Με Γεια.!!

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Με Γεια.!!

Βαγγελίστρα μου :shock: ....διψασμένο που είναι το σκασμένο! :happy_2:

Καλορίζικο και πολύ προσοχή.
Αμυντικά....ξέρεις υποθέτω.... :happy_6:

Καλές εκδρομές.

Έχω κατεβάσει την κατανάλωση στα 7.5 με 7.7 στην πόλη και στα 7 με 7.1 εκτός πόλης.
Εντός σβέλτη οδήγηση και εκτός πολύ χαλαρή (σταθερά στα 140km/h)
Υπάρχει όμως ένας περιορισμός!! Δεν ανεβαίνω πάνω από τις 4000 με 4250rpm!!

Πάντα με προσοχή! Και η έννοια του "αμυντικά" έχει διάφορες οπτικές γωνίες :happy_8: :happy_8:

Reaction score
51
Απάντηση: Με Γεια.!!

Ρε συ Δημητροπουλε,εισαι τυχερος γιατι με το pda δεν μπορω να σου ριξω κετσαπεμοτικον,επισης εισαι τυχερος γιατι εχεις υπομονετικη γυναικα(ποσα θα αντεξει ακομα ρε για αυτην την ομορφια σου ).Επισης πρεπει να σου πω οτι με κολησες οταν το μαθα.Πολυ το χαρηκα που εκανες την τρελα που εκανες.Περιμενω φωτο με την μικρη στην θεση του οδηγου.
Να πω σε οσα μελη θελουν να τους κανεις βολτα να το τολμησουν δεν προκειται να παθουν το παραμικρο ,για την καρδια τους δεν ξερω ομως χι χι χι.Λοιπον ,Κεβιν....εεε ηθελα να πω Γιανναρα καλοριζικη και καλα πατηματα.

1. Ίσα μωρή που θες και pda. Πάρε μερικά κετσαπεμότικον )( )( )( )(

2. Έχει υπομονή. Μεγάλη....Και εγώ απορώ πως με αντέχει :cool_11: :cool_11:

3. Όχι και τρέλα. Μια πολύ λογική κίνηση ήταν..... :cool_11: :happy_8:

4. Χτύπησες φλέβα με το...Κέβιν!! Λατρεία....Ιδιαίτερα για τα οριακά φρένα του!!

Ευχαριστώ Γιαννάκο!!!:crazy_3: :cool_4:

Reaction score
51

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Θέλω να πεθάνω τώρα λέμε!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Γιάννη ένα έχω να σου πώ... :rei: :respect: :rei: :respect: :rei: :respect:

Καλορίζικη η κουκλάρα σου, καλοτάξιδη, πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα (Λάμπροοοοοοοοοοοοοοοο θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωω!!!)

Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!! Να ΄σαι καλά!!:crazy_3: :cool_4:

Χμμμ.....Ο Λάμπρος μου απαγόρευσε να ανέβω Αθήνα με τη μηχανή!! Θα κάνει λεει κρύο, και μπορεί να βρέχει λέει κ.ο.κ
Στο τέλος βέβαια κάτι μουρμούραγε για το ότι "θα με φάει τώρα" και κάτι για motoGP......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
7

4. Χτύπησες φλέβα με το...Κέβιν!! Λατρεία....Ιδιαίτερα για τα οριακά φρένα του!!
Kαι αυτο το σηκωμα στην εξοδο, με το 500αρι να λυσαει ή τα αναποδα ε;Τι να λεμε τωρα , τετοιο (αλαντικο) δυσκολα ξαναβγαινει..

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!! Να ΄σαι καλά!!:crazy_3: :cool_4:

Χμμμ.....Ο Λάμπρος μου απαγόρευσε να ανέβω Αθήνα με τη μηχανή!! Θα κάνει λεει κρύο, και μπορεί να βρέχει λέει κ.ο.κ
Στο τέλος βέβαια κάτι μουρμούραγε για το ότι "θα με φάει τώρα" και κάτι για motoGP......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Και εσύ να είσαι καλά Γιάννη μου, για να την χαρείς την κουκλάρα σου...

Εσένα σου απαγόρευσε αλλά εγώ για καλό και για κακό όταν με το καλό κατέβουμε Πάτρα, θα πάρω και το κράνος μου για μια βολτίτσα...
Άλλωστε μέσα απο τα δόντια του εχτές είπε ότι μόνο αν την οδηγείς εσύ θα με αφήσει να ανέβω στην μηχανάρα σου.... Και πάντα φορώντας το κράνος βέβαια:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Όσο για το MotoGP ξέρεις... δεν το χάνω ποτέ!!! και τώρα το απολαμβάνω και στον projectora και είναι μαγεία!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: Με Γεια.!!

Ετσι εξηγείται το ότι σου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα. Εχεις πάντα ένα αξιόπιστο μηχάνημα για να μετακινείσαι (και φυσικά εννοώ το δίτροχο).

Δε θα βάλεις ποτέ μυαλό εσύ... Καλοτάξιδη. :cool_4:

Υπάρχει όμως ένας περιορισμός!! Δεν ανεβαίνω πάνω από τις 4000 με 4250rpm!!

ΤΙ? Ρίξτης ένα italian tuning να στανιάρει ΡΕ. :respect:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με Γεια.!!

Ετσι εξηγείται το ότι σου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα. Εχεις πάντα ένα αξιόπιστο μηχάνημα για να μετακινείσαι (και φυσικά εννοώ το δίτροχο).
Μπουαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Δε θα βάλεις ποτέ μυαλό εσύ... Καλοτάξιδη. :cool_4:
Δεν σκοπεύω να βάλω...κι άλλο!! Έχω ήδη!! :happy_4: :cool_4:
Ευχαριστώ Νικόλα!!! :happy_4:
Πάρε και ένα δωράκι!! )( )( )(

ΤΙ? Ρίξτης ένα italian tuning να στανιάρει ΡΕ. :respect:
Χεχεχε. Το προσπερνάω αυτό!! :happy_4:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Δημητροκουρτινόπουλε, αντί να φτιάχνεις την προίκα της κοράκλας σε βλέπω να παλεύεις με τα τέρατα του δρόμου. Καλοτάξιδη και με πολλά χιλιόμετρα!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.879
Members
38.626