- Reaction score
- 20
ναι...ακουει τη μπαφλα...και αν εχει ξυλοφαγο (σαρακι)το... mdf:135:με το αυτί το μετράει?
![]()
Όπα όπα, για λέγε, για λέγε... Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? Πως αντιμετωπίζεται???ναι...ακουει τη μπαφλα...και αν εχει ξυλοφαγο (σαρακι)το... mdf
Eιχα καποτε ενα πελατη που ακουγε το βραδυ ενα κριτς κριτς απο το ενα ηχειο που ειχε μασιφ ξυλο στα ακρα του. Πιστευε οτι εχει σαρακι...Οταν το χτυπουσε (το...σαρακι ..)σταματουσε. Οταν απομακρυνοταν ..ξαναρχιζε.
Εγω δεν τον πιστεψα. Με καλεσε να ακουσω το...σαρακι. Εγω δεν μπορεσα να παω .....Μετα απο μερες ειδε τρυπες και ...σκονη...
Ηταν οντως σαρακι....αλλά που να τον πιστεψεις...
Εχουν δει πολλα τα ματια μου και τα ...αυτια μου...Ολα ειναι πιθανα σε αυτη τη ζωη. Στην αλλη θα κανω αλλη δουλεια σιγουρα.
Μάλον είναι γιατρός στο επαγγελμα ο τσικλημαγκας και το δείχνει :137:με το αυτί το μετράει?
![]()
Όπα όπα, για λέγε, για λέγε... Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? Πως αντιμετωπίζεται???
Φωτιές που με ανάβετε καλοκαιριάτικα... Μία ο Β.Χουρμ, μία ο Κωσταυτιάς, μία το σαράκι, εεε ρε γλέντια...
Ειλικρινά, πως μπορεί να αντιμετωπιστεί τέτοια περίπτωση?????
τσ τσ εαν ηταν ο χαιεντας κωσταυατιας θα το ειχε περασει MRI...Μάλον είναι γιατρός στο επαγγελμα ο τσικλημαγκας και το δείχνει :137:
Όχι, εγώ θέλω ένεση ντοπαμίνης απ'ευθείας στην καρδιά αυτή τη στιγμή...
Όπα όπα, για λέγε, για λέγε... Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? Πως αντιμετωπίζεται???
Φωτιές που με ανάβετε καλοκαιριάτικα... Μία ο Β.Χουρμ, μία ο Κωσταυτιάς, μία το σαράκι, εεε ρε γλέντια...
Ειλικρινά, πως μπορεί να αντιμετωπιστεί τέτοια περίπτωση?????