Μεταφορική για μεταφορά μεγάλης τηλεόρασης

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Κάποιο άτομο στο διαδίκτυο, προσφέρθηκε να μας χαρίσει μια τηλεόραση. Και κολλάμε στη μεταφορά της.

Η τηλεόραση βρίσκεται στους Αμπελόκηπους (4ος όροφος) και εγώ στο Περιστέρι (2ος όροφος), ενώ ζυγίζει 77,5kg (είναι 36ρα CRT).

Έχετε υπόψιν σας κάποια μεταφορική για να κάνουμε τη μεταφορά; Αν ναι, πόσο μπορεί να μου κοστίσει;

Σκεφτόμουν να βάλω αγγελία μήπως και μπορεί κάποιος ιδιώτης (2 άτομα) να αναλάβουν τη μεταφορά της (μετά πληρωμής φυσικά), ωστόσο αυτός που τη δίνει επιμένει ότι χρειάζονται επαγγελματίες, λόγω του βάρους της.

Ευχαριστώ
:)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
36'' και 77,5 κιλά?
Και για crt πολλά μου φαίνονται.
Αν πας μ ενα φίλο σου που ''τρώει το φαί του'' θα τα καταφέρετε.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.457
210 3451535 κιουσης .
παρε ενα τηλ και ρωτα αν μπορουν και ποσο χρεωνουν..

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Αύριο θα αρχίσω τηλέφωνα σε μεταφορικές εδώ στο Περιστέρι (γιατί γλυτώνεται υποθέτω και το 3ο δρομολόγιο για επιστροφή), απλά μέχρι τότε θα ήθελα να ακούω ιδέες και τι τιμές από την εμπειρία σας με μεταφορικές.

Εμείς πέρα του ότι δεν μπορούμε να σηκώσουμε τόσο βάρος από 4ο όροφο, έχουμε θέμα και με το αυτοκίνητο, οπότε η μόνη λύση είναι να βάλουμε τρίτους.

Reaction score
27.190
36'' και 77,5 κιλά?
Και για crt πολλά μου φαίνονται.
Αν πας μ ενα φίλο σου που ''τρώει το φαί του'' θα τα καταφέρετε.

Η 34ΑΡΑ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 90!!!!!!

Reaction score
25.569
στους αμπελοκηπους παντως εχει παρα πολλες μεταφορικες και στην πανορμου και στην φειδιπιδου. (χωρια τα αυτοκολλητα στις κολωνες)

Reaction score
89
υποθετω σε ασανσερ δε χωραει? απλα ρωταω να δω θα χρειαστει να τα ανεβωκατεβαιτε? Εγω και μονο που θυμαμαι την μεταφορα μιας 34αρας πριν 2-3 χρονια ποναει η μεση μου.... Και ηταν και καλοκαιρι που πηγαινα κ καθε μερα γυμναστηριο χαχαχαχαχααα....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas