Μεταφορα σε pc απο Sony XR200

Reaction score
2
Συνδεσα την παραπανω βιντεοκαμερα με σληρο δισκο με usb με τον υπολογιστη , περασα οτι ειχε το συνοδευτικο cd αλλα οταν παω να περασω αρχεια απο την καμερα στο pc μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και δεν μπορω να συνεχισω.....Εχει καπιος καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ???? Επανεγκατεστησα το software αλλα τιποτα...Ευχαριστω.

Reaction score
164
Απάντηση: Μεταφορα σε pc απο Sony XR200

Από μια ματιά που έριξα:
-Δοκίμασε να κατεβάσεις νέα έκδοση του software.
-"There are two choices for "USB connect" in the initial menu, and if you're trying to get info off of the camera memory, and not a memory card, you have to press the first choice. I think the second choice is for the memory card (because I kept pressing that one, even though I don't have a memory card). After connecting using the first choice, things have worked fine for me."

Για δοκίμασε και πες μας...

Reaction score
2

Από μια ματιά που έριξα:
-Δοκίμασε να κατεβάσεις νέα έκδοση του software.
-"There are two choices for "USB connect" in the initial menu, and if you're trying to get info off of the camera memory, and not a memory card, you have to press the first choice. I think the second choice is for the memory card (because I kept pressing that one, even though I don't have a memory card). After connecting using the first choice, things have worked fine for me."

Για δοκίμασε και πες μας...
Ευχαριστω.Απο που μπορω να την κατεβασω ???? Το cd παντως λεει οτι ειναι συμβατο με xp sp3 και vista sp1 που εχω εγω.

Reaction score
164

Ψάξε στο support της Sony, ή πάτησε κανένα "update" αν έχει το πρόγραμμα.

Reaction score
2

Ψάξε στο support της Sony, ή πάτησε κανένα "update" αν έχει το πρόγραμμα.

Ευχαριστω.Επειδη με τα αγγλικα δεν τα παω πολυ καλα (για αυτο αγορασα το pinnacle studio 12 με ελληνικο μενου) θα παρω αυριο τηλ την Sony Hellas.

Reaction score
2

Καποιες φορες μας τρελαινουν αυτα τα ...μηχανακια του διαβολου !!!!

Οταν συνδεω την βιντεοκαμερα με το pc με usb στην οθονουλα της μου βγαζει 4 επιλογες .

Σημερα προσεξα οτι δυο απο αυτες ειναι ολοίδιες !!!!!

Συδεση USB

Μολις πατησα την αλλη απο αυτη που παταγα μια χαρα ολα !!!!!

Γιατι με την αλλη ολοϊδια επλογη ...κλωτσαγε δεν ξερω !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l