Μεταφορα ψηφιακου σηματος ηχου,πως??

Reaction score
103
καλησπερα,θα χρειαζομουν τα φωτα σας παιδια γιατι ειναι κατι που δεν το γνωριζω.Εχω ενα κυριως συστημα που περαν τον αλλον χρησιμοποιω ενα Dune Max ως media player και απο το οποιο ακουω και ιντερνετικο ραδιοφωνο.Η ερωτηση ειναι η εξης.Στο υπνοδωματιο εχω αλλο ενα μικρο συστηματακι δωματιου με ηχεια κ ολοκληρωμενο ενισχυτη.Μπορειτε να μου προτινεται μια απλη και φθηνη λυση ωστε να μπορω να μεταφερω τον ηχο απο το ιντερνετικο ραδιοφωνο και στο υπνοδωματιο??Τι συσκευη χρειαζομαι?Ευχαριστω εκ των πρωτερον

Reaction score
7.194
Αν εχεις ανοικτο το wifi και φυσικα εχεις καλο σημα στο δωματο που λες, η πιο προσιτη λυση ειναι ενα chromecast audio,αλλα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να υπαρχει και android ινητο ή ταμπλετα εκει κοντα. Αν ομως εννοεις να μεταφερεις το σημα απο το media player στο δωματιο,τοτε η πιο απλη λυση δεν ειναι αλλη απο μεγαλο σε μηκος καλωδιο με καποιο καναλι για να μην ειναι χυμα.Υπαρχουν συσκευες μεταδοσης αναλογικου σηματος,αλλα καλυτερα να μην μπλεξεις,θα χασεις χρηματα και δεν θα εχεις αποδεκτη αποδοση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan