Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Γκρρρρρ:141:
Αυτο πως το εβαλε εδω μεσα δεν μπορω να το καταλαβω:136:Ξέχασα....πως μπόρεσα
![]()
Οχι θα ακουω αυτα που λατρευεις εσυ.Είναι οτι πρέπει για καλό Home cinema που το λατρεύεις.......
Μολις εχασα 100% την εμπιστοσυνη μου....:136:, λοιπόν, εκτός οτι το κατέχει το αντικείμενο, ζούσε και με την τέλεια εικόνα! οπότε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!:142::142::142:
Βαγγελη μου καλησπερα,ευχαριστω για την αγαπη σου και ανταποδιδω.Τα αρχικα μου ειναι και εμενα Α.Κ:143::143:
Τόσο δύσκολο μενού ρυθμίσεων έχει;Για το menu του αφήστε καλύτερα. Καλύτερα να σου κόψουν τα χέρια στα Αραβικά Εμιράτα παρά να κάνεις το λάθος να πιάσεις το Remote.
Πως το λένε;;;....."Θέλει το Μανώλη του....."
Μανωλη τον λενε τον Γερμανο;:142::142::142:Πως το λένε;;;....."Θέλει το Μανώλη του....."
Ασε ρε συ, δεν πιστευω γρυ.:136:Πολύ φωτεινό, αποκαλυπτικό στα σκοτεινά και φυσικά με δυνατό Ansi.
Στη Firehawk είχε βρει καλό αποκούμπι.
Είναι όμως θορυβώδης, ως όφειλε με τόσο φως και θέλει καλό Scaler (και ο νοών νοείτο).
Επίσης χρειάζεται ΠΟΛΥ καλές ρυθμίσεις γιατι οταν το άναψα τρόμαξα: ο εξαχίλιαρος μπενεκιούς ήταν κλάσεις ανώτερος. Φυσικά οταν τον έσβησα τα πραγματα είχαν αλλάξει δραματικά αλλά "μωρή γριά" δεν θα μάθεις τελικά αν βελτιώθηκε (τελικά δεν ξέρεις..... με την εμπιστοσύνη που μου έχεις μπορεί και να το έκανα πιο χάλια ακόμη)....
Για το menu του αφήστε καλύτερα. Καλύτερα να σου κόψουν τα χέρια στα Αραβικά Εμιράτα παρά να κάνεις το λάθος να πιάσεις το Remote.
Πως το λένε;;;....."Θέλει το Μανώλη του....."
Μωρε εγω μια χαρα εχω μαθει να διαβαζω αναμεσα απο τις γραμμεςΜια χαρα τα εγραψε ο ανθρωπος ρε Αντριους....
....που σε μπερδεψε.....:112:
δεν εχεις μαθει ακομα να διαβαζεις αναμεσα στις γραμμες.....:143: