ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Καλοριζικη Γιαννακη!:cool_4:
Βαγγελίστρα μου :shock: ....διψασμένο που είναι το σκασμένο! :happy_2:
Καλορίζικο και πολύ προσοχή.
Αμυντικά....ξέρεις υποθέτω.... :happy_6:
Καλές εκδρομές.
Ρε συ Δημητροπουλε,εισαι τυχερος γιατι με το pda δεν μπορω να σου ριξω κετσαπεμοτικον,επισης εισαι τυχερος γιατι εχεις υπομονετικη γυναικα(ποσα θα αντεξει ακομα ρε για αυτην την ομορφια σου ).Επισης πρεπει να σου πω οτι με κολησες οταν το μαθα.Πολυ το χαρηκα που εκανες την τρελα που εκανες.Περιμενω φωτο με την μικρη στην θεση του οδηγου.
Να πω σε οσα μελη θελουν να τους κανεις βολτα να το τολμησουν δεν προκειται να παθουν το παραμικρο ,για την καρδια τους δεν ξερω ομως χι χι χι.Λοιπον ,Κεβιν....εεε ηθελα να πω Γιανναρα καλοριζικη και καλα πατηματα.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Θέλω να πεθάνω τώρα λέμε!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Γιάννη ένα έχω να σου πώ... :rei: :respect: :rei: :respect: :rei: :respect:
Καλορίζικη η κουκλάρα σου, καλοτάξιδη, πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα (Λάμπροοοοοοοοοοοοοοοο θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωω!!!)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! :crazy_3: :cool_4:Καλοριζικη Γιαννακη!:cool_4:
Kαι αυτο το σηκωμα στην εξοδο, με το 500αρι να λυσαει ή τα αναποδα ε;Τι να λεμε τωρα , τετοιο (αλαντικο) δυσκολα ξαναβγαινει..4. Χτύπησες φλέβα με το...Κέβιν!! Λατρεία....Ιδιαίτερα για τα οριακά φρένα του!!
Και εσύ να είσαι καλά Γιάννη μου, για να την χαρείς την κουκλάρα σου...Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!! Να ΄σαι καλά!!:crazy_3: :cool_4:
Χμμμ.....Ο Λάμπρος μου απαγόρευσε να ανέβω Αθήνα με τη μηχανή!! Θα κάνει λεει κρύο, και μπορεί να βρέχει λέει κ.ο.κ
Στο τέλος βέβαια κάτι μουρμούραγε για το ότι "θα με φάει τώρα" και κάτι για motoGP......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Υπάρχει όμως ένας περιορισμός!! Δεν ανεβαίνω πάνω από τις 4000 με 4250rpm!!
Μπουαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Ετσι εξηγείται το ότι σου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα. Εχεις πάντα ένα αξιόπιστο μηχάνημα για να μετακινείσαι (και φυσικά εννοώ το δίτροχο).
Δεν σκοπεύω να βάλω...κι άλλο!! Έχω ήδη!! :happy_4: :cool_4:Δε θα βάλεις ποτέ μυαλό εσύ... Καλοτάξιδη. :cool_4:
Χεχεχε. Το προσπερνάω αυτό!! :happy_4:ΤΙ? Ρίξτης ένα italian tuning να στανιάρει ΡΕ. :respect:
Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :happy_4: :cool_4:καλορίζικη, καλοτάξιδη και με προσοχή :bravo: