- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Με αγάπη για τον Α.Κ.
Το ακριβως μ'αρεσε.....:142:
Δε λες που εγραψε κιαυτα.....:137:
Το ακριβως μ'αρεσε.....:142:
Δε λες που εγραψε κιαυτα.....:137:
Καλα, ο τιτλος ειναι "καπως"
Τον Lumis τον εχουν δει?
Εκτος εαν δινουν βαρος στα πλεονεκτηματα του LED(δεν το διαβασα
για να ειμαι ειλικρινης ) και για αυτο το "Revolution"
Επειδή μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τον Lumis... Που τον είδες;
Ασε ρε συ, δεν πιστευω γρυ.:136:
Το μηχανημα σε αφησε αφωνο και μας τα μπερδευεις.
Αν δεν δω με τα ματακια μου...
Κατανοω τον πονο σου και δεν θελω να τον επιβαρυνω περισσοτεροΤι να δείς μωρέ; Τι να δείς; :144:
Θα σούλεγα πολλά τώρα αλλά έχε χάρη που πονάει το στομάχι μου απ΄τη στεναχώρια μου για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη χθές... :138:
Με τον Lumis δεν έχω τίποτε, αφού δεν τον έχω δεί ποτέ τι θα μπορούσα να πώ;Κατανοω τον πονο σου και δεν θελω να τον επιβαρυνω περισσοτερο
λεγοντας σου πως απο χθες το βραδυ βλεπω εναν προβολεα που
μοιαζει πολυ με τον δικο σου:121::142:
Και για πες μας, τι εχεις με τον Lumis επιτελους?
Και με ενα μοντελο που ειδες εβγαλες συμπερασμα βρε συ?Με τον Lumis δεν έχω τίποτε, αφού δεν τον έχω δεί ποτέ τι θα μπορούσα να πώ;
Έχω όμως μια κακή εμπειρία από ένα αδερφάκι του των 13.000 € που εγώ δεν θα τον έπαιρνα ούτε με 1500 €, κι επιπλέον το γεγονός οτι ο συνονόματός σου ο Ιταλός είναι κολλητάρι μ΄αυτούς και μάλιστα - απ΄ότι μας είπε - του ζητάνε και τη γνώ μη του. :137:
Έ, όλα αυτά τα σημάδια με κάνουν να έχω μιά κακή προδιάθεση....
Επειδης αυθαδιασες δεν μου παιρνεις κουβεντα...:126:Τώρα να μιλήσουμε και λίγο για σοβαρά πράματα.
Για πές... Για πές γι΄αυτό που βλέπεις από χθές το βράδυ. Τι, έτσι θα τη βγάλεις; :126:
Μανωλιο, δεν εχω προβλημα να σου απαντησω εσενα αλλα...Κυρ Ανδρεα θα μας πειτε εσεις τουλαχιστον τιποτα γι αυτον;
![]()
Αντε γιατι καλοκαιριατικα το 'ραπαν' δεν αντεχεται με τιποτα!!
Οχι, δεν μου τον εφερε...και δε μου λες ....εχεις και τον infocus διπλα..η ακομα δεν στον εφερε ο Μανωλιος...:118:
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναβαθμιστεις.Δωσε την κατσαρολα οσο οσο και τρεξε να ψωνισεις μια χυτρα ταχυτητος!:116:Τώρα να μιλήσουμε και λίγο για σοβαρά πράματα.
Για πές... Για πές γι΄αυτό που βλέπεις από χθές το βράδυ. Τι, έτσι θα τη βγάλεις; :126:
Κωστακη, το σκυλακι τινος ειναι?Γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε θυμαμαι που μου ελεγες," εγω σκυλο δεν παιρνω"κλπ κλπ.:135:Μανωλιο....ωρε Μανωλιο....προσεχε μην σου ξεφυγει κατι....:137:
Ετσι ελεγα κουν-φου....:112::137:Κωστακη, το σκυλακι τινος ειναι?Γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε θυμαμαι που μου ελεγες," εγω σκυλο δεν παιρνω"κλπ κλπ.:135:
βλεπω αναβαθμιστικαμε στο avatar....βαλαμε και το συστημα πρωτη μουρη.....φωτομοντελου...:116:Κωστακη, το σκυλακι τινος ειναι?Γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε θυμαμαι που μου ελεγες," εγω σκυλο δεν παιρνω"κλπ κλπ.:135:
Ε, δεν καταλαβαινεις?βλεπω αναβαθμιστικαμε στο avatar....βαλαμε και το συστημα πρωτη μουρη.....φωτομοντελου...:116: