Με αφορμη τους JVC...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Με αφορμη τους JVC...

Παναγιώτη αν θυμάμαι καλά η ίριδα ήταν τέρμα ανοιχτή και πριν έλθει ο Μανώλης.
Η λάμπα έχει γράψει πλέον 90 ώρες στο κοντέρ της. Η βασική πηγή που δουλέψαμε είναι το ps3 και το htpc. Τρομερό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κλειδώσει με τίποτα σωστά το total media theatre 5. Η ανάλυση που φτάνει στον lumagen είναι 720p στα 60hz (fp)! Κλασσικά πράγματα με τις ATI. Διαβάζω ότι έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Προς το παρόν λοιπόν 3d απο το ps3.

Αααα, μάλιστα, εάν την είχες την ίριδα τέρμα ανοιχτή και πριν έρθει ο Μανώλης δεν τίθεται θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έπαιζες με λίγο πιο κλειστή την ίριδα από το τέρμα ανοιχτό.

Για τα HTPC και το πώς κλειδώνουν με τους καινούριους ενισχυτές AV, τους scalers κτλ., υπάρχει δυστυχώς μεγάλο θέμα. Κι εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με το HTPC και την ΑΤΙ 4670 με τον ολόφρεσκο Yamaha RX-V2067 και ψάχνομαι να δω πώς θα το λύσω. :104: Αντίθετα με το Dune δεν έχω πρόβλημα, κλειδώνει σωστά με τον Yamaha.

Ποια κάρτα γραφικών της ATI έχεις εσύ; :118:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Με αφορμη τους JVC...

Για τα HTPC και το πώς κλειδώνουν με τους καινούριους ενισχυτές AV, τους scalers κτλ., υπάρχει δυστυχώς μεγάλο θέμα. Κι εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με το HTPC και την ΑΤΙ 4670 με τον ολόφρεσκο Yamaha RX-V2067 και ψάχνομαι να δω πώς θα το λύσω. :104: Αντίθετα με το Dune δεν έχω πρόβλημα, κλειδώνει σωστά με τον Yamaha.

:118:
:121::626:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Re: Απάντηση: Re: Με αφορμη τους JVC...

Αααα, μάλιστα, εάν την είχες την ίριδα τέρμα ανοιχτή και πριν έρθει ο Μανώλης δεν τίθεται θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έπαιζες με λίγο πιο κλειστή την ίριδα από το τέρμα ανοιχτό.

Ποια κάρτα γραφικών της ATI έχεις εσύ; :118:
Την 6850. Αν θέλεις bitstream ήχο θα πρέπει να ξεχάσεις την κάρτα που έχεις, φαντάζομαι αυτό το γνωρίζεις. Απο 5χχχ και πάνω (εκτός κι αν άλλαξε κάτι).

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με αφορμη τους JVC...

Την 6850. Αν θέλεις bitstream ήχο θα πρέπει να ξεχάσεις την κάρτα που έχεις, φαντάζομαι αυτό το γνωρίζεις. Απο 5χχχ και πάνω (εκτός κι αν άλλαξε κάτι).

Φυσικά και το γνωρίζω, δεν έχω πρόβλημα στον ήχο με το HTPC και τον Yamaha, αλλά... στην εικόνα!... :141:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Με αφορμη τους JVC...

Βρε! πετάξτε τα htpc, και φτιάξτε ένα απλό σύστημα με έναν scaler, να βρείτε την υγεία σας λέω!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale