε ειχε αναφερθει πως μπορει να γινει. Αλλα δεν ξερω που να το βρω. Ειναι ευκολο αν γνωριζεται να μου πειτε πως μπορει να γινει ευκολα και γρηγορα?
Mediamonkey:

http://www.mediamonkey.com/download/

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas