- Reaction score
- 3.347
Διαβάζω το απίστευτα εθιστικό φορουμ-hobby-τρελα.... εδω και κάτι χρόνια... σχεδον καθημερινα
Εχω μπει στην διαδικασία για αγορα-κατασκευη ενοσ τελικού και θέλω τα φώτα σας την βοήθεια και αν χρειαστεί την καθοδήγηση σας.
Μετά απο πολύ κόπο, βοήθεια απο το φορουμ και εκτός απο τα λίγα καταστήματα απο τα οπία αγοράζω και εμπιστεύομαι την γνώμη τους έχω καταλήξει στο εξής setup:
AV pioneer lx-83
BD oppo bdp-93
klipsch rf-82.
Το λοιπόν τα χέρια μου πιάνουν, πιό μικρόσ είχα ολοκληρώσει κάτι κιτακια της smart electronics.
Και λέω μήπως να μπώ στην διαδικασία να φτιάξω ένα τελικό δικάναλο.
Πού θέλω την βοήθειά σας ....!
Δέν θέλω να αγοράσω κατι έτοιμο.
Λοιπόν τι θα χρειαστώ για να φτιάξω τον τελικό με ενισχυτή https://www.hypexshop.com/index.jsp αυτόν.
πέρα απο το κουτί το οποίο θα το ετοιμάσω στο τέλοσ.
Αξίζει το τελικό αποτέλεσμα ?
Τώρα θα με κράξετε γιατί με όλα αυτά που διαβάζω δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να
να ξεκίναγα το θέμα αν δεν άξιζε .
Επίσης κάτι σημαντικό ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία είαναι οτι η κατασκευή είναι κάτι σαν plug and play με πολύ μικρό ρίσκο απο καλήσεις.
Ακούω γνώμες και προτάσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εχω μπει στην διαδικασία για αγορα-κατασκευη ενοσ τελικού και θέλω τα φώτα σας την βοήθεια και αν χρειαστεί την καθοδήγηση σας.
Μετά απο πολύ κόπο, βοήθεια απο το φορουμ και εκτός απο τα λίγα καταστήματα απο τα οπία αγοράζω και εμπιστεύομαι την γνώμη τους έχω καταλήξει στο εξής setup:
AV pioneer lx-83
BD oppo bdp-93
klipsch rf-82.
Το λοιπόν τα χέρια μου πιάνουν, πιό μικρόσ είχα ολοκληρώσει κάτι κιτακια της smart electronics.
Και λέω μήπως να μπώ στην διαδικασία να φτιάξω ένα τελικό δικάναλο.
Πού θέλω την βοήθειά σας ....!
Δέν θέλω να αγοράσω κατι έτοιμο.
Λοιπόν τι θα χρειαστώ για να φτιάξω τον τελικό με ενισχυτή https://www.hypexshop.com/index.jsp αυτόν.
πέρα απο το κουτί το οποίο θα το ετοιμάσω στο τέλοσ.
Αξίζει το τελικό αποτέλεσμα ?
Τώρα θα με κράξετε γιατί με όλα αυτά που διαβάζω δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να
να ξεκίναγα το θέμα αν δεν άξιζε .
Επίσης κάτι σημαντικό ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία είαναι οτι η κατασκευή είναι κάτι σαν plug and play με πολύ μικρό ρίσκο απο καλήσεις.
Ακούω γνώμες και προτάσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.