Μεταφυσικό πρόβλημα με TOSHIBA 32" AV615DG

Reaction score
0
Χαιρετώ το forum και καλώς σας βρήκα :)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την συγκεκριμένη TV την οποία αγόρασα πριν 4 μέρες από το Πλαίσιο είναι πως κάθε βράδυ από την μέρα που λειτούργησε, το LED κατάστασης γίνεται πράσινο και η TV είναι μη ανταποκρίσιμη. Δεν ανοίγει δεν κάνει τίποτα δεν αντιδράει σε καμία εντολή:119: Όλη μέρα δεν παρουσιάζει τίποτα τέτοιο και κανένα άλλο πρόβλημα ανεξάρτητα αν είναι κλειστή ή ανοιχτή. Κάθε πρωί που ξυπνάω την βρίσκω με αναμμένο πράσινο το led και να μην μπορεί να ανοίξει ούτε να δείχνει κάποια εικόνα.

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το μήπως είναι στοιχιωμένη καθώς ήταν σε προσφορά και το συνδίασα οτι θα το χαν πάρει χαμπάρι και θα θέλανε να τις ξεπουλήσουν:119:

Θέμα να την ανοίγει ή να την πειράζει κάποιος την νύχτα δεν τίθεται εκτός αν υπνοβατώ και δεν τον γνωρίζω. Και πάλι όμως δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη και αν υπνοβατούσα με τι τρόπο θα την έφερνα σε αυτή την κατάσταση με ανοιχτό πράσινο το led και καμία απόκριση.

Έχω σκεφτεί να βάλω κάμερα (ίσως και κρυφή:119:) ή ξυπνητήρι κατά τη διάρκεια της νύχτας να δω τι ώρα το παθαίνει.

Για να την επαναφέρω πρέπει αναγκαστικά να την βγάλω από το ρεύμα όπου όταν την ξανασυνδέσω ανοιγεί μόνη της.

Τα φώτα σας, τα ξόρκια σας, δεν ξέρω:119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.226
Απάντηση: Μεταφυσικό πρόβλημα με TOSHIBA 32" AV615DG

την οποία αγόρασα πριν 4 μέρες
Καλώς ήρθες!

Αφού την έχεις 4 μέρες, να την πας πίσω και να σου δώσουν άλλη.

Ο νόμος λέει 10 μέρες νομίζω.

Reaction score
0

Χμμ χρήζει αντικατάστασης ε; Σκεφτόμουν οτι κάποιο firmware update θα ήταν αρκετό. Γενικά με κυνηγάνε αυτές οι αντικαταστάσεις. Έχω κάνει αρκετές τον τελευταίο καιρό και έλεγα να αποφύγω άλλη μια.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.226

Χμμ χρήζει αντικατάστασης ε;
Μπορεί να είναι κάτι απλό μπορεί και όχι.:121:

Αλλά αφού ο νόμος σου δίνει αυτό το δικαίωμα;

Κάτσε να δουν το θέμα σου και τα σαΐνια των τηλεοράσεων, μήπως

ξέρουν κάτι περισσότερο.

Reaction score
384

Με τετοιο προβλημα χρειαζεσαι εξορκιστη, οχι τεχνικο τηλεορασεων!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παιδια αν χρειαστει εκτελω εξορκισμους και ευχελαια
τιμες λογικες

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Μεταφυσικό πρόβλημα με TOSHIBA 32" AV615DG

παιδια αν χρειαστει εκτελω εξορκισμους και ευχελαια
τιμες λογικες
Ο πανταχου παρων ... Αrgi ... βοηθος των κατατρεγμενων...:605:

Μην το σκεφτεσαι καθολου.... ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΕΣΑ

Reaction score
0

Τελικά μετά από research ανακάλυψα οτι το κάνει στις 5 ή ώρα το πρωί. Βάζω την ώρα της manually 4:59:50 και την κλείνω και σε 10 δευτερόλεπτα το led πρασινίζει και δεν αποκρίνεται. Καθαρό firmware bug. Τι κάνω στην περίπτωση μου όμως..;

Επίσης... έλαβα email προσφοράς από το e-shop που στα ίδια λεφτά (399) αν είχα περιμένει λίγο έπερνα LG 32LH2000 ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169369 )

Επειδή πολύ φοβάμαι οτι το συγκεκριμένο bug δεν θα το χει μόνο η δικιά μου τηλεόραση, λέω να τους πω, "την LG το e-shop την έχει προσφορά στα ίδια λεφτά με την TOSHIBA που πήρα, ή δώστε μου κ σεις την LG ως αντικατάσταση ή δώστε μου τα χρήματα μου να πάω στο e-shop", ή ζητάω πολλά;

Η LG 32LH2000 είναι καλύτερη της TOSHIBA ε;:120:

Reaction score
0

Μίλησα με τον αντιπρόσωπο της TOSHIBA. Εκεί που καταλήξαμε είναι οτι το μοντέλο είναι Αγγλικό. Η τηλεόραση εκείνη την ώρα προσπαθεί να κάνει update μέσω του ψηφιακού σήματος αλλά επειδή απλά δεν βρίσκει τίποτα μένει στη συγκεκριμένη κατάσταση.

Λογικό μου φάνηκε. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το αν είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω αυτό. :121:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88