Μετατροπη ενσυρματων surround σε ασυρματα..

salysf

Μπασοπέδιο
Reaction score
60
Καλημερα, έπειτα απο καποιες αλλαγες στο σαλονι προεκυψε η αναγκη να μετατραπουν τα ενσυρματα 2 περιφερειακα ηχεια σε ασυρματα… ετσι οπως το σκεφτομαι υπαρχουν δυο λυσεις…τουλαχιστον για τις δικες μου γνωσεις..
α) ενα ασυρματο audio sender και ena audio receiver..με χρηση ενισχυτη ..(εκτος κι το receiver εχει μεσα του ενσωματωμενο..)και κανω χρηση των ηχειων που ηδη εχω..
b) ενα audio sender bluetooth και δυο ενεργα edifier …
η πιο οικονομικη λυση ειναι σαφως η δευτερη….
Ερωτηση..τα σκεφτομαι σωστα? Η κανω καποιο λαθος…γιατι διαβαζω διαφορα και δεν βγαζω ακρη..η γνωμη σας θα με διευκολυνε πολυ..ισως και καποια αλλη ιδεα για το πως θα μετατρεψω αυτα τα δυο ηχεια σε ενσυρματα..
επισης τα σεντερ ρισιβερ ποιας τεχνολογιας?radio συχνοτητες η bluetooth?φυσικα σκοπος ειναι η πιο οικονομικη λυση..που να τρεχει ομως και να μην ταλαιπωρούμαι καθε μερα μετα..
ευχαριστω

Last edited:

TGD

Reaction score
9.834
Αναλογικό ασύρματο RF το ξεχνάς, η παρεμβολή πάει σύννεφο.

Από τα ψηφιακά ολα όσα ξέρω είναι στερεοφωνικά, οπότε θα χρειαστείς πίσω έναν δέκτη ενισχυτή και καλώδια. Δεν ξέρω όμως καθόλου τι κάνουν. Αυτό ίσως να ήταν πρακτική λύση:

Αυτό δουλεύει σε δικό του δίκτυο wifi, αλλά η τιμή είναι αλλού...

salysf

Μπασοπέδιο
Reaction score
60
Αναλογικό ασύρματο RF το ξεχνάς, η παρεμβολή πάει σύννεφο.

Από τα ψηφιακά ολα όσα ξέρω είναι στερεοφωνικά, οπότε θα χρειαστείς πίσω έναν δέκτη ενισχυτή και καλώδια. Δεν ξέρω όμως καθόλου τι κάνουν. Αυτό ίσως να ήταν πρακτική λύση:

Αυτό δουλεύει σε δικό του δίκτυο wifi, αλλά η τιμή είναι αλλού...
Αυτο απο οτι καταλαβα ειναι μπλουτουθ ..δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο..το δευτερο ξεφευγει λιγο στην τιμη…

Reaction score
5.191
Στην έκθεση ήχου είχε κάτι τέτοιο που θες
Δεν θυμάμαι όνομα όμως
Μια αγγλική εταιρεία ήταν
Νομίζω ο μαριος ιωανιδης την έχει φέρει Ελλάδα

salysf

Μπασοπέδιο
Reaction score
60
Ειναι και το αλλο προβλημα..με συνδεση bluetooth πως……παντρευουμε μονιμα αυτες τις δυο συσκευες? Sender σε bluetooth ηχεια ..δεδομενου οτι υπαρχουν ενα σωρο bluetooth μαραφετια τριγυρω??

TGD

Reaction score
9.834
Και τι γίνεται με την καθυστέρηση του Bluetooth; Είναι αρκετά σταθερή ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί άπαξ;

Από το receiver/transmitter θες δύο τεμάχια. Δεν είναι ζευγάρι, η ίδια συσκευή κάνει και τις δύο δουλειές.

Δεν υπάρχει Edifier με Bluetooth να μη χρειάζεται δέκτης;

salysf

Μπασοπέδιο
Reaction score
60
Εννοω ο sender στελνει πληροφορια ασυρματαστο πρωτο ενεργο και αυτο στο αλλο ενσυρματα..τι να το κανω το receiver?
το θεμα ειναι πως παντρεύω μονιμα το σενδερ με τα bluetooth ηχεια..δεδομενου οτι δεν υπαρχει οθονη.….ναι τα ηχεια ειναι ενεργα με bluetooth..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος